26.03.14

A co ta Ziaja?

Hezký večer,
tentokrát mám pro vás nachystaný článek, který se týká pouze jedné konkrétní značky (což už je zřetelné určitě i z názvu). S nadšením vám poreferuji o značce, o které jsem vám již nějaký čas chtěla napsat pár řádků.


Psala se doba, kdy hlavním hitem byly krabičky plné překvapení a já měla také zrovna objednaný svůj první Ladybox. Vím, že onen měsíc byl obsah boxíku dosti bohatý. Mě však již na první pohled zaujala tubička značky, která mi bylo doposud neznámá, samozřejmě, že se jednalo o Ziaju. Krém na ruce kozí mléko si mě opravdu získal. Samotný obsah výrobku jsem spotřebovala neskutečnou rychlosti a začala se o tuhle značku zajímat více. Dále mě pak okouzlila například hydratační maska na vlasy, o které jsem vám zde psala opravdu mnohokrát. Velmi spokojená jsem byla také s různými tělovými krémy. Myslím si, že na úvod toho bylo již dostatečně, tím pádem bych se ráda vrhla ke konkrétním výrobkům, o kterých vám dnes chci povyprávět. K testování jsem si vybrala tělové mléko s vůní kokosu a rozjasňující oční krém.

Kokosové tělové mléko
Musím se vám přiznat, že k tomuto mléku jsem v drogérii přičichávala snad x krát. Kokosová vůně mě totiž vážně bere, i když na jaro a léto preferuji spíše květinové vůně. Tím pádem jsem však moc ráda, že jsem tohle hydratační mléko obsahující lipidy z kokosových ořechů mohla vyzkoušet na vlastní kůži. V první řadě musím pochválit "vyváženou" konzistenci. Krém se na pokožku aplikuje jedna radost, okamžitě se vsákne a pokožka je poté vážně hezky příjemná na dotyk. Dalším plusem je rozhodně báječná parfemace, která se jen tak neztratí a na pokožce hezky drží. V neposlední řadě chválím i balení, které se mi moc líbí. V mých kosmetických košíčcích se stejně nejlépe vyjímají obaly bílé a smetanové barvy, dýchá z nich na mě jakýsi závan luxusu, ale to už je spíše o mém subjektivním vnímání. Tak či onak všem, kteří mají kokosovou vůni rádi tento výrobek doporučuji.

Rozjasňující oční krém
Jelikož se v poslední době poměrně často potýkám s nepěknými červenými kruhy pod očima, které mě vždy docela vyděsí při pohledu do zrcadla, rozhodla jsem se o tuhle část mého obličeje začít také konečně řádně starat. Určitě chápete, že bych hned po ránu nerada někoho vyděsila a tuna korektoru také není rozhodně žádným řešením. Jelikož jsem na oční krémy od Ziaja slyšela poměrně dost chvály, rozhodla jsem se pro otestování na vlastní kůži. Nakonec jsem si vybrala rozjasňující oční krém, který mi hned padl do oka. Klasické balení v podobě tubičky rozhodně neurazí. Konzistence krému je opět střední, i když již více hutnější. Stačí na oční okolí aplikovat malé množství krému a lehce rozetřít. Krém se v okamžení hezky vsákne a můžete na něj použít třeba hned bázi pod make-up nebo rovnou pod samotný make-up. Důležitý je však také samozřejmě výsledný efekt. Nevím zda-li se mi to jen zdá, ale mám opravdu pocit, že mé kruhy nejsou již tolik zřetelné a celkově pokožka na tomto místě vypadá lépe a zdravěji. Tím pádem ho mohu opravdu jen doporučit.


Po této zkušenosti s dalšími dvěma výrobky musím konstatovat, že do budoucna určitě moc ráda vyzkouším i nějaký z dalších produktů. Pro ty z Vás, kteří jsou z Brna určitě doporučuji zajít mrknout do drogérie jménem Jasmín, kde najdete právě výrobky této značky.
Jaká je vaše zkušenost se značkou Ziaja?

Mějte se krásně a nezapomínejte psát komentáře, vaše V.


33 komentářů:

  1. Ja som v poslednej dobe na kokosové veci veľmi zaťažená.. či už ide o jedlo, kozmetiku, vône, všetko kokosové je moje :) A toto vyzerá skvele

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi dobré, mám doma rezervy na niekoľko rokov, najradsej mám sprcháče a telové maslá, ale i krémy na ruky sú vyborné :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Ziaja určtiě enzymatický peeling (modrý je lepší než na citlivou pleť) a krémy na ruce, ty miluju. Mám i krémy na obličej, ale nijak mě nepřesvědčily, že bych si je musela koupit znovu. Ještě mě napadá jejich pomerančová řada, měla jsem peeling na tělo a máslo na rty a oboje voní úplně jako pomerančový fresh.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta pomerančová řada mě poměrně láká :-), musím ji brzy vyzkoušet.

      Vymazat
  4. tiež som od nich mala ten krém na ruky s kozím mliekom, bol naozaj skvelý! :)

    na mojom blogu prebieha giveaway s kozmetikou GF Ferre, ak máte záujem!!
    ------------ >>> CHOCOLATE KISS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je vážně výborný :-), natírala jsem si s ním ruce jako divá :-D.

      Vymazat
  5. Také se na tuto značku chystám! ;o)

    OdpovědětVymazat
  6. To kokosové mléko musí být fajn, tyhle voňavé věci mám moc ráda!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Moja skúsenosť je zatiaľ žiadna, ale čítam o nej len samé chvály. Minimálne niečo z radu kozieho mlieka by som chcela vyskúšať :)
    Inak, aj ja som objavila tvoj blog až teraz (nechápem kde si sa predomnou skrývala :)) a veľmi sa mi páči, máš nového sledovateľa :)
    Katik z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  8. Velice jsem si oblíbila kosmetiku Ziaja :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. já měla odličovací mlíčko ale teda spokojená jsem s tím nebyla, vůbec neodličovalo tak jak by melo :(
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem bohužel nezkoušela, tak nemohu posoudit :-(

      Vymazat
  10. oční krémy používám snad každý den, momentálně mi oblíbený dochází a asi vyzkouším tento od ziaji :) díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Taky mám v plánukoupit si ten oční krém, musím se o moje oči začít starat:-) děkuju za článek, pomohl mi:-)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  12. O téhle kosmetice slyším prvně, ale kokos miluji, takže jsi mě docela nalákala. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Mám kokosový krém na pusu a úžasně to voní. Jinak balzámově mi přijde jako neutrál, ale jenom kvůli tomu kokosu bych si toho klidně pořídila víc:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně je vážně úžasná, naprosto si mě získala :-)

      Vymazat
  14. já jsem Ziaju hodně používala cca rok a půl až dva zpátky :) nejraději jsem měla kozí řadu a řadu s mořskými řasami :)

    OdpovědětVymazat
  15. O Ziaji som už veľa čítala, ale zatiaľ som sa do nej nejako nepustila. No keď už viem, že majú kokosovú "řadu", tak asi ju skúsim. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat
  16. Miluju Ziaju! :)
    Hlavne pouzivat radu Nuno, kvůli akné, ale chtěla bych zkusit i jiné výrobky! :) Třeba se mi to podaří až mi dojde kosmetika, kterou právě používám! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tuhle řadu jsem ještě nezkoušela, ale docela jsi mě na ni nalákala, takže díky moc za tip O:-)!

      Vymazat
  17. Anonymní30/3/14 12:13

    Od Ziaji toho mám vyzkoušeného už docela dost a vždy vše bez problémů a naprostá spokojenost :)

    OdpovědětVymazat