08.03.14

Nude & glittery nails

Hezký sobotní večer Vám všem,
na dnešek jsem si naplánovala odlehčený článek, který tu však již pěkně dlouho nebyl. Tentokrát se budeme totiž věnovat nehtům, upřímně se přiznávám, že jsem nikdy nepatřila k těm slečnám, které by se ve zdobení nehtů vyžívaly. Vlastně ani nevím proč, možná z toho důvodu, že stejně za pár dní mám nově nalakované a nazdobené nehty zničené. Dnes jsem si však usmyslela, že se po dlouhé době na svých nehtech zase trošku vyřádím a pustila se do následující kombinace. Než se nadobro rozloučím se zemitými a třpytivými barvičkami a vrhnu se na něco pastelovějšího a celkově jarního, sáhla jsem po oblíbeném laku od od Gabrielly Salvate Brown Sugar a po laku od Astor 131. Jak mé úsilí dopadlo se můžete dozvědět právě teď.
Brown Sugar a 131 jsou pro mě tou nejlepší kombinací, kterou jsem mohla snad vůbec zvolit. Oba laky jsou totiž bezvadné. Na nehtech perfektně drží, neodlupují se a velmi rychle zaschnou. Své nehty si po dlouhé době nechávám zase narůst a k lepší kvalitě mi nyní pomáhají i vitamíny od Mixturam a také Biosil, který je v tomto směru již několikrát pozitivně ověřený. Nehty mám poměrně tvrdé a s jejich růstem problém také nemám.

Poslední dobou se opravdu nemohu vynadívat na módní "zkosení" nehtů, které tedy vypadá ještě lépe na nehtech umělých. Jinak jsem pro většinu nehtů zvolila odstín laku 131 a třesničkou nakonec měly být nalakované prsteníčky Gabriellou Salvate. Lakování a pilování do požadovaného tvaru jsem zvládla za chvíli a se svým výsledkem jsem byla poměrně spokojená, tudíž jsem se rozhodla, že se Vám musím schválně pochlubit :-). Jelikož články podobného typu netvořím poměrně často, tak by mě docela zajímal váš názor na tento typ článku.

Jaký je Vás nejoblíbenější lak na nehty?

Piště, komentujte, budu se moc těšit, posílám pusu, vaše V. ♥

49 komentářů:

  1. jéé to je krásný článek :-) Máš Opravdu krásné nehty! :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Týjo, já se prostě neodvážím jít do takového tvaru, ale líbí se mi moc, i barevná kombinace ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji :-), jinak za zkoušku nic nedáš O:-)!

      Vymazat
  3. Já jsem teď nejspokojenější s novým lakem od Oriflame, což je třpytivý stříbrný z řady Palladium a také topper od Essence 101 Dalmations, je fakt skvělý :)
    Vypadá to moc pěkně, hlavně na sluníčku ! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak po tom se budu muset schválně mrknout, díky za tip :-)!

      Vymazat
  4. ten hnedy lak je uplne dokonaly a na takych krasnych nechtoch je to úžasne ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle "nude" kombinace miluju a máš krásný tvar :)

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, ten nude lak od Astoru je krásný!!! :-) Já mám podobný do she a mám ho moc ráda. jinak s tim zkosením jsem o tom taky už přemýšlela, ale už od dětství nosím nehty střižené do rovna, tak nevím, jestli bych z toho nebyla nešťastná. Co myslíš, mám to risknout? :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Hedvi ♥, jinak já bych ti poradila aby jsi do toho zkusila jít :-), také jsem se toho trošku obávala, jelikož na něco takového nebyly mé nehty vůbec "zvyklé", ale s výsledkem jsem spokojená a navíc jak se říká, teď má moje srdíčko pokoj :-D, takže to vážně zkus a pak se pochlub výsledkem :-*!

      Vymazat
  7. Tak ty nehty vypadají fantasticky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. tyhle pískové mám strašně ráda! a já si tedy moc často nelakuji, jednak na to nejsem zrovna dvakrát šikovná, a druhak mě to nebaví neustále odlakovávat a lakovat znovu :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tahle kombinace je moc hezká ;) já mám zrovna lak ze stejné kolekce STARS :) odstín 01 Lila :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se právě poslední dobou líbí nehty do hranata, tedy hned jak jsou krátké tak je zabrousit do rovna :) Tuhle kombinaci na nehtech nosím ráda každé jaro, ale poslední dobou to vidím, že u mně převládnou pastelové barvy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na pastelové barvičky si už také brousím zoubky :-)

      Vymazat
  11. veľmi krásne :) máš naozaj pekný tvar nechtíkov:) čo by som za také dala:)))

    OdpovědětVymazat
  12. krásné nehty, nějak podobně to taky zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ten Astor je moc pěkný :) čím víc začíná jaro, tak kombinace neonové a nude :)

    secretofpink.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné drápky, jako od profesionála. Tyhle kombinace celopotahu s třpytkami se mi moc líbí- jsou jak jednoduché tak elegantní a třpytky tomu dávají šmrnc. nehledě na to jsem ráda, že tento styl nahradil tak oblíbenou "francii", všeho totiž moc škodí :D Já sama mám umělé a už si bez nich nedokážu život představit. Budu ráda za víc takovýchto článků, přeji hodně inspirace ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? tak to vážně moc děkuji ♥, jinak tak to budu s radostí takové články přidávat častěji :-)).

      Vymazat
    2. budu jenom ráda ;)

      Vymazat
  15. krásná kombinace a navíc máš tak hezké nehty!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  16. lak je skvelý a škrabošku mám tiež :)

    OdpovědětVymazat
  17. Zkosené nehty se mi líbí jak u koho. Když to není vyloženě extrém, vypadá to nádherně. Ty tvé jsou tedy naprosto ideální. Já to na svých bohužel hned tak nevyzkouším, zrovna včera jsem si je ostříhala. Jinak ten lak od Astoru je úžasný, budu si jej muset pořídit, jinak budu nešťastná :D :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/spotrebovano-unor-2014.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem naprosto stejného názoru :-). Jinak díky moc :-* a tak si nechej nehtíky dorůst a pak to můžeš schválně vyzkoušet, za zkoušku to určitě stojí.

      Vymazat
  18. Zvolila jsi skvělé barvičky!:)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc se mi to líbí, jen mě mrzí, že tyhle nude odstíny mi vůbec nesluší :-/

    OdpovědětVymazat
  20. I love nude nails. You have great nails!

    OdpovědětVymazat
  21. Ja som si cez víkend kúpila GS Stars - Blueberry Milk a momentálne ho testujem. Prvé testovanie prežil, len prvý deň :( Lebo som dnes mala jarné upratovanie a neprežil to extrémne máčanie vo vode :( Takže zajtra lakujem znovu a som zvedavá ako vydrží za normálnych podmienok. Mňa lakovanie nechtov nebaví. Hlavne, keď sa po pár hodinách lak olúpe je to na nervy, tak dúfam, že tento lak vydrží aspoň 3 dni bez ujmi na kráse.
    Tvoje nechtíky vyzerajú zaujímavo a tá maska na spanie je krásna :) Spomenula som si pri nej na raňajky u Tiffanyho.

    OdpovědětVymazat