01.04.14

Březnové NEW IN

Hezký večer moji milí,
dnes jsem si pro Vás přichystala klasiku v podobě New in. Tentokrát se mrkneme na takový stručný souhrn toho, co nového jsem si pořídila za měsíc březen. Tím pádem pokud Vás třeba zajímá na jaké kosmetické recenze se můžete v brzké době těšit, věřím, že Vás dnešní článek bude bavit.


Oblečení
Z oblečení tu mám tři nové věci, které mi již v mém šatníku opravdu urgentně chyběly. První věcí, o které Vám s radostí poreferuji je dlouho vysněná džínová bunda. Opravdu celý rok jsem netrpělivě čekala na okamžik, kdy se na mě z výlohy bude usmívat společně i s visačkou SALE. Jelikož jsem se však onoho okamžiku nedočkala, rozhodla jsem se ji tak či onak pořídit, jelikož další jaro jsem si bez ní už nedokázala představit. Jinak džínová bunda je pořízena z H&M. Další novou věcí je bundička z Reserved. Podle mého názoru další nezbytně potřebná věc, kterou pro tohle období jednoduše potřebujete nebo aspoň já věčný shopaholik ano. Posledním novým kouskem jsou džíny z Tally Weijl. I když si kolikrát stěžuji na kvalitu džínů z TW, neexistují lepší než právě z Tally. Perfektně mi totiž padnou, jsou maximálně pohodlné a celkově jsem s nimi spokojená.

Kosmetika
První čím bych asi začala tak určitě mou milovanou Biodermou. Jelikož nedávno mě opět přepadlo období, kdy má pleť nebyla zrovna jako z reklamních letáku, rozhodla jsem se vsadit i tentokrát na prověřenou kvalitu a zajít si pro krém do lékárny právě od této značky. Na internetu jsem si přečetla několik recenzí a nakonec jsem se rozhodla pro Sébium Hydra rozhodla. Zatím mohu tímto směrem pět jedině samou chválu, ale více si nechám až na samotnou recenzi. Dále se pustíme do péče o vlasy. O masce od L´Oréal Paris jsem se dočetla opět mnoho pozitivních ohlasů a jelikož má milovaná Ziaja je již dočista na dně, nastal ten správný čas pořídit si masku. Více informací se ale opět dočtete v brzké recenzi. Na fotografii můžete dále vidět tužku na obočí od Dermacol (opět se dočkáte recenze) a Super Liner Gel Matic. O tomto výrobku jsem psala zrovna nedávno. Jako poslední nesmím určitě zapomenout zmínit lak od Catrice. Upřímně řečeno natolik povedenou limitku jsem dlouho neviděla! Bonusově na fotografii můžete omrknout i vzoreček výrobku, který mě strašně moc lákal již dlouhý čas vyzkoušet. Co myslíte, že je uvnitř ?:-) Nebudu Vás zbytečně napínat a rovnou na sebe prásknu, že mě strašně lákalo vyzkoušet legendární Pore Professional bázi od Benefit, která mi již nějaký ten pátek nedala spát. Již po několika aplikacích však opravdu chápu skutečnost, že tento výrobek je celkově druhým nejprodávanějším výrobkem od Benefit, jen ta cena, jejé.

Co nového jste si pořídili /nebo se chystáte pořídit právě vy?

Mějte se moc hezky a přeji dobrou noc, vaše V.

22 komentářů:

  1. Ten lak od Catrice je krásny, skvelá fresh farbička! :)
    Ja som mala marcové nákupy celkom bohaté - NEW IN článok TU :)
    .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc a jinak ráda se k tobě mrknu :-)!

      Vymazat
  2. Ta maska na vlasy je výborná, jedna z nejlepších, co jsem kdy měla. Já si toho pořídila, že bych to ani ne vypsala. .. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, džínsova bunda je perfektná vec, ktorá sa hodí takmer k všetkému. Mám jednu, tak trochu inú, a preto by som prijala ešte takú klasickú. No a čo som si naposledy kúpila? Dvojo nohavíc a blúzku. Robia mi veľkú radosť. :-) A plánujem si kúpiť aj lodičky telovej farby, ktoré mi už dlhšie chýbajú... Prajem peknú stredu :-)
    katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  4. Džínová bundička je skvělý kup! Teď nenosím snad nic jiného :)))))

    OdpovědětVymazat
  5. Já si koupila své oblíbené bílé a šedé tilka v Gate, a nové růžové plavečky. Teď už jen koupit džínové kratasy :-)

    http://petrusha1992.blogspot.cz/?m=1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to sis nakoupila určitě samo krásné věci :-).

      Vymazat
  6. tu masku na vlasy mám taky, ale bohužel mi s vlasy neudělala vůbec nic :/ košile vypadá moc hezky:)

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu ?:-O to mně zatím docela sedí, zkus ji schválně nechat působit aspoň půl hod :-)!

      Vymazat
  7. Catrice laky sú super, ale niektoré mi zabarbia necht až "do pórov" a nejdú dobre odlakovať. To ale neznamená, že ich nekupujem a nepoužívam :D Potom daj vedieť, či ti maska niečo s vláskami urobila :)

    OdpovědětVymazat
  8. Po pěkně džínové bundě taky toužím :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Super nákupy! :)
    Moje poslední úlovky jsou laky na nehty a antibakteriální gel :D :)
    Plánuju si zajít v týdnu do Růžovky v Praze a koupit něco Ziaja..:D (jako bych Ziaja kosmetiky neměla dost) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-), jinak ty nákupy v Praze Ti závidím, hned bych také jela :-)!

      Vymazat
  10. Bioderma je vzdy číslo 1. a ta bunda je super ! :)

    Miriam
    www.miriamsefcikova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Těším se na recenze, ta džínová bundička je úžasná! ♥

    OdpovědětVymazat