16.04.14

Jarní nadílka krémů všeho druhu

Hezké odpoledne Vám všem,
dnes se vrhneme na několik novinek z řady krémů, které mě za poslední dobu stihly zaujmout. Na mušku si vezmeme nejen klasiku v podobě tělových krémů, ale také třeba krém vhodný pro péči očního okolí.


Bodylotion Mango Mambo- Balea
Balea je rozhodně mou ověřenou klasikou. K tělovým krémům se s oblibou vracím především na jaře a v létě. Tělová mléka jsou totiž velmi lehké konzistence, která vaši pokožku dostatečně hydratuje (nebo aspoň dle mého názoru). Navíc oceňuji fakt, že jsou k dispozici vždy nové a nové varianty. Třeba ona mango limitka si mě vážně získala. Jediné, co mě mrzí, tak skutečnost, že sprchový gel třeba k tomuto krému bohužel neseženete-> Oprava, sprchový gel je na světě, jen já jsem na něj zatím neměla bohužel štěstí. Celkově ale tento konkrétní výrobek mohu bez pochyby doporučit.

Hydratační mléko 24 H s efektem lehkého opálení od L´oréal Paris 
Na tento poklad jsem narazila díky Natálce z beautymanners. Upřímně řečeno s různými samoopalováky, mléky, spreji a tak dále, na podobný způsob nemám vůbec dobré zkušenosti, ba naopak. Těmto výrobkům jsem se tím pádem vyhýbala již dlouhý čas velkým obloukem. Před několika lety mě totiž napadlo koupit si jeden takový samoopalovací zázrak a výsledek byl takový, že jsem se trefně podobala chodícímu flekatému pomeranči. Tím pádem mě chuť zkoušet něco podobného na několik let přešla. Převrat však přišel ve chvíli, kdy jsem narazila na tuhle novinku od LP. L´oreal mě totiž zatím ještě nezklamal, tudíž jsem se rozhodla tohle mléko vyzkoušet i na vlastní kůži. Mé postřehy jsou takové, že vaší pokožce se dostane opravdu velmi příjemného nádechu opálení a to již v průběhu 4 dní! Nečekejte však samozřejmě žádný horentní efekt, pro mě je to však opravdu dostačující a jsem tím pádem s výrobkem jedině spokojená.


Sébuim Hydra Bioderma
Pomalu se dostáváme k péči o pleť. Na tento výrobek jsem Vám slibovala brzkou recenzi, která je konečně tady. Bioderma mě zatím snad zatím ještě nikdy nezklamala. Sébium Hydra je rovnu z mé oblíbené zelené řady. Výrobek je střední konzistence a má si hravě poradit i s aknózní pokožkou. Tím pádem pokud se můj obličej čas od času zblázní, přesně vím po čem sáhnout. Nesmím opomenout zmínit hlavně fakt, že jsem byla docela dosti udivená z toho, jak moc je sébium hydratační. Dá se tak hravě používat i jako alternativa nočního krému. Do pokožky se však během okamžení vsákne.


Basic line oční krém od Iven Cosmetics
Možná si ještě vzpomínáte na nedávnou recenzi na kosmetiku Ziaja. Představovala jsem vám zde svůj historicky první oční krém. Ač jsem s tímto výrobkem nad míru spokojená, neodolala jsem vyzkoušet i nějaký další produkt podobného charakteru. Tubičku tak vystřídal příjemně řešený kalíšek, ve kterém je krém uložen. Co se samotného výrobku týče, nemohu si vůbec stěžovat. Používám ho střídavě právě se Ziajou a musím říci, že tahle kombinace mi zřejmě svědčí. Začervenání a přesušená v oblasti očí je konečně minulostí.

Jaký je váš naprosto nejoblíbenější krém?
Mějte se všichni moc hezky a nezapomínejte soutěžit v nedávné GIVEAWAY!!!

19 komentářů:

  1. L'oreal mám taky a je to něco suprovního pro mou pokožku :)) něco takového jsem přesně hledala.
    Jen.. nevím, jak u vás v Dmku, ale mango bambo jsem sehnala i jako sprchový gel.. :/

    OdpovědětVymazat
  2. Baleu taky miluju :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Vendy, neviem ako u vás, ale ja som sprchovací gél Mango Mambo zohnala. A prekrásne voní! Ja som zase u nás nevidela toto telové mlieko... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za info Romanko :-D, já jsem asi slepá a nebo v onom DM asi vážně nebyl :-(.

      Vymazat
  4. tu biodermu mám:) ale balea jsou srdcovky <3

    OdpovědětVymazat
  5. Ta Balea me laka, ale spise jina varianta.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  6. Baleu také zbožňuju, hlavně ty jejich úžasné vůně :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/spotrebovano-brezen-2013.html

    OdpovědětVymazat
  7. Zkušenost s těmito výrobky nemám, ale věří, že baleácké mango bude boží vůně :). Často dostávám od kamarádky krémy z Oriflamu takový ty v kulatém obalu, takže mám zkušenost s těmito a ty jsou skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na Baleu si dělám zálusk, ale v melounovém provedení:)

    OdpovědětVymazat
  9. Loreal vypadá hodně dobře! až nějaký krém dopotřebuju vyzkouším určitě tenhle :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám už snad z minulého léta nějaký krém Balea mango s vanilkou v balení s pumpičkou. Sice nádherně voní, ale šíleně lepí. A krém od Biodermy asi zkusím. Potřebuji něco hydratačního, ale taky se mi občas zblázní pleť a jen tak něco na ní dát nemůžu.

    OdpovědětVymazat
  11. Balea mě zaujala když jsem na ni koukala, okukovala jsem to melounové mléčko, ale mám těch produktů na tělo hodně a bude mi to ještě dlouho trvat než to všechno spotřebuji :)

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní16/4/14 19:50

    Já jsem si z novinek od Balea odnesla melounový sprchový gel, nemohla jsem odolat tomu designu a vůni ♥
    Já krémy na oči zatím nepoužívala. Používám teď akorát gel od Oriflame a ještě mám jeden od Avonu. Ale chtěla bych si pořídit nějaký krém na oči zn. Ziaja

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  13. já mám krém na oči od BB a je boží, ale asi by to chtělo trochu (o dost) levnější variantu na prostřídání. Tak díky, na tuten mrknu :)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  14. Ten krém od Baley mám taky, ale melounový, to je moje srdcovka :)
    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Ten mango krém od Balea má kolegyně v práci a vždy tak krásně voní!

    OdpovědětVymazat
  16. hodně mě zaujal ten L'Oréal! to se teda nějak postupně vstřebává a dělá opálení? nešpiní to nijak oblečení? já jsem jak smrt, trochu bych chtěla získat barvičku...

    OdpovědětVymazat
  17. nalákala si mě na to mléko od L'Oreal! moje nohy jsou po zimě naprosto sněhobílý, takže by jim alespoň kapka opálení docela bodla :D zkusím ho!

    OdpovědětVymazat