30.03.14

Spotřebováno

Hezký večer Vám všem,
dnes mám pro vás nachystanou další premiéru. Jelikož se u mě v koupelně nashromáždilo již nebezpečné množství spotřebovaných výrobků, rozhodla jsem se pustit do psaní profláknutého Spotřebováno.


1) Peeling Visibly clear Neutrogena

Upřímně řečeno, ze všech peelingů, se kterými jsem měla prozatím zkušenost, mě tento výrobek zatím asi nejvíce oslovil. Stačí na pleť nanést malé množství a krouživými pohyby aplikovat. Visibly clear peeling vaši pleť zanechá hezky čistou, hebkou a také příjemně provoněnou. Vůně grepů mě v tomto případě vážně dostala. Tím pádem určitě uvažuji, že si tohoto pomocníka pořídím do koupelny znovu.

2) Čistící gel Visibly clear Neutrogena

Další výborná věc z řady Visibly clear. Tento jemný čistící gel jsem si pořídila až po vyzkoušení výše zmiňovaného peelingu a opět vysoká spokojenost.

3) Dvoufázový odličovač Nivea

U čištění pleti ještě na chvíli zůstaneme. Tento dvoufázový odličovač si pořizuji snad po milionté a stále mě nepřestává bavit. Bez problému si poradí s odolnějším make-upem a vše řádně odlíčí. Tím pádem je logické, že již teď se koukám po dalším balení tohoto odličovače. Nebo mám pro změnu zkusit něco jiného, co myslíte?

4) Dvoufázový odličovač Dermacol

A odličujeme se dál, tentokrát však zase tolik chvály nepadne. Tento odličovač jsem nalezla v jednom z minulých beauty boxíků a upřímně řečeno, žádný zázrak. I když mi byl výrobek zpočátku velmi sympatický, prvotní nadšení se hezky rychle vypařilo. Nejen, že jsem měla docela problém s tímto výrobkem odlíčit třeba odolnější make-up, ale především si nepadl do noty s mou pletí, tudíž jsem vždy po odličování skončila rudá jako rak.

5) Sprchový gel Diamond touch Nivea

Celkově mám sprcháče od značky Nivea vcelku v oblibě, ale co více chcete na sprchových gelech řešit. Snad jen jedině to, zda-li vašemu nosu sedí či nikoli. V tomto případě se jednalo o první variantu a příště vyzkouším zase něco nového.

6) Čistící gel s růží Vichy

Pomalu bych zapomněla na dalšího pomocníka v čištění pleti. Tento čist. gel, který je tentokrát od Vichy, nebyl vůbec špatný. Opět pleť hezky vyčistil, příjemně voněl a pleť v žádném případě nedráždil, takže mu dávám plný počet bodů.

7) Podkladová báze Giordani Gold Oriflame

Dovolte mi abych vám představila mou první zkušenost s podkladovými bázemi v podobě tohoto výrobku. Celkově si myslím, že Giordani Gold je tím nejlepším, co v katalogu Oriflame můžete vůbec nalézt. Do dneška nemohu zapomenout na báječnou zlatou řasenku, která mé řasy dokázala natočit snad do nebes a vydřela i rekordní dobu. Dnes se však bavme o zmíněné podkladové bázi. Bázi bych ohodnotila takovým zlatým středem. Konzistence se mi poměrně zamlouvala, praktická pumpička patřila také k plusům, ale upřímně řečeno, žádná hitparáda pro ty, kteří mají mastnou či smíšenou pleť. Nyní pokud porovnám třeba s podkladovkou od Rimmel London, tak Rimmel určitě vede, ale samozřejmě to záleží zase na tom jaký máte typ pleti.


8) Olejíček na vlasy Alfaparf Milano

Na chvíli se zatouláme do kadeřnického ráje. Od sestřenky jsem vyfasovala na zkoušení tento roztomilý olejíček na vlasy. Jelikož mi můj "avoňácký" již došel, pustila jsem se s chutí do testování tohoto. Výrobek má takovou charakteristickou vůni, která mi sice dvakrát nesedí, ale rozhodně neurazí. Samotný efekt olejíčku je báječný. Konečky jsou hezky zacelené a vlasy zůstaly bez známky mastnoty, což rozhodně oceňuji.

9) Krém Sensibio Rich Bioderma

Krém jsem se rozhodla vyzkoušet spíše ze zvědavosti, jelikož byl společně s micelárkou ve skvělé akci. Celkově mám výrobky od Biodermy opravdu moc ráda, takže žádné kritiky se asi nedočkáte. Chápu, že ceny výrobků nenesou často zrovna lichotivou cenu, ale v tomto případě si vždy ráda připlatím za kvalitu. Nastanou-li chvíle, kdy se mi pleť dočista zblázní, tak Bioderma je první věcí, pro kterou do lékárny běžím.


10) Sensibio micelární voda Bioderma

O legendárních micelárkách není myslím třeba cokoli více psát. Pravdou je, že tahle růžová mi neseděla tolik jako ta ze zelené řady, ale jelikož byla tenkrát k mání za přijatelný peněžní obnos společně s krémem Sensibio, který byl tuším zdarma (jistá si už však nejsem), nemohla jsem odolat.

Copak kosmetického se podařilo nyní spotřebovat vám? Baví vás články tohoto typu?

Piště, komentujte a já se budu těšit, mějte se krásně a brzy papa, vaše V.

17 komentářů:

  1. Anonymní30/3/14 23:42

    ja jsem spotrebovala: odlic. mléko,lak na vlasy,deodorant,krém na ruce,gel na celulitidu,odlic. pěna,gel na krec. zily,sampon, make up, 2 rtenky,tuzka
    .Tyto články patří k mým nejoblíbenějším,na druhou stranu,kdybych měla blog,tak si nedokážu přestavit, že bych měla čtvrt hodiny kecat o prázdných lahvičkách.Jednou jsem to zkoušela a po dvou minutách mě to totálně přestalo bavit.

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě tyhle články zaveď, nikdy nezklamou :) !
    Mám zkušenost s tím sprchovým gelem který jsem tento měsíc spotřebovala a už ho mám znovu, teď používám tu krémovou čistící emulzi od Neutrogeny a k micelárce od B nemám co dodat :) !

    OdpovědětVymazat
  3. Pekna spotreba, ale neznam snad ani jedno. Jinak tyhle clanky mam rada:)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  4. Dnes se také chystám na spotřebované produkty, nashromáždilo se jich také více :)
    Co se týče Neutrogeny, je to asi vážně nejlepší pečující kosmetika, nedám na ni dopustit :)
    Nivea také nezklame,patří mezi mé oblíbené značky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já Spotřebováno sepíšu během dneška :) Každopádně ten peeling od Neutrogeny mám také a je super :)

    OdpovědětVymazat
  6. ja mam hrozne rada odličovacie mlieko od nivei pure natural je užasne.. ten dvojfazovy odličovač mam tiež ale nie a nie ho minut:))

    OdpovědětVymazat
  7. Obdivuju tě, že toho dokážeš tolik spotřebovat:) Toho já nejsem vůbec schopná. všechno mi totiž vydrží strašně dlouho:D:) Jinak ten olejíček na vlasy vypadá zajímavě!:) Já jsem si v poslední době, hodně oblíbila vlas. kosmetiku od kadeřnice :)!

    OdpovědětVymazat
  8. na mě byl tento peeling od Neutrogeny strašně jemňounký, vůbec mi tu pleť nevyčistil :)

    OdpovědětVymazat
  9. Peeling od Neutrogeny chci vyzkoušet :)) A právě micelární voda od Dermacol mi vyhovuje maximálně, je boží :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní31/3/14 19:21

    Od zn. Nivea teď používám taky sprchový gel - tuším nějaký s Aloe Vera a moc krásně voní na pokožce i po sprchování, což mám ráda. Dál mám rozdělaný i nějaký šampon - taky od zn. Nivea.

    Od Vichy jsem měla z této řady krém na ruce. Byl fajn.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  11. nový loreál peeling je podobný (podľa tvojho opisu) tomu z neutrogeny, skús vyskúšať aj ten, tiež je skvelý s grepovou vôňou a zanecháva príjemný pocit :-) i keď neviem či ho už ponúkajú aj u nás, ja som ho kupovala v GB

    OdpovědětVymazat
  12. Hezky jsi spotřebovala :) Ten peeling od Neutrogeny mě celkem láká, možná někdy příště zkusím.

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to je teda velká spotreba ! :) Odličovač používam ten isty dokonca si ho nosím do USA lebo som si ho zamilovala <3

    Miriam
    www.miriamsefcikova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Lákají mě oba produkty od Neutrogeny a čistící gel Vichy, budu se po nich muset podívat :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/super-vonavy-super-playboy.html

    OdpovědětVymazat
  15. Ten odličovač od Nivei jsem někde už viděla chválený :)
    Olejíček mohl být fajn, taky jsem si teď pořídila od kadeřnice kamarádky přes její školu - praxe i masku a je super! Mají to tam mega levné :D jako maska velikánská za 70,- a v DM nebo někde kelímek za 150,- nebo olejíček za 50,- také větší, to je mazec ..

    OdpovědětVymazat
  16. Moc pěkně spotřebováváš :) po toum dvoufázovým odličovači od Nivei se podívám :) taky spotřebovávám mám tam článek na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  17. Pleťovú kozmetiku od Neutrogeny túžim vyskúšať už dlhšie. Odličovač od Dermacolu mne práve naopak sadol výborne, kúpila som si ho už niekoľkokrát po sebe a vždy mi spravil skvelú službu, pleť ma po ňom neštípala a nemala som ani pocit, že by na nej zanechala nejaký povlak.
    Bianka

    OdpovědětVymazat