08.04.14

Novinky v péči o vlasy

Hezký večer,
jsem moc ráda, že vás mohu přivítat u nového článku. Tentokrát si budou libovat především Ti, kteří holdují výrobkům v péči o vlasy. Dnes se totiž pustíme do recenze šampónu od Toni & Guy a masky L´Oréal Paris Ultimate Repair Cellular. Pokud vás tohle téma zajímá, tak se pohodlně usaďte a hurá do čtení.

Oba výrobky jsem si pořídila teprve nedávno. Ultimate Repair mě lákala již dlouhý čas, jelikož si ji chválilo mnoho z vás. Masku jsem si proto jednoho dne rozhodla objednat z Parfums a hned další den byl balíček připraven k vyzvednutí. Pobočku Parfums v Letmu si nemohu opravdu vynachválit. Dále přichází na scénu šampón pro jemné vlasy od Toni & Guy, který jsem si přála též dlouhý čas otestovat na popud kamarádky Martinky. Ta si jej totiž opravdu moc vychvalovala a běžela si již pro druhé balení. Pokud vás tyhle výrobky zaujaly, pojďte se společně se mnou mrknout na podrobnější charakteristiku!

L´Oréal Paris Ultimate Repair Cellular
Troufám si říct, že masku mám prozkoumanou opravdu snad po všech směrech. První, co mě na ní rozhodně překvapilo byla konzistence. Většinou se setkávám s takovým středně kašovitým složením, ale tahle maska je výjimkou. Po otevření mě udivil téměř máslovitý obsah, který se však aplikuje jedna radost. Masku nanáším pouze do délky vlasů. Většinou ji nechávám působit cca 10 minut a její účinnost jde znát hned po prvním použití. Vlasy jsou krásně zacelené, hebké, lesklé a opravdu jedna radost na ně pohledět. Parfemace se mi zdá taková spíše neutrální. Opravdové boom však přišlo až po následujícím experimentu. Na doporučení kadeřnice jsem se rozhodla masku nanést na vlasy a nechat ji působit celou hodinu. Řeknu vám, že tak krásné vlasy jsem měla snad jedině vždy při odchodu od kadeřníka!  Tuhle "aplikaci" však doporučuji užívat maximálně jednou za týden, ne-li jednou za 14 dní. Hloubková výživa je třeba, ale nic se nesmí přehánět. Jinak Ultimte Repair Cellular má ode mě zasloužený plný počet bodů.
 


Šampón pro jemné vlasy Toni & Guy
Má první zkušenost se značkou Toni & Guy proběhla právě díky nedávné koupi šampónu pro jemné vlasy. T&G pro mě jinak představoval jednu velkou neznámou. Pravidelně mě však přepadala chuť aspoň jeden výrobek od této značky vyzkoušet. Ona vhodná chvíle přišla teprve nedávno, kdy jsem zaregistrovala, že v Tetě mají veškerý sortiment od T&G za poloviční cenu! Akce platí do 16.4, takže pokud někdo uvažujete nad touto koupí, určitě si pospěšte. Zatím mám z šampónu přesně takovéto pocity: Prvně bych začala asi balením, i když zrovna tahle část nemusí být pro někoho až tak podstatná. Klasické oválné balení se mi rozhodně zamlouvá. Nejvíce oceňují praktický "zaklapovací" aplikátor. Další na řadu přichází posouzení parfemace. Vůni bych přirovnala k takové typicky mýdlovité. Konzistence je zase takového zlatého středu. A nyní více k samotnému účinku šampónu, výrobek má jemným vlasům dodat objem bez jakéhokoli zatížení. Myslím, že v tomto případě se výrobce neminul, tento pocit se v mém případě opravdu dostavil. Vlasy jsou po umytí příjemně lesklé, jsou snadněji rozčesat a ten objem je na nich vážně znát! Pokud máte chuť také zkusit otestovat něco od Toni & Guy, neváhejte a skočte si do Tety, pokud tahle lákavá akce platí.
 

Jaký vlasový přípravek za poslední dobou zaujal právě vás?

Z dnešního recenzování to bude již vše. Doufám, že se budete mít všichni moc hezky a budete se samozřejmě těšit na další článek, mějte se krásně, vaše V.

49 komentářů:

  1. zaujímavý článok, mám toho teraz doma hodne, ale určite neskôr vyskúšam :) nateraz som si objednala masku od Macadamie tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na masku od Macadamia se chystám také pěkně dlouho, snad se na ni konečně dostane :-).

      Vymazat
  2. Ahoj Vendy :), momentálně používám masku na vlasy od Oriflamu Milk and Honey a tak jsem moc spokojená a na vlasy teďka používám šampon, kondicionér a péči s keratinem.

    OdpovědětVymazat
  3. to som nevedela,že ho predávaju v tete.asi chodím s klapkami na očiach.pojdem omrknuť

    OdpovědětVymazat
  4. Super recenze Vendulko :) tuto hodinovku jsem začala dělat s každou maskou....a moje vlasy jsou bohatší a zacelenější :) a rozhodně jak říkáš, maximálně 1 za 14 dní....aby si na to vlasy nezvykly :D můžu se zeptat kde jsi sehnala tuto masku? děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji :-)! A jinak ta maska je z Parfums. cz

      Vymazat
  5. Tu masku mám a taky jsem moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý článek:) Oba výrobky vypadají zajímavě!, Od Toni & Guy jsem ještě žadný přípravek na vlasy nevyzkoušela, ale nejspíš to brzo napravím:)!

    OdpovědětVymazat
  7. Já na profi moc nejsem, momentálně testuji Elséve Fibralogy. Ale ta maska mě láká už dlouho, abych pravdu řekla :)

    OdpovědětVymazat
  8. Masku mám také a je super, v podstatě mi zachraňuje melírované vlasy. A něco od Toni and guy si také plánuji koupit, nejspíše ale rovnou celou řadu na poškozené vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se vyplatí tuhle značku vyzkoušet :-)

      Vymazat
  9. Zaujala mě maska :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. pěkný článek Vendulko :) Ta maska vypadá zajímavě :) já si nedávno pořídila zase šampon a kondicioner Timotei s arganovým olejem a extraktem z jasmínu a nemůžu si to vynachválit :))
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní9/4/14 16:23

    Vendulko,skvělá recenze:)Na oba produkty se mrknu:)V poslední době mě péče o vlasy nějak chytla a mám pocit,že "nutně" potřebuju zkoušet nové šampóny,masky a podobně:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Vendi, jsem ráda, že se líbí :-*

      Vymazat
  12. ja som zavislak na elseve :) nič ine zatial neplanujem vyskušat inak pekný príspevok :)

    OdpovědětVymazat
  13. Po masce se rozhodně musím kouknout, vypadá moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  14. Super recenze Vendy, Toni&Guy opravdu chci vyzkoušet dlouho, ale odrazuje mě cena jen za šampony :)
    V Tetě proto tuto akci určitě uvítám a oběhnu klidně 10 Tet :D :)
    Děkuji moc za tip! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za pochvalu Niky, jsem fakt ráda, že se líbí :-)!

      Vymazat
  15. Ahoj, předně děkuju za milý komentář. Moc mě potěšil. Mám doma ze stejné řady bezoplachovou kůru a je úžasná. Stačí jí vetřít malé množství do vlasů a vlasy jsou krásně jemné, nejsou suché a míň se lámou. Takže za mě taky jednoznačně jednička s hvězdičkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač :-), jinak po bezoplachové kůře se teda budu muset mrknout.

      Vymazat
  16. Masku jsem měla a byla skvělá! Teď zkouším jinou: L´Oréal Professionnel Série Expert Lumino Contrast a je taky super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, aspoň budu vědět, co zkusit příště :-)

      Vymazat
  17. Vypadá to báječně, ale momentálně jsem začala mít absolutně suché a roztřepené vlasy....vypadají trochu jako ovce...zelektrizované a mě to rozčiluje. Potřebovala bych něco na takové vlasy..:(
    A to jsme je měla tak parádní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si myslím, že Ti tahle maska vážně sedne :-), vlasy mi vždy tak nějak celkově "zklidní".

      Vymazat
  18. Mě poslední dobou nezaujalo nic moc. Nebo to spíš uvedu na pravou míru, neměla jsem čas chodit po obchodech a zkoumat co by stálo za vyzkoušení, ale hodlám to napravit a pořádně obchody prošmejdit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já zase musím s tím šmejděním přestat O:-) :-D!

      Vymazat
  19. Ja som si nedávno kupila balzam na vlasy od Balea a musim povedat ze ma prijemne prekvapil. Loreal som nepouzivala uz dlhsie na vlasy tak asi by som to mala zmenit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu ? tak to abych se po něm také mrkla :-)

      Vymazat
  20. oba vyrobky vyzeraju fakt super!
    Ak mas rada NIVEU pozyvam na giveaway o nove telove mlieka, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  21. Děkuji za typ na na akční cenu, nějak jsem ji v Tetě nepostřehla, takže si tam utíkám koupit pár výrobků :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Šampon jsem nikdy neviděla a slyším o něm poprvé :). Maska vypadá hooodně dobře!! :) jen mě štve, že se nedá někde koupit, ale jen přes net :(

    OdpovědětVymazat
  23. Šampon jsem nikdy neviděla a slyším o něm poprvé :). Maska vypadá hooodně dobře!! :) jen mě štve, že se nedá někde koupit, ale jen přes net :(

    OdpovědětVymazat
  24. masku jsem měla taky, je super, ale ten můj top to není, ale za ty peníze je božská

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  25. Šampón od T&G jsem měla a musím říct, že brzy si ho znovu koupím spolu s kondicionérem. :)

    OdpovědětVymazat
  26. to mě mrzí, že jsem propásla tu akci na T&G v Tetě :(

    OdpovědětVymazat