20.03.14

Alternativa gelových linek aneb novinka od LP

Hezký den,
doufám, že kromě krásného slunného počasí vám úsměv na tváři vykouzlí i dnešní recenze. Jelikož jsem si nedávno z dekorativní kosmetiky pořídila několik věcí, tak Vám již nyní mohu o jedné z nich poreferovat. Jedná se o tužku na oči od L´oréal Paris. Abych však byla přesnější tužka není rozhodně až tak úplně obyčejnou klasikou. Super Liner Gel Matic se dá v podstatě chápat jako velmi příjemná alternativa pro všechny, kteří si rozumí s klasickými gelovými linkami. Jak jsem s touto novinkou byla spokojená se můžete dočíst právě teď.

Již na první pohled mě u této tužky zaujalo jednoduché ač hezky řešené balení. Klasika v podobě černé doplněná zlatými detaily je rozhodně můj šálek kávy. Tužka je vysunovací, tudíž se nemusím trápit ořezáváním. Při výběru jsem ji zkoušela nejprve na ruku, na které se úspěšně držela celý den, což mě dosti překvapilo. Navíc celkově výrobky od L´oreal Paris mám dlouhodobě v oblibě, tudíž jsem při výběru dlouho neváhala. Jinak mě tahle kráska přišla na 200 Kč a jak tak koukám tak třeba přes Parfums si ji můžete objednat za 189 Kč.

Tužku nyní používám každý den. Při použití báze vydrží opravdu skoro celý den a slušnou výdrž má i bez ní. Maluje hezky sytě, pracuje se s ní jedna radost a navíc je i dostatečně měkká. Navíc mám pocit, že je mnohem intenzivnější jak kdekteré gelové linky. Pigmentace je také báječná a konečně se nemusím trápit se štětečkem, který náleží právě ke klasickým gelovým linkám. Nesmím určitě zapomenout dodat i fakt, že je tužka voděodolná. Tuhle schopnost jsem schválně otestovala! Na vytvořenou linku jsem nanesla vodu a snažila se ji dostat dolů, ovšem bez úspěchů. S linkou si poradil až dvoufázový odličovač, tudíž tužku můžeme opravdu nazývat voděodolnou. Podtrženo, sečteno, tuhle novinku mohu jedině doporučit, myslím, že se L´oréalu vyvedla :-).

Máte již zkušenost s touto tužkou na oči ?

8 komentářů:

  1. Já mám moc ráda gelové linky nebo linky ve fixu. Tužky obecně moc nemusím, protože spousta z nich je i tvrdá a aplikace je mi potom celkově nepříjemná. Tato alternativa vypadá ale opravdu báječně, moc mě zaujal i závěrečný test voda versus micelárka - je úplně ideální, když linky celý den vydrží a zároveň jdou večer bezvadně odlíčit. :) Určitě se tedy po tužce podívám a sama vyzkouším, děkuji za tip. :)) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  2. Tužky nepoužívám :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Po tejto kráske po najbližšej výplate idem!! Veľmi sa mi páči to, že je vodeodolná. Musím mať na očiach proste niečo čo sa len tak nezmaže, keďže osem hodím ťažko muklujem pri páse :D a značka L’oreal sa mi osvedčila aj keď ju nekupujem často a ani ju nevyhľadávam (ja radšej po Dermacole)

    OdpovědětVymazat
  4. Já teda na gelové linky nedám dopustit :) ale vyzkouším tuhle krasavici :) Skvělá recenze, Vendulko :)
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Používám hlavně gelové linky, ale tuhle tužku chci moc vyzkoušet :) Vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já na ty gelovky moc nejsem, ale i s nimi se dokážu poprat. Vítězí u mě fix nebo obyčejná tužka. Takže tahle kráska jak říkáš by u mě mohla obstát =)

    OdpovědětVymazat
  7. tak ta vypadá super! já jsem teda "gelová slečna", protože mi nic jiného nedrží :D.. ale myslím, že tahle kráska by možná za zkoušku stála! :)

    OdpovědětVymazat
  8. S tužkou zkušenost nemám, ale s odličovačem jo a jsem s tím moc spokojená už si asi žádný jiný nekoupím :D

    OdpovědětVymazat