02.03.14

Únorové NEW IN

Hezký večer moji milí čtenáři,
jelikož již kalendář ukazuje 2.3, je myslím jasné, jaký článek jste mohli očekávat. V první řadě bych se Vám chtěla omluvit, jelikož jsem slibovala video na tohle téma. Tak i tak o ně nepřijdete. Rozhodla jsem se začít úplně tím nejjednodušším a pustit se raději zpočátku do klasiky v podobě TAGU. Tudíž pokud máte nějaké dotazy nebojte se ptát právě zde (ZDE). Odpovědí se dočkáte online :-)! Vraťme se, ale k tomu oč tu dnes především kráčí. V dnešním New in se dočkáte samozřejmě kosmetiky, oblečení, bižuterie a tak dále. Nejlepší však myslím bude, když se na to všechno podíváte sami.

Kosmetika
Většina věcí Vám bude určitě povědomá, jelikož jsem na mnoho výrobků již recenzi psala. Tudíž si myslím, že není třeba více se tu rozepisovat. Pokud by Vás zajímalo něco bližšího, stačí se mrknout do starších článků. Jinak samozřejmě tu jsou také výrobky, na které se zatím nedostalo. Příkladem je maska od Freemana a péče od Avonu. Na tyto dva výrobky se chystám dělat článek již příští týden, takže pokud holdujete maskám či péči o vlasy, věřím, že právě tyhle recenze Vás budou bavit.

Oblečení + doplňky
Jelikož nás všechny myslím příjemně překvapilo příchozí brzké jaro, je třeba přizpůsobit k této změně také náš šatník (mluvím-li aspoň za sebe). Vážně nepřeháním, ale mám pocit, že mám ve skříni samé teplé věci vhodné právě na zimu. Tudíž jsem se rozhodla pořídit si například takový cardigan (H&M), "přehoz" na tílka (opět H&M) a ve finále také jednu elastickou košilku sněhové barvičky z F&F. Nezapomněla jsem ani na sportovní věci, jelikož se na mě v A3 sportu usmívala ve slevě super podprsenka na cvičení a tadááá rozhodla jsem se i pro  Booble láhev. Očko jsem šla hodit také do Tezenis, kde jsem také neodešla s prázdnou. Dalším přírůstkem do mého revíru byly krásné náušničky z Lindex (opravdu nevím, kdy si dám konečně s tou zlatou pokoj) a konečně přichází to nejlepší nakonec! Po dlouhém rozhodování, tápání a přemýšlení, zda-li mám či nemám, jsem se rozhodla pořídit si svou vysněnou obří kabelku z H&M. Neslyšíte o ní rozhodně poprvé, jelikož jsem ji nedávno zveřejnila ve svém Wishlistu. Upřímně řečeno, kabelek mám doma vážně dost, ale všechny jsou spíše střední velikosti, tudíž mám poslední dobou opravdu velký problém nacpat vše potřebné do jedné z těchto kabelek. Fakt, že kabelky mizí z regálů jako divé přispěl jedině k tomu, že jsem si pro tuhle krásku jednoho krásného dne přeci jen zašla a jsem ráda, že jsem tak udělala. S přehledem se mi do ní vleze učení, cvičební úbor, věci potřebné třeba k práci a nemusím tak kráčet s kabelkou a několika dalšími taškami :-).

Jako takovou třešničku na závěr tu mám roztomilý kaktus, kterému jsem neodolala v Ikei. Jelikož mám v pokoji vše sladěno do zelené a bílé, tak tato malá rostlinka tam opravdu moc hezky pasuje. Poslední dobou jsem na takové drobnůstky větší ucho než-li třeba na veškerou kosmetiku a oblečení. Máte to tak někdy také ?

A copak pěkného jste si pořídili za měsíc únor vy?

Piště, komentuje a nezlobte se na mě skrze opožděné video, slibuji, že se Vám již brzy představím v plné parádě, pusu všem, vaše V. ♥

55 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Díky :-), jsem s ní také nadmíru spokojená :-))

      Vymazat
  2. Ta kabelka je naprosto úžasná, mám tuhle barvu a ještě tu samou v černé a jsou to takové moje kufříky, tak se vejde fakt cokoliv :)

    Make-up od Rimmelu mám a jsem s ním hrozně spokojená a teď jsem si koupila i micelárku od Garnieru a zatím mi taktéž vyhovuje :)

    A.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta kabelka je úžasná!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám za úkol si koupit polobotky v béžové a černé barvě a už je mám vyhlídnuté. Sice jsou oboje stejné, ale to mi nevadí :) Jinak si říkám, že toho mám dost. :D Hlavně bych se ráda zbavila na VV věcí, které vyřazuji :)

    secretofpink.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ať vybereš ty nejkrásnější :-)! Jinak s votočvohoz to mám naprosto stejné :-)).

      Vymazat
  5. Ta kabelka z HM je nádherná...ale už ji má tooolik lidí :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt no :-(, ale i tak je prostě úžasná :-) ♥

      Vymazat
  6. Anonymní2/3/14 20:56

    Proč jsi neukázala všechno detajlně? :O vzdyt třeba ty naušnice a oblečení není skoro vidět...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Schovávám si to na outfit :-). V new in se snažím vždy ukázat spíše takový přehled všeho, ale pokud by byl zájem, aby bylo příště všechno detailnější, více fotek atd, stačí dát vědět a nějak to vymyslím :-)).

      Vymazat
  7. Ta kabelka je krásná! Jsem z menšího města, takže tady zas tak profláklá není, určitě bych si ji koupila kdybych na ní v Plzni narazila. :) Já nakupovala za únor především kosmetiku, docela se mi to rozšířilo. :) Strašně se těším na video a na další recenze :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-), jinak já na ni naštěstí v Brně štěstí měla :-) a jinak ještě jednou dík :-*, doufám, že nebudeš zklamaná!

      Vymazat
  8. Ta kabelka je dokonalá :))) Doufám, že s ní bude outfit :)) Micelárku od Garnier bych si chtěla pořídit :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Hezké věcičky :) Tu booble láhev si chci taky koupit :)

    Giveaway o štětec Real Techniques

    OdpovědětVymazat
  10. díky Vendy! my si se ségrou taky koupily slupovací masku, třeba pomůže :) jinak mám nový mikči!

    OdpovědětVymazat
  11. díky Vendy!:) my si se ségrou taky koupily slupovačku, tak uvidíme :P a mám dvě nový mikči!

    OdpovědětVymazat
  12. Ta kabelka vypadá úžasně! :) nad booble lahvičkou sem taky přemýšlela, ale pořád se k ní nemůžu nějak dokopat, ale každý kolem si ji jen vychvaluje :)
    - Elma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-), jinak booble zatím mohu jedině doporučit :-).

      Vymazat
  13. Už máš odzkoušený ten Stay Makeup, jaký je ? :)
    Moc pěkné věci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám, mám a je vážně skvělý :-), jinak odstín 103 (True Ivory).

      Vymazat
  14. Kabelka je úžasná!!! :O Stay matte makeup je na mě moc tmaví, ale má strašně příjemnou texturu :)
    tonyhumble.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Už som ti kdesi v komentároch písala, že Stay Matte je moja srdcová záležitosť a že ten Primer si určite zaobstarám. Kabelka je velmi pekná a vidím že si ju užívaš naplno :D A ako tu vidím Garnier micelárku tak aj po nej sa určite pozriem!! A na video si počkám rada :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Romanko :-), jinak video bude snad již brzy.

      Vymazat
  16. náádherná kabelka <3 a už se moc těším na masku od Freeman :)

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní3/3/14 06:35

    Masky od Freemana jsou moje oblíbené, ale tuhle jsem zatím nezkoušela. Na micelárku od Garnieru jsem koukala, ale jelikož mám ještě 1 celou Biodermu a půlku Biodermy na umyvadle, tak si jí kupovat asi nebudu. Tu láhev bych si chtěla pořídit taky..
    A kabelka je jednoduchá a moc pěkná :)

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se ti z jedné strany nedivím, tahle akce u Biodermy je vážně super :-) a jinak díky.

      Vymazat
  18. Kabelka je vážně nádherná Vendulko :)
    Neutrální barvička, super velikost a bezva tvar :) !

    OdpovědětVymazat
  19. Ta kabelka!!:) Vypadá opravdu úžasně!:)

    OdpovědětVymazat
  20. Já jsem zvědavá na tu masku od Freemana, protože někde jsem četla samou chválu a někde zase, že je to propadák nebo nic nedělá a tak já nevím, jestli si ji teda koupit nebo ne :-) A Bobble schvaluji, taky jsem si ji tento měsíc koupila a nelituji ani trošku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze je již na světě :-) a jinak s Booble musím jedině souhlasit!

      Vymazat
  21. Za únor jsem spíš více šetřila, protože jsem se byla podívat na maturáku a tam teda peníze vyletěly raketovou rychlostí :D Jinak já mám zase pocit, že všechno mé oblečení je zase jen letní ;)

    OdpovědětVymazat
  22. vítej v kabelkovém klubu! jsem si tak říkala, že by klíďo píďo nějaký to sdružení lidí vlastnící tuto kabelku být mohlo :D vzhledem k tomu, že už jí má téměř celá republika :D je prostě nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Naty :-D, jinak říkala jsem si něco podobného, ale stejně jsem jí nemohla odolat.

      Vymazat
  23. Opravdu nádherné věci jsi koupila. :) Já budu nutně potřebovat tuto kabelku, mám ji už dlouho vyhlídnutou a potom bych se možná ještě podívala na micelárku od Garnieru - jsem zvědavá, jestli by alespoň z části nahradila mou oblíbenou Biodermu. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  24. Kabelka úplne TOP!

    www.anetabjelakova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. Ta kabelka je prostě skvělá! Taky jsem na ni chodila slintat do H&M, ale pak jí začali mít všichni, tak jsem si koupila jinou. :)

    OdpovědětVymazat
  26. nechci být grammar nazi, ale "slazeno" je blbost, slazený je nápoj, "sladěné" je třeba oblečení....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za upozornění :-), i mistr tesař se někdy utne (myšleno samozřejmě s nadsázkou), valím to opravit :-) :-D.

      Vymazat
  27. Tvé nákupy se mi moc líbí. Micerálku od Garnier a masku od Freemana budu kupovat v blízké době také a chtěla bych i Bobble láhev :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/ootd-432014.html

    OdpovědětVymazat
  28. Kabelka je super velká, jsem na ty prostorné kabelky ulítlá a pak nadávám že v nich nemůžu nic najít :-)

    OdpovědětVymazat
  29. haha ja si tolko veci nekupim za pol roka .)

    OdpovědětVymazat
  30. Péče na vlasy i maska vypadá fajn :) Micelárku nemůžu posoudit, mám od L'Oreal a spokojenost!! :)
    A krásná kabelka! :-* koukala jsem, že mají už jen černou, ale nevím jestli bych jí užila a zda by ke mě šla :( :)

    OdpovědětVymazat