14.03.14

Gliss Kur- Ultimate Repair

Krásný večer Vám všem,
jelikož mi poslední dobou chodí poměrně dost dotazů na řadu Ultimate Repair od Gliss Kur, rozhodla jsem se tyhle výrobky pěkně rychle zrecenzovat. Dost často tahle řada bývá srovnávána s Ultimate Oil Elixír, tudíž i tuhle recenzi můžete do budoucna očekávat.
Výrobky od Gliss Kur mám docela v oblibě. Mé vlasy si s nimi jednoduše rozumí a po aplikaci jsou vždy hezky lesklé, poddajné, hebké a lesk jim rozhodně také nechybí. Faktem však samozřejmě je, že některá řada nestojí třeba až tolik za řeč a jiná zase naopak. Jak je tomu tedy v případě Ultimate Repair? Tuhle sadu výrobků, které můžete vidět na fotografii, jsem dostala na Vánoce, tudíž jsem měla dostatek času hezky si všechny výrobky proklepnout. Jak si někteří z vás možná již stihli povšimnout, vlasová kosmetika je takovou mou menší úchylkou. Prvně jsem začala s testováním šampónu s kondicionérem a časem se dostalo i na samotnou kúru. První věc, kterou mohu na těchto výrobcích pochválit je rozhodně parfemace. Chápu však, že tahle specifická vůně nemusí naopak někomu vůbec sedět. Velkým lákadlem je také fakt, že všechny výrobky z této řady obsahují žádoucí tekutý keratin. Hlavním úkolem řady Ultimate Repair je zamezení lámavosti vlasů, celková regenerace a odstranění i extrémního poškození. Začnu-li konkrétním výrobkem, tak šampón bez problému odstraní veškeré nečistoty a s použitím balzámu Ultimate Repair se vážně dopracujete k hebkým a lesklým a nadýchaným vláskům. Balzám nanáším však opravdu pouze do délek vlasů. Co se samotné kúry týče, tak ta je také opravdu velmi příjemná, především doporučuji všem, které trápí suché a poškozené konečky (opět se zase nebojte nanést do celé délky vlasů, ale rozhodně ne ke kořínkům). Jediné, co mě na tomto výrobku mrzí, tak fakt, že strašně rychle ubývá, což chyba výrobce určitě nebude. Takže podtrženo, sečteno, tuhle řadu doporučuji všemi deseti, aspoň, co se zmiňovaných výrobků týče. Musím se Vám však přiznat, že Ultimate Oil Elixír mám ještě radši. Proč tomu tak je se, ale dozvíte až příště. Nyní mi nezbývá nic jiného než se s vámi rozloučit, mějte se krásně a brzy pa u nového článku, vaše V.
 
 

Používáte rádi vlasovou kosmetiku od Gliss Kur?

45 komentářů:

  1. Tuhle řadu jsem kdysi používala a můžu říct, že mi zachránila vlasy před ještě větším ustřihnutím, každopádně po čase se mi z ní strašně rychle mastila hlava:/ ale ta kúra může být vážně skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná recenze. Od Gliss Kur jsem vyzkoušela tu jejich řadu pro objem a byla jsem moc spokojená. Láká mě taky oil elixir (mám sérum a je super) a i tahle repair. Už se moc těším na příští recenzi. :)
    K.
    Klara's world

    OdpovědětVymazat
  3. Máme stejnou "úchylku" :-D
    Od téhle řady mám šampon a kondicionér... Co říct... Jako jó, dobrý, ale nic extra. A souhlasím s tou parfemací, to je hrozně individuální, protože mě zrovna dvakrát nevoní.

    Nejvíc miluju vůni červeného Elséve - je to taková "vlasová" vůně a snad jediný šampon, který z vlasů cítím i druhý den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama :-) :-D!

      Vymazat
  4. Presne túto radu od Gliss Kur používam, hlavne balzam v spreji na rozčesávanie, je skvelý :) aj mne to krásne voní

    OdpovědětVymazat
  5. gliss kur mám celkem ráda, i když preferuju spíš již trošku dražší péči - myslím tím nedrogérkovou. vlasy mám po melírech totiž celkem dost suché
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem spíš zastánce takové té střední cesty, ráda si však čas od času dopřeji i něco z té dražší péče :-).

      Vymazat
  6. Používám kondicionér, ale ne moc často. Mastí se mi po něm vlasy

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem masku a efekt nulový, ale každý máme jné vlasy, tohle se prostě musí ozkoušet.

    OdpovědětVymazat
  8. Já Gliss Kur miluju :) Dělá mi krásné vlasy, lesklé a plné objemu!
    tonyhumble.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ji taky, ale ještě jsem se nedostala ke zkoušení.. hehe :D jinak, moc krásné fotky a design, super článek, moc se ti to povedlo :-))

    OdpovědětVymazat
  10. Mě osobně některé výrobky od Gliss Kuru nevyhovují, ale s čím jsem opravdu spokojená je z Expres Regenerační pěna z této řady Ultimate Repair. Opravdu mi to zachraňuje moje momentálně suché konečky a moc příjemně se nanáší. Už mi dochází, takže si určitě pořídím další balení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému z nás sedne něco jiného no :-(, jinak tak s pěnou, kterou tu popisuješ zatím zkušenosti nemám, díky moc za tip :-)!

      Vymazat
  11. Mě osobně Gliss Kur moc nevyhovuje, ale jediný výrobek, se kterým jsem moc spokojená, je Expres Regenerační pěná právě z této řady Ultimate Repair. Opravdu mi to zachraňuje moje momentálně suché konečky a moc příjemně se nanáší. Bohužel už mi dochází, ale určitě si pořídím další balení. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já bych ráda tuhle řadu vyzkoušela :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Super príspevok :) Gliss Kur mám rada :) myslím ,že s mojimi vlasmi si nikto tak dobre nerozumie :) http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. Výrobky Gliss Kur moc nemusím, osobne som bola spokojná len s balzamom oil nutritive (žltý). Ultimate Repair som skúšala tiež, musím povedať, že vlásky som mala krásne lesklé, ale s mojimi zničenými končekmi táto rada nespravila žiadnu zmenu. No každému vyhovuje niečo iné :) Krásna recenzia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému z nás sedne bohužel něco jiného :-(, jinak mockrát děkuji, jsem ráda, že se Ti recenze líbila :-) ♥

      Vymazat
  15. Anonymní15/3/14 13:12

    Od Gliss Kur mám rada Ultimate Volume, ostatné rady, žiaľ, moje vlasy príliš zaťažujú. Ale podľa mňa ide každopádne o to lepšie, čo v drogérii nájdeme..:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš pravdu :-), z drogérie mi Gliss Kur sedne asi ze všeho nejvíce :-).

      Vymazat
  16. úžasný článok! Nedávno som taktiež robila na svojom blogu recenziu na túto radu a tiež si myslím, že je úžasná ;) http://www.lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  17. Gliss kur mám celkem ráda, buďto fialovou nebo tuto řadu :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já mám tuhle "zlatocernou" radu asi nejradši, jen tu kuru jsem ještě neměla, musím zkusit taky...:-)

    OdpovědětVymazat
  19. Gliss Kur na vlasy je moje tutovka. Nejvíc mi vadí, že strašně rychle mění řady a ty starší už pak nejdou sehnat, ale vyberu si vždycky. Z řady Ultimate Repair mám minutovou masku na vlasy. Potřebovala jsem něco hodně dobrého a aby to neobsahovalo olej, pak vypadám jako bych měla na hlavě hrst tři roky staré slámy. Maska uspěla:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maska je vážně báječná :-), jediná, která mi potom ještě po dlouhé době sedla tak ta hydratační od Ziaja :-)).

      Vymazat
  20. Gliss Kur patrí medzi moje obľúbené najmä kondicionéry v spreji :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  21. Krásná recenze! :)
    Já vlastní sprej GK :) a teď jsem měla a právě dodělala přesně tenhle šampon Ultimate Repair, mám v plánu si dále koupit ten Oil Elixír, moc chválí má, takže se už těším na recenzi!! :) Teď mám zásoby :D a poté zase tu modrou novinku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc :-), ta modrá novinka je vážně lákavá :-)!

      Vymazat