08.02.14

Locahair, dlouhovláskou za pár minut

Hezký večer,
myslím, že o krásných a dlouhých vlasech sní většina z nás. Nač jen snít, když se tahle vize může stát skutečností a to za pouhých pár minut. I když jsem si nedávno nechala svou hřívu poněkud zkrátit, díky clip-in vlasům od Locahair mohu být opět dlouhovláskou kdykoli se mi zamane. Myslím si však, že bude nejlepší, pokud si sami prohlédnete následující fotografie, kde naleznete proměnu PŘED a PO + různé stylizace.


Musím říci, že s clip-in vlasy mám docela bohaté zkušenosti. Většinou jsem však narazila na nekvalitní pramínky, které nepůsobily zrovna vábně nebo mi naopak nevyhovovaly sponky, díky kterým se clip-in upevňují. Není divu, že jsem byla opravdu zvědavá, jaké budou clip-in vlasy od Locahair.

Before
Na fotografii výše můžete vidět mé čerstvě "ušmiknuté" vlasy. Jelikož konečně potřebovaly rozhodně pořádně srovnat do latě, neviděla jsem jiné východisko. Celkově pokud chcete podpořit růst vašich vlasů nezapomeňte je pravidelně zastřihávat, s roztřepených konečků rozhodně nevzdejte nic dobrého, ale k tomu až jindy. Již nyní vám však mohu prozradit, že článek jak se starám o své vlasy váš určitě nemine.
After

Testovala jsem sadu 50 cm 150 g v odstínu 613 světlá blond. Odstín mi překvapivě padl jako ulitý, což je určitě první nejdůležitější předpoklad. Aplikace proběhla také zcela v pořádku a za 5 minut jsem měla clip-in hezky umístěné, přesně tak jak jsem si přála. Sponečky drží báječně a během dne svou pozici nemění, tudíž se nemusíte bát toho, že by se vám někde ztratily. 

Stylizace

Vlasy můžete samozřejmě stylizovat dle vašich potřeb. Já osobně jsem zkoušela různé copy, drdoly, vlny a tak dále. Účes mi vydržel téměř celý den a po poničení clip-in vlasů ani stopy. Clip-in se mi zdají užitečné například v případě, že chcete vyrazit na nějakou společenskou událost. Nebo pokud jste kreativní a rádi vymýšlíte různé účesy, věřím, že tohle řešení pro vás bude určitě sympatické.

Více informací najdete na eshopu Locahair:

Jaký je Váš názor na clip-in?

41 komentářů:

  1. Tyto clip-in vlasy nevypadají špatně, naopak jsou přirozené a sluší ti. Můj názor na clip-in vlasy je obecně bohužel spíš negativní, protože málokdo umí s vlasy pracovat takhle dobře jako ty a výsledný efekt je spíš jako myší ocásky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji :-). Ono je opravdu zapotřebí si s clip-in vždy pořádně pohrát, aby finální výsledek vypadal hezky a "neuměle" :-).

      Vymazat
  2. Já to nemám ráda :/ Prostě se mi to nelíbí.. V dnešní době už jsou slečny celé umělé.. Umělé vlasy, řasy, opálení, nehty, .. Za mně teda ne. Hlavně si myslím, že máš moc krásné vlasy i bez toho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V té přehnané "umělosti" s tebou musím souhlasit. Je určitě zapotřebí brát tak nějak vše s mírou :-).

      Vymazat
  3. Tie clip-in vlasy vyzerajú naozaj úžasne !! koľko trvá doručenie, myslíš že mi prídu do týždńa? :O ďakujem :)
    PS: nejde zobraziť ten odkaz :) mne sa to stáva tiež a to pomerne často :D
    CHOCOLATE KISS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-), já si myslím, že do týdne by jsi je měla mít určitě doma, odkaz jsem pro jistotu opravila, tak kdyby náhodou problém nadále přetrvával, dej mi určitě vědět :-).

      Vymazat
  4. Takové clip-in vlasy by se mi teď velmi hodily:) i když své mám dlouhé, ale docela bych řekla ,že řídké a tímhle bych si je aspoň trošku prohustila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na "prohuštění" vlasů jsou také určitě fajn :-).

      Vymazat
  5. Ja souhlasim se slecnou Katerinou. :) na nejakou spolecenskou akci proc ne, ale jinak jsem proti. Je to az moc umele a nelibi se mi to,hlavne mi to prijde az odporne u slecen, ktere je nosi trena do skoly jeden tyden a pak zase tyden ne, kazdy preci pak vi ze je to umele. Navic me dostavaji slecny ktere se o ne neumi ani starat, po mesici je maji cele znicene ale zvesela je nosi dal. Hruza. Ty mas krasne vlasky i bez nich :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se oné péče a stylizace týče, tak to máš jedině pravdu. Rozhodně je potřeba sladit odstín, střih a další věci tak, aby clip-in padly k ostatním vlasům a nepůsobilo to tak jak popisuješ. Jinak moc děkuji :-).

      Vymazat
  6. Anonymní8/2/14 20:22

    Nesmysl.. Holka nepotřebuje žádný "clipy", aby měla krásnější vlasy. Přijde mi to jako blbost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tvůj názor :-), jsem mile překvapena, že existují i anonymové, co se své mínění umí vyjádřit zcela normálním způsobem :-)!

      Vymazat
    2. Anonymní8/2/14 20:39

      Je škoda, že se holky stydí za své vlastní vlasy..

      Vymazat
    3. A tak to si vážně nemyslím :-) nebo aspoň ne v mém případě. Jak jsem psala clip-in upřednostňuji především pro různé společenské akce nebo ve chvíli, kdy se dostaví chuť proměnit si na chvíli účes :-). Jinak na mě člověk narazí většinou s rozpuštěnými vlasy, které můžeš vidět na druhé fotografii, což jsou mé vlasy bez jakéhokoli přilepšení :-).

      Vymazat
    4. Anonymní8/2/14 20:48

      Takhle ti to sluší mnohem víc :) Já jsem zastánkyně názoru, že tyto clipy vlasy akorát dost znehodnotí. Je to nepřirozené.. Ale každého názor :)

      Vymazat
  7. Moc ti sluší obě varianty!:-)

    OdpovědětVymazat
  8. krásné Vendulko! jak předtím, tak poté :*

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní8/2/14 21:25

    Ahoj Vendulko, vzkaz který ti sem chci napsat není k tématu. Mrzí mě třeba, že nemáš založený ask a nebo neuděláš nějaký TAG o sobě či článek, kde bychom měli možnost se tě na něco zeptat. Jsi skvělá blogerka, jen mi u tebe chybí trošku té osobitosti. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahooj, mockrát děkuji za milý komentář :-). Upřímně řečeno, o ask mě žádalo již několik z vás a vždycky jsem k němu měla tak akorát veliký odpor, ale zase chápu, že to má i mnoho pozitivních vlastností. Zkusím nad tím ještě popřemýšlet :-). Jinak nějaký TAG určitě brzy vymyslím ♥.

      Vymazat
  10. Nice hair! <3
    Following each other? Let me know.
    xoxo Maria

    www.mle-photographies.blogspot.de

    OdpovědětVymazat
  11. Patřím do týmu co jsou proti clip-in. Nelíbí se mi, přijdou mi nepřirozené, falešné :/ Jsem zastáncem přirozenosti a každý máme holt do vínku něco jiného a tím jsme jedinečné :) Kratší vlásky takové jaké je máš se mi na tobě líbí víc :)

    OdpovědětVymazat
  12. Máš krásne vlasy :)

    http://love-me-cause-im-famous.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj:) O clip-in vlasech přemýšlím už delší dobu, ale bojim se že objednám špatnou barvu:/ Můžu se zeptat, čím máš nabarvené svoje vlasy? Značka i odstín, pokud víš, prosím:) Děkuju:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :-), no v tomto případě může kolikrát bohužel nastat kámen úrazu :-(, ale není problém potom vlásky s clip-in sjednotit. Jinak melíry mi nyní dělá kadeřnice a používá ty od Matrixu (6ktu), ale pokud mohu doporučit třeba i nějaké z drogerie tak určitě ty od Palette :-)!

      Vymazat
  14. Krása :)) já si i přes to počkám na své :D :)) Tobě to sluší tak i tak :))

    OdpovědětVymazat
  15. Clipy jsem také měla, ale já nevím proč, mně hrozně smrděly :D ( a ano, myla jsem je..ale prostě jsem pořád cítila něco..divného D). Tobě moc sluší, i když se mi teda líbíš i bez nich:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  16. sú krásne! vyzerajú uplne prirodzene :)

    OdpovědětVymazat
  17. Lovely photos!

    www.shineonsilver.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. WOW super!!! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Je to pěkné :) na první pohled bych to ani nepoznala. Ale stejně jsem zastáncem přírodních vlasů.

    OdpovědětVymazat
  20. Vypadá to krásně. Ale jak už tu někdo zmínil, taky patřím k těm, co nemají rádi umělost.

    OdpovědětVymazat
  21. chtěla bych clip-in vlasy zkusit ale bojím se že to bude poznat že jsou nepravéé. já mam vlasy černé a polodlouhé :D ale tobě sluší a neni poznat že nejsou tvoje :D

    OdpovědětVymazat