26.02.14

Jarní wishlist

Hezký večer,
tak jsem zpátky společně se slibovaným článkem. Malinko vás však možná zklamu, jelikož jsem Vám na dnešek slibovala outfit a téma dnešního příspěvku je nakonec trošku jiné. Outfit jsem bohužel nestihla nafotit, tudíž jej o pár dní posouvám. Rozhodně jsem však na Vás nezapomněla ♥. Jelikož se nám venku začalo výrazně oteplovat a jaro pomalu klepe na vrátka, vrtá mi hlavou již nějaký čas, čemu asi v jarních kolekcích neodolám a nebo spíše, co vážně "akutně" potřebuji. Pokud jste příznivci tzv. wishlistů, tak si troufám tvrdit, že se Vám tento článek bude líbit.


l) Prostorná kabelka- Začněme třeba tím nejvýraznějším, co na obrázku lze najít. Myslím, že beze sporu je to ona černá kabelka. Možná to bude znít divně, ale tahle kráska mi leží v hlavě již celý týden, tedy od té doby, co jsem ji spatřila v obchodě. I když mám kabelek požehnaně, tak všechny jsou převážně střední až menší velikosti, tudíž například takový notebook do nich bohužel nedám. Tím pádem by mi tahle prostorná kabelka přišla více než vhod.

2) Koženková bunda- Černý křivák či klasická černá bunda...tak tohle mi na jaro rozhodně nesmí chybět! Žádný konkrétní kus v obchodě ještě vybraný nemám, tak kdyby jste měli třeba nějaký tip na hezkou koženku za slušný peníz tak sem s ním!

3) Topy, trička, halenky- Tak tohle jsou věci, kterých nebudu mít snad nikdy dost. Kromě klasických triček však u mě začínají vézt i formální košile, které se dají jednoduše kombinovat s čímkoli, hlavně třeba pod zmíněný křivák jsou moc hezké.

4) Stříbrná bižu- Slyšela jsem, že zlatu pomalu, ale jistě odzvonilo. Nejsem však zrovna typ člověka, co se přesně a striktně drží současných trendů. Pravdou však je, že zlaté bylo až, až a ráda bych u sebe ve šperkovnici viděla i nějakou tu záři stříbrné.

5) Obaly na telefon- Když jsem u toho odívání, nesmím zapomínat na můj milovaný telefon (bráno trošku s nadsázkou). Upřímně řečeno, když všude vidím tolik krásných obalů, myslím, že zase jednou neodolám a pár si jich pořídím a jeden z nich bude určitě maximálně infantilní :-D!

6) Kérastase maska- Jelikož mi má milovaná Ziaja každou chvíli dojde, nastal ten správný čas poohlédnout se po něčem novém. Opravdu již strašně dlouho mě láká vyzkoušet jakýkoli výrobek právě od Kérastase, i když tahle značka není zrovna nejlevnější, tak patří mezi největší špičku v péči o vlasy.

Jaký by byl váš předběžný jarní wishlist ?

Piště, komentuje a hlavně mějte se krásně, příjemný zbytek dne moji milí, vaše V. ♥

28 komentářů:

  1. Ta kabelka je krásná, už jsem na ni koukala, ale je obří a já malinká, takže spolu nevypadáme dobře :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ten obal na telefon je úplně úžasný!! :3 Takový roztomiloučký, hned ho to více oživý. Škoda jen že na můj typ takový nevyrábí...
    - Elma

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní26/2/14 20:24

    Zrovna nedávno jsem koukala na produkty od Kérastase a musím přiznat,že mě to též velmi láká. Ani vyšší ceny mě neodradily:D:)opravdu jsem slyšela spoustu chvály,takže:)

    OdpovědětVymazat
  4. kabelku si kup, mám ji a je super obří:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. Wishlist na jaro máme tak nějak stejný:) jediné co chci trošku jiné je kabelka, tu bych brala spíš nějakou maličkou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tu kabelku taky chci :)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní26/2/14 20:53

    Ta kabelka je boží, akorát ji teď už má tolik lidí! A obalů na telefon, těch není nikdy dost! :3 :-)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  8. Máme podobný wishlist, taky mi nesmí chybět ta krásná bundička!!!:)

    OdpovědětVymazat
  9. Na kabelku jsme koukala už v zimě a teď k ní přibyla ještě světle modrá a béžová? varianta. Asi bych na léto šla do té světlé.

    OdpovědětVymazat
  10. Nějaká prostorná kabelka by se mi nepochybně také hodila :) Jinak kožená bundička, to patří neodbytně do mojí výbavičky :D

    OdpovědětVymazat
  11. Hezké věci, musíme vyrazit na nákupy! :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  12. Ten obal je roztomiloučký! A ta kabelka mi taky nedá spát, pořád kolem ní v H&M chodím, kochám se, ale pořád nevím, jestli ji potřebuju, když jsem si koupila nedávno jinou :D

    OdpovědětVymazat
  13. Perfektní wishlist :)
    Kabelka je opravdu nádherná a kožená bundička jakbysmet. Moc se mi líbí i náramek a roztomiloučký obal na telefon :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
  14. Ten obal je víc než roztomilý :)) a tu kabelku jsem viděla v béžové a je překrásná ..

    OdpovědětVymazat
  15. Tu kabelku mám a jsem s ní strašně spokojená :) je to takový můj malý kufřík :))

    A.

    OdpovědětVymazat
  16. tu kabelku mám na cestě od kamarádky! pokud jí opravdu chceš, moc bych neváhala, mizí rychlostí blesku :) u nás nebyla jakou dobu k sehnání (teď, když už jí mám na cestě, tak už jí samozřejmě opět mají = zákon schválnosti :D). no a Kerastase masce bych se také nebránila :)

    OdpovědětVymazat
  17. Taky sháním prostornou kabelku, ale zatím jsem nikde nenašla podle svých představ, ale tato určitě není špatná :)

    OdpovědětVymazat
  18. Křivák a kabelka bych chtěla :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Krásny wishlist a máš pekný vkus :)



    www.schellyblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  20. koukám, že ta kabelka jede, vdám ji teď na blozích často :) já jsem ji zoufale sháněla na podzim, když byla jen v pár HM, nakonec jsem ji ulovila a najednou jsou všude...modrá nic moc, ale líbí se mi ta béžová. ale zase nechci mít dvě stejné kabelky, tak se to ve mně pere

    OdpovědětVymazat
  21. Tu kabelku mám už dlouho a nedám na ni dopustit :) Je úžasná! Původně byla v černé a tmavě zelené barvě, navíc teď i ve světle béžové a mentolově modré :) Ta béžová je opravdu úžasná, ale nechci mít dvě stejné kabelky, takže jsem ji nechala v obchodě :D Ale i tak jsem ráda, že mám tu černou, opravdu nejde být nespokojený :) A koženou bundu sháním taky :D Už dlouho, ale stále nic :) Snad letos budu mít štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tá koženka je dokonalá:)
    http://dolcemejsy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  23. Ten křivák je perfektní !:)

    OdpovědětVymazat
  24. Ta kabelka je dokonalá!:-)

    OdpovědětVymazat
  25. Miluji ten náramek, ten bych ve své šperkovnici brala.

    OdpovědětVymazat
  26. Nad tou bundou slintám a ja by som ju aj využila. Veľa, veľa, veľa. Možno, keď budem moooooc, moooooc poslúchať, tak aj takú dostanem :D Až nato, že teraz som povedala, že prvoradá je prilba. Škoda, že sa nedá všetko kúpiť naraz. Pekný wishlist. Držím palce nech kúpiš všetko :)

    OdpovědětVymazat
  27. Moc krásný wishlist. Ve všech směrech ses trefila do mého vkusu :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Tú kabelku mám, je skvelá a do toho mačičkovského obalu na mobil som sa zaľúbila práve :)

    http://victorys-diary.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat