15.03.14

Kosmetické novinky v DM + menší bonus

Hezký večer,
jsem moc ráda, že Vás mohu uvítat u článku, který zde doposud neměl ještě žádné obdoby. Jelikož jsem se dnes zase jednou zatoulala do drogérie DM a neodolatelně slintala nad těmi všemi novinkovými věcmi, řekla jsem si, že bych byla vážně sobec, kdyby se o své nadšení nepodělila s Vámi. Věřím, že mnoho věcí jste již určitě někde spatřili a třeba Vás ani tak nezaujali. Tudíž to prosím berte z jedné strany jako takový můj subjektivní posudek. Takže pokud Vás zajímá, co se v drogériích naskytlo nového a co si získalo třeba mé nadšení, tak se můžete pustit s chutí do čtení.
Řasenka od Maybelline- The Colossal Go Extreme Volum
Je mi jasné, že v tomto případě nebudu jistě žádný blesk, jelikož tahle novinka od Maybelline se již stihla na mnoho stránkách detailně prodiskutovat. Mě upřímně nechává docela chladnou, jelikož má zásoba řasenek je nyní postačující. Věřím však, že se jedná o docela lákavou novinku. Co jsem se tak na ostatních diskuzích dočetla, tak podstatná část z Vás je s ní poměrně spokojená. Najdou se však i tací, kteří si stěžují třeba na to, že řasy přehnaně slepuje. Pokud s ní někdo máte již zkušenost, určitě se do komentářů níže pochlubte :-)!


Rimmel London- Retro mánie- řasenka + odličovač
U řasenky ještě zůstaneme, tentokrát se však podíváme na balení společně s odličovačem. S touto řasenkou ani s odličujícím přípravkem zkušenost opět bohužel nemám, ale tohle duo si jednoduše získalo mou pozornost a věřím, že by třeba mohlo zaujmout i někoho z Vás.


Dermacol- Imperial make-up
Tak pozor, tento make-up není rozhodně novinkový, ale v blogové sféře je pořád docela dosti diskutovaný. Abych se přiznala, kdybych na něj nenarazila v několika recenzích, mou pozornost by si asi nezískal. Možná je to tím, že make-upy od Dermacol zrovna dvakrát v oblibě nemám. Za celou dobu jsem od této značky zkoušela asi dva a byla to opravdová katastrofa, tudíž jsem možná v tomto směru mírně zaujatá. Imperial však bývá velmi často líčen dosti pozitivně a tím pádem mi vrtá natolik hlavou, že až spotřebuji svou nekonečnou zásobu make-upu, tak si jej třeba i pořídím.


Alverde- Elegant Dark
Od Alverde opět moc výrobků nemám. Naposledy jsem si však například půjčovala od ségry gel na obočí, který byl právě od této značky a dosti rychle jsem si jej oblíbila. Tím pádem jsem při příští návštěvě DM zůstala na chvíli stát i před tímto stojanem limitky Elegant Dark. Design výrobků vypadá opravdu luxusně, ale bude to tak obdobně i se samotnými výrobky?


Gliss Kur- Milion Gloss
Tuhle novinkovou řadu nevidím v drogérii rozhodně poprvé. Upřímně řečeno, chodím kolem ní již dost dlouho a vždy bych si ji nejradši odnesla celou domů. Ti, kteří si však dobře pamatují na můj článek o vlasové kosmetice zajisté ví, že vlasových přípravků mám opravdu nadbytek a je třeba se krotit. Kamarádka si řadu Milion Gloss pořídila, tudíž jsem neváhala a výrobky si patřičně očuchala, omrkla a v rychlosti vyzkoušela i expres balzám. Musím konstatovat, že na první pohled a první přičichnutí si mou pozornost opravdu získaly.



Schauma- Fresh it Up
Když jsme u těch vlásků, tak Vám musím rozhodně aspoň v rychlosti poreferovat o novince od Shaumy. Růžový a sladký vzhled si mě okamžitě získal, tudíž jsem při pocházení stojanů stála u této novinky jako přibitá. Na prvních přičichnutí mi výrobky také sedly, ale jak by se s nimi kamarádily mé vlasy je zatím ve hvězdách.


Essence Ultime- Biotin Volume
Další novinková věc v DM, která mě opravdu zajímá. Ceny výrobků jsou v tomto případě již vyšší, tudíž by mě zajímalo, jaká je finální kvalita výrobků a zda-li se v tomto případě vyplatí investovat. Nemáte již někdo v tomto případě získanou zkušenost? dosti by mě zajímala.



Dove- tělová mléka
Posuňme se již od vlasové kosmetiky a vrhněme se třeba na takovou klasiku v podobě tělových mlék. Nadšence dekorativky asi moc nepotěším, ale někoho by třeba mohlo zajímat, že provoněná Dove těl.mléka jsou nyní v DM v akci. Já sama jsem otestovala snad nespočet variant a vůní těchto výrobků a myslím, že mě snad nikdy nepřestanou bavit.



Adidas- Get ready
To by se to hned lépe sportovalo s novou limitkou od Adidas. Příjemně vonící sprchový gel, deodorant, parfém a tak dále mě především zaujal svým provokativním ač svěžím a nápaditým vzhledem. Lákadlo na tuhle řadu jsem si také přečetla například v aktuálním JOY, kde jsem se dočetla, že výrobky jsou inspirovány vášnivou a spontánní Brazílií. Jak říkám pro sportovce jak dělané a nejen pro ně.

Bonusovka z katalogu
Na závěr jsem Vám slibovala menší bonus, který již nemá, co dělat s drogérii. Shodou náhod jsem u odpolední kávy projížděla i aktuální katalog Avonu, kde mě zaujalo pár novinkových věci a zase mi přišlo líto nepodělit se s vámi.

1) Fixační sprej na make-up
Znáte ty chvíle, kdy potřebujete vypadat perfektně třeba celý den, ale Váš make-up má opačný pocit? Přesně pro tyhle situace mě napadá, že by se tahle novinka mola bodnout. Láká například také obsah A, C, E vitamínů a nezanechání pocitu mastnoty, z celého katalogu mě tentokrát zaujala asi nejvíce.


2) Zpevňující tělový krém s výtažky z kávy
Výrobky od Planet Spy já můžu, musím konstatovat, že mě ještě snad nikdy nezklamaly. Tím pádem je tahle novinka pro mě rozhodně lákavá.



3) Ochranný krém na chodila
Další věc, která se mi zdá báječnou vychytávkou již na jaro. Podpatky miluji a mé nohy tím pádem často trpí. Krém má obnovovat pokožku chodidel, snadno bojovat s různými nedokonalostmi, mozoly, suchou pokožkou a zarůstáním. Jelikož jsem si zrovna před pár dny nehezky odřela nohu díky nevhodné obuvi, tak mě tento krém taktéž docela zaujal.

Nedá se nic dělat moji milí, ale jsme u konce. Dneska bych si Vás dovolila neprosit, ale přímo vyzvat k tomu, aby jste sem rozhodně chrlili vaše názory, zkušenosti a tak dále, co se zmíněných výrobků týče. Určitě budu moc ráda nejen já, ale i ostatní čtenáři. A jinak co pěkného jsem si nakonec odnesla domů Vám již brzy povím třeba v nedalekém březnovém NEW IN.

A copak zajímavého zaujalo za poslední dobu v drogériích Vás?

40 komentářů:

  1. Achjo, proč teď dělají tolik novinek na vlasy, když mám šamponů asi na tři roky? :/ :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé tyhle články mě moc baví - procházet se drogérií a přitom nevytáhnout paty z domu. ;) Já jsem si koupila ten růžový šampon + balzám na vlasy od Schaumy, ještě jsem ho nepoužila, ale voní krásně. :D
    K.
    Klara's world

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě vážně těší :-), budu něco podobného určitě přidávat častěji !

      Vymazat
  3. I mě neskutečně zaujala novinka od Gliss kuru a taky proto jsem si pořídila šampon a bezoplachový balzám a jsou perfektní!:) Ta jejich vůně je neskutečná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten fixačný sprej na mekeup som si objednala a som zvedavá aký bude :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten modrý Gliss Kur byl v zahraničí už sakra dávno, už tehdy se mi líbil obal, nevíš, zda obsahuje silikony?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že ne :-(, ale nechci kecat, složení jsem nestihla prolétnout.

      Vymazat
  6. Já moc zkušeností s těmito výrobky nemám, ale neskutečně jsi mě nalákala na Adidas- get ready:) Design je opravdu krásný.:)

    OdpovědětVymazat
  7. Také jsem zaregistrovala snad všechny novinky v DM drogerii, co tu máš, zvlášť Rimmel balíček mě zaujal, jelikož řasenku Scandaleyes vlastním a brzy na ní bude recenze, ale s odličovačem zkušenosti nemám, tak přemýšlím :)
    Alverde kolekce mě velmi zaujala a nová řada od Gliss Kuru také :) Shauma má nádherné pozitivní balení a nová toaletka od Adidasu mě bohužel vůbec nevoní :) Moc pěkný článek!

    OdpovědětVymazat
  8. ja skusim tie alverde,uvidím ako to vyzerá naživo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Troufám si tvrdit, že velmi lákavě, určitě se mrkni :-)

      Vymazat
  9. Chci vyzkoušet ten makeup od Dermacolu :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Ten Gliss Kur - Million Gloss mám šampon a kondicionér. Masku jsem si pořidila z řady Ultimate repair, potřebuju něco silnějšího a ne na olejové bázi:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v tom případ vyzkoušej třeba nějakou masku od Loreal Paris, jsou sice dražší, ale myslím si, že by tvým požadavkům mohly odpovídat :-).

      Vymazat
  11. Poslední dobou se snažím drogérii vyhýbat, abych zase si něco nepořídila :D Ale v pátek mi mamka koupila balzám ve spreji ode Gliss kur pro lesk vlasů :) A v soutěži jsem vyhrála nové tělové mléko Playboy :)

    secretofpink.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tě naprosto chápu, také se o to snažím, ale někdy bohužel neodolám :-D, jinak tak to mnohokrát gratuluji k tvé výhře :-)).

      Vymazat
  12. Vendulko a nejsou to náhodou tělové krémy od Dove? Já že mám přímo jedno variantu tak teď nevím jestli mají nové obaly sprcháčů nebo ne :D ! Řasenka od MB mě vůbec neláká, líbí se mi staré obaly ale tohle ne, ten lesklý nápis mi přijde až přehnaný a vůbec se mi nelíbí. Naopak mě hrozně zaujal ten Adidas už když jsem koukala na letáček DM :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romanko já bych si měla vážně pořídit brýle, díky moc za upozornění :-D. Nadělala jsem tolik fotografií, že jsem to sem pak už nesměle házela a místo sprchových gelů zde skončila fotka těl. mlék, tak jsem to už napravila, jsi zlatíčko, díky za upozornění :-*

      Vymazat
    2. Nechtěla jsem aby to vyznělo nějak špatně :) jen jsem se právě divila, že by měl Dove nový obal sprcháčů a že by byly tak drahé :) to se stává kočko, já sama bych ty brýle někdy potřebovala :D :-*

      Vymazat
  13. Ještěže budu za nedlouho narozeniny, tak aspoň dostanu peníze, abych si koupila nějakou novou kvalitní kosmetiku, jinak bych zkrachovala:). Na nový katalog od Avonu jsem taky koukala, mají tam hezké věci:).

    OdpovědětVymazat
  14. Imperial make-up tedy určitě nedoporučuji, je fakt hroznej :/

    OdpovědětVymazat
  15. Imperial mám v pláne vyzkúšať ! :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní16/3/14 14:59

    To za to dostáváš peníze za tu reklamu, nebo co? Vždyť žádnou plnohodnotnou recenzi na nějaký výrobek tu nevidím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A můžeš mi vysvětlit, jak mám napsat recenzi na to, co jsem nevyzkoušela? trošku mimo logické uvažování, nemyslíš? Článek jsem vytvořila z toho důvodu, abych poukázala na to, co se dá v drogeriích nového najít, jelikož vážně nejsem chodící banka abych si veškeré novinky pořizovala;-). Tyhle drogérkové tour mám jednoduše ráda, tudíž jsem se ji rozhodla také vytvořit. Jo a pro tvou informaci s DM nespolupracuji, takže z toho nemám ani korunu :-), příště si příspěvek radši pořádně přečti než vyplodíš něco chytrého, těšilo mě ;-)

      Vymazat
  17. Oh, there is so many new product... I don't like mascaras from Rimmel. All are not very good for me.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. What´s a pity :-), but I prefer mascaras from Maybelline.

      Vymazat
  18. ten Gliss Kur mě celkem zajímá. a klasická Maybellinka byla dříve mou oblíbenou, používala jsem jí snad rok-dva v kuse, tak by mě zajímalo, jaká je tato :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě také :-), zatím s ní bohužel zkušenost nemám :-(

      Vymazat
  19. Z týchto veci som ešte neskúšala nič. Teda okrem Dove, ale zase mne viac vyhovuje Mixa telové, aj keď aj Dove bolo dobre.
    Čo ma z toho zaujalo make up Dermacol a Alverde vecičky. Už som pri Alverde kozmetike postávala, ale nejak má odradila tá cena. Zdalo sa mi to nejaké lacné. :D No uvidím možno si niečo kúpim, keď už je to také lacné a možno to nebude ani zlé.
    Schauma šampón mi príde taký detský obal, ale možno nebude taký zlý ako vyzerá (teda ako ho vnímam ja), lebo Schauma šampóny boli doteraz môj TOP.
    Ten sprej z Avonu vyzerá zaujímavo a taktiež Spa masku som si už obzerala, aj som si ju chcela kúpiť, ale nakoniec som si to rozmyslela.
    Zase som si pekne popozerala, čo je nové a nemusím ísť do DM, ale nie. Už sa mi míňajú nejaké veci, tak tam budem musieť zablúdiť. Pekný článok :)

    OdpovědětVymazat
  20. Řasenka od Maybelline vypadá hodně dobře ! :)
    Gliss kur bych chtěla zkusit :) a Schaumu jsem si koupila ve velkém balení a je fajn :) střídám ho s ostatními, to je prý lepší:D ale je vážně fajn :).
    Essence Ultime by mě taky zajímalo co to je za novinku ;)
    Adidas vypadá hodně lákavě !! Voní hezky, nevíš? :)
    A v Avonu mají teď hezké věci :)
    Krásný článek, doufám, že jich bude více :) takový ten přehled, to je fajn! ;) Ikdyž tam chodím, ale stejně se ráda něco dozvím, nebo tam něco přehlídnu, taky tam jsem strašně dlouho :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Teri :-), určitě se budu snažit do budoucna něco podobného tvořit.

      Vymazat
  21. Vau super článok!! :) Hneď zajtra idem do dm ;) Hádam aj na Slovensku budú nejaké takéto podobné novinky. Hlavne ma zaujala tá Rimelka s odličovačom ;)

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat