11.04.14

Tangle Teezer- nutnost či zbytečnost?

Krásné odpoledne Vám všem,
vaše dotazy jsou kolikrát natolik inspirativní, že mě často přivedou na nápad dalšího článku. Dnes zajisté potěším všechny, kteří se těšili na další z řady recenzí. Ke zhodnocení jsem si však tentokrát nevzala žádný kosmetický produkt, ale často diskutovaný Tangle Teezer. TT vlastním již přes rok, tudíž si myslím, že za tu dobu ho mohu ohodnotit snad ze všech úhlů pohledu.

Vzhled
Já sama vlastním Compact Styler, který jsem si hned po pár použitích zamilovala, zde jsou jeho klady:

 - praktické balení
 - příjemně řešený vzhled (kombinaci růžové a černé vážně můžu)



Účinky
Nyní se mrkněme na samotné "vymoženosti kartáče". Když tento hřeben pronikl na trh, říkala jsem si, že půjde spíše o pouhý reklamní tah a nějak moc asi neuchvátí. Tou dobou jsem sháněla však i nějakého nového praktického pomocníka, který by se bez problému vlezl do kabelky a nezabral by moc místa. Důležité však bylo i to, aby kartáč mé vlasy dobře rozčesal, nezacuchával je a aby nedocházelo k žádnému mechanickému poškození. Kdybych zase v rychlosti měla shrnout několik kladů tohoto výrobku tak zde jsou:

-snadné rozčesání bez mechanického poškození vlasů
- kartáč si poradí i s dosti zacuchanými vlasy

Rodinka Tangle Teezerů se každým dnem rozrůstá a rozrůstá. K dispozici je například také kartáč Aqua, který je určen ke snadnému rozčesání mokrých vlasů nebo klasika v podobě Salon Elite. Tento typ vlastní ségra a musím říct, že je též báječný. Více mi však vyhovuje můj Compact Styler.  Oceňuji na něm již zmíněné praktické balení a také fakt, že se mi u něj štětinky zdají jemnější než-li třeba u klasického Salon Elite.

TT navíc přichází čím dál častějšími s novými balením :-). Nyní se mi třeba strašně moc líbí Gold verze nebo ta roztomilá se Shaun The Sleep.

Jaký je váš názor na Tangle Teezer?

Tak mě napadá, že jsem podobnou recenzi někdy v již psala minulosti psala. Za tu dobu jsem však určitě o nějaký ten dojem bohatší, tudíž doufám, že se Vám dnešní článek líbil. Jinak já jako člověk, který neměl nikdy žádnou bujnou hřívu, hodnotím tento výrobek jako takový menší zázrak, i když chápu, že někdo jej může považovat spíše za zbytečnost. Pro dnešek to bude již vše, mějte se krásně a brzy pa, V.

27 komentářů:

  1. Jé, mám stejnej TT :) Je skvělej, rozčeše vlasy a z kabelky ho ani nevyndávám ;)

    OdpovědětVymazat
  2. já mám ten klasický, a teda mě prostě pořádně mé vlasy nerozčeše, tahá a i elektrizuje. prostě obyč kartáč, vůbec nechápu ten poprask kolem. vědět tohle od začátku, tak bych za něj ty peníze nedala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu ?:-( tyjo, já jsem s ním přitom tak spokojená.

      Vymazat
    2. Mám ten stejný problém, jen mám Compact. Mám dojem, že mi TT vlasy nerozčeše úplně. Dokonce mám pocit, že mi po česání s ním ve vlasech z§stávají takoví malí "skřítci". A vlasy mi po učesání hodně elektrizují. Mrzí mě to, všichni si ho chválí a já se prostě nejlépe učešu svým 10 let starým kartáčem z Avonu... Asi mám divné vlasy... nebo je to rukama...???

      Vymazat
  3. Jo je fajn, ale zas jako něco extra ho nevidím. Vlasy se mi lámou a třepí stejně. Rozčesává jako běžný kartáč..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému sedí něco jiného no :-), já mám hned lepší pocit, že mi toho na té hlavě zůstává víc :-D.

      Vymazat
  4. Jsem zaostalá, já ho nemám :D !

    OdpovědětVymazat
  5. já ho mám a jsem moc spokojená, nedávno jsem si ho pořídila, mám dlouhé kudrnaté vlasy a ty si rozčesávám pouze při mytí, chci abych měla kudrlinky. Jednou jsem udělala tu chybu, že jsem se zkusilas ním rozčesat i na sucho a vypadala jsem potom jako ovce.. no děs..

    OdpovědětVymazat
  6. Já miluji na něm to, že mi rozčeše mokré vlasy aspon to neškube nebolí to jak u normálního kartáče :)) Já jsem s ním velice spokojená :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní11/4/14 22:53

    TT nemám a přijde mi zbytečné, vyhodit za něj tolik peněz.. Kdybych ho však vyhrála (o což se snažím :D), určitě bych ho ráda vyzkoušela.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  8. já mám přesně tyhle dva a nedám na něj dopustit. mám hodně dlouhé a husté vlasy a i s kondišem mi někdy klasický hřeben dělal problémy při rozčesávání. s TT to jde úplně bez problémů :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ten Elite, taky v růžové barvě. Vlastním ho už skoro rok a zamilovala jsem se do něj..:) je skvělý a už se nečešu ničím jiným. Sestře jsem koupila k Vánocům ten Aqua, ale ten mi tolik nevyhovoval. Držel se mi špatně a celkově mi přišlo, že ty "štětinky" má úplně drsné..ale celkově TT zbožňuju..:)

    OdpovědětVymazat
  10. Už přes rok mám ten klasický a ničím jiným se už neučešu. Dokonce bych řekla, že se radši nečešu, než použít běžný hřeben. Vždycky si vzpomenu na to tahání a vytrhané vlasy a jsem moc ráda, že TT mám. Plánuji si koupit i ten kompaktní, ale ještě jsem se k tomu nějak nedostala :(

    OdpovědětVymazat
  11. Great review dear!

    New post! http://hiddenndreamms.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám velkej růžovej a compact ten zlatý:) A ničím jiným už bych vlasy nečesala!

    OdpovědětVymazat
  13. Taky si chci jeden pořídit. Hodně lidí změnilo můj negativní názor a nakonec, když jsem měla tu možnost vyzkoušet si ho, opravdu jsem pochopila, co na něm všichni vidí. Podle mě je určitě fajn. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Mám ten klasický oranžový, od té doby co ho mám doma jsem nešáhla na obyčejný hřeben! Myslela jsem si jaká to je zbytečnost, ale nic jiného mi bez problému jako tento hřeben vlasy nerozčeše:) Mám v plánu si pořídit i ten kompaktní na cesty:)

    OdpovědětVymazat
  15. A já si ho stále nezamilovala. Pro mě je to věc, která se jen někde povaluje. Hold u mě boduje kančák.

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný článek!:)
    Přesně nevím, jak dlouho ho vlastním, objednal mi je přítel, nemohla jsem se rozhodnout jaký typ a barvu si vybrat :D. Tipuji, že se to bude blížit k roku, co dva mám :). Mám ten cestovní, je fajn a jinak mám i ten druhý, co ty, ale s takovým úchytem na ruku, to je moc fajn! :) Oba mám v leopardím, jsou tak krásné♥. Od té doby je používám každý den a obyčejný kartáč mi leží v šuplíku :). Je bezva, že se dají mýt, dám na ně šampon a pořádně je vydrbu, jak často si je ty myješ? Už bych je nikdy nevyměnila! Souhlasím s Tebou, teď bych si možná vybrala ten Zlatý, ten je přímo boží!!♥ Jen mi leží v pokoji cestovní verze v černém, protože byl pro kamarádku a už se moc nebavíme, takže náhrada? Co já vím :D ale nejlepší jsou! :)

    OdpovědětVymazat
  17. u TT jsme s kadeřnicí zjistili, že záleží na barvě - co barva, to jiná tvrdost. Jinak já jich mam asi 5 abych je furt nemusela stěhovat :D

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  18. Tangle teezer mám ten compact černo-růžový stejný jako ty a já jsem teda spokojená :). Krásně rozčesává, netahá mě a mám ráda praktické balení, které se vejde kamkoli :)

    OdpovědětVymazat
  19. já jsem měla šílené problémy s elektrizováním vlasů a TT mě toho zbavil, takže ho zbožňuju :)

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní30/4/14 08:08

    Musím souhlasit, nedávno jsem sobě a kamarádce koupila tento http://www.bezvavlasy.cz/znacky/tangle-teezer-compact-styler-beloved TT v limitované edici, můj už je to druhý, takže jsem věděla do čeho jdu, ale kamarádka byla nadšená...

    OdpovědětVymazat