12.05.14

Jak se udržuji v kondici + vyhlášení vítěze GA

Hezký večer Vám všem,
dnes jsem si v podstatě přichystala takový příspěvek 2 v 1. Jelikož již pěkně dlouho slibuji nějaké povídání o tom jak se vůbec udržuji v kondici, jak často cvičím, jak se stravuji a tak dále, rozhodla jsem se konečně sesmolit pár řádků právě na tohle téma a také především prozradit jméno vítěze Giveaway.

Prvně se tedy konečně vrhněme na to slibované cvičení :-). Samotný zápal do sportování mě chytl po čase teprve několik měsíců zpátky. Přála jsem si opět získat zpátky svou ztracenou kondici a docílit celkového zpevnění těla. Rozhodně mým cílem však nebylo ubírání na váze. Nyní k samotnému plánu mého cvičení. Posilovnu navštěvuji většinou dvakrát týdně. Po zbytek dnů, pokud to počasí dovolí, chodím například běhat, ale ještě mnohem raději si užívám mé milované in-line, které mě opravdu baví. Dále se vyžívám také v cykloturistice i samotné turistice. Když tak přemýšlím, denně průměrně nachodím až 2-3 km. Doporučuji rozhodně každému najít si ten typ sportu, který ho naplňuje a baví. U samotného sportování je snad nejtěžší začít. Jak se říká, začátky jsou vážně nejtěžší, ale s postupem času  se to výrazně změní a ten pocit, kdy jste po odcvičené hodince příjemně unaveni je k nezaplacení, teda aspoň pro mě :-).

Co se mého stravování týče, v jídle se nějak neomezuji a diety mi jsou cizí. Troufám si však říct, že se stravuji z větší části zdravě, jelikož holduji různým salátům, těstovinám, ovoci i všem druhům masa. Kromě kuřecího a rybího masa mám moc ráda třeba i to hovězí, vepřové a zvěřinu. Jeden čas jsem se držela především toho kuřecího, ale věřte, že mnoho důležitých látek pouze v kuřecím nenajdete. Jinak má strava zahrnuje samozřejmě i nějaké ty prohřešky. V první řadě docela dost sladím, čehož se již delší čas snažím zbavit a mezi takové mé závislosti patří i popíjení mé milované Coca-coly a pojídání někdy přehnaného množství čokolády, ale tak každý ujíždíme na něčem jiném.

A to by bylo v rychlosti asi tak vše :-). Určitě budu moc ráda, když mi sem napíšete vaše vlastní zkušenosti.

Nyní se pojďme podívat na výherce GA!
V první řadě bych chtěla poděkovat všem zúčastněným, jelikož Vás bylo tentokrát opravdu požehnaně a nejradši bych odměnila všechny, to mi věřte ♥. Jelikož si vaší přízně i všech komentářů maximálně vážím, rozhodla jsem se za pár dní odstartovat další Giveaway! Tentokrát budete moci zasoutěžit o nadčasový kousek do vašeho šatníku! Takže rozhodně nezapomínejte sledovat blog :-).

A vítězem se tedy stává:


                       Mary mnohokrát gratuluji a doufám, že si svou výhru náležitě užije :-).

10 komentářů:

  1. vyskúša na sladenie stéviu.do kávy moc nepasuje,ale do čaju celkom fajn.tak nech ti to ide :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak myslím si že pokud piješ Coca Colu Zero tak to není žadný problém, obecně ji doporučuji v některých dietách na zahnání chutí na sladké protože neobsahuje žadne kalorie. Ja sladím sirupem z Agave, dá se použít i na pečení nebo do jogurtu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Piji právě klasickou, která má sice "mínus" ve vysokém obsahu cukru, ale zase se člověk vyvaruje nežádoucích sladidel a tak dále, ale on si kolikrát člověk nepomůže tak ani tak no :-)

      Vymazat
  3. jéé, gratuluju vítězce :))
    a udržování v kondici chválím! také se k tomu musím konečně dokopat :/

    OdpovědětVymazat
  4. tiež som už rozmýšľala že nahodím na seba kolieskove korčule a ide saaa:))

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní14/5/14 19:55

    Pokud obsahuje míň klasického cukru, bude víc umělých sladidel, aby chutnala. A ty uškodí daleko víc, klasický cukr můžete aspoň vyběhat, to karcinogenní svinstvo se vám ovšem bude akorát kumulovat v těle.;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak, tak...musím bohužel souhlasit, proto se raději "držím" té klasické :-).

    OdpovědětVymazat