22.01.14

A zase jednou ten wishlist

Hezký večer moji milí,
když jsem přemýšlela o tom, co tu dlouho nebylo, padl nápad právě na můj aktuální wishlist. Podobné články si na ostatních stránkách vždy moc ráda přečtu, tudíž jsem se rozhodla vytvořit po dlouhé době něco podobného.


Wishlist přidávám na blog po delší době, i když podobné pomyslné seznamy si v mysli tvořím poslední dobou poměrně často. Kolikrát není vážně nad to ujasnit si předem do čeho investovat a do čeho nikoli. Člověk se pak často vyhne zbytečnému utrácení a z obchodu pak odejde vážně s věcmi, které potřebuje nebo s těmi, po kterých již dlouhodobě touží. Pokud tedy chcete mrknout, co bych si ráda do budoucna pořídila právě já, stačí číst dál :-).

1) Bobble láhev- Jelikož mě poslední dobou cvičení baví a zajímá vážně snad po všech směrech, nepřestal mě zajímat ani trend týkající se bobble lahví. Pokukuji po nich již nějaký čas a přemýšlím, že si vážně brzy jednu pořídím. Říkám si však jestli to není zbytečná investice. Máte někdo již tuhle láhev doma? Byla bych moc ráda za Váš názor :-).

2) Bobbi brown- BB patří ke kosmetické značce, která mě již dlouhý čas fascinuje. Do budoucna bych opravdu moc ráda vyzkoušela nějaký výrobek od téhle značky nejlépe třeba pudr či make-up.

3) Naked 3- Myslím, že k těmto stínům není třeba vůbec nic dodávat, která z nás by si nepřála je mít doma ? :-) Varianta 1 a 2 je podle mě velmi povedená, ale 3 mi doslova vyrazila dech, nazvala bych to jednoduše naprostou dokonalostí, se kterou by se líčilo jedna báseň.

4) Běžecké boty- Ke sportování se již vracím dnes podruhé. Sportovní oblečení a doplňky mě poslední dobou baví nakupovat snad ze všeho nejlépe, mám pak pocit, že chuť do cvičení je snad dvakrát větší. Jednoduše řečeno opravdu se v tom vyžívám.

5) Eos balzámy- O těchto multifunkčních balzámech jsem se dozvěděla teprve nedávno. Dají se objednat jednoduše například z Ebay a to za žádnou horentní sumu. Eos jsou vyzdvihované mnoha zahraničními blogerkami a musím říci, že mě vážně zaujaly. Takový kosmetický pomocník se do kosmetické taštičky hodí opravdu vždycky, co myslíte ?:-)

Jak by vypadl váš současný wishlist ?

Tak a to je pro dnešek vše :-), na zítřek si chystám jedno premiérové překvapení, které Vás doufám potěší. Mějte se tedy krásně a rozhodně nezapomínejte psát, vaše V.

37 komentářů:

  1. Když se to tak vezme, tak si přejeme hodně podobné věci! :D Naked bych moc chtěla, ale spíš 1, EOS chci!! :D A plánuju si je koupit už strašně dlouho! :D A běžecký boty taky :D Chtěla bych od Nike free run 3 :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu ?:-D tak to je teda dobrá trefa do černého, jak se říká O:-).

      Vymazat
  2. To je peknej seznam :) taky bych chtela naked a ty balzamy :)
    secretofpink.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já chci pěkně prosím taky trojku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo tahle nádherná 3 nemá prostě jedinou chybu :-) ♥

      Vymazat
  4. tak naked 3 tam je taky.. kdybych udělala státnice, tak si ji asi koupím za odměnu:D
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Státnice určitě zmákneš levou zadní, jsi šikulka :-)! A taková odměna se pak bude vážně hodit, takže jedině schvaluji O:-) :-D.

      Vymazat
  5. Z tohoto wishlistu bych si moc přála paletku Naked 3. :) Jinak rozhodně nemohu doporučit Bobble láhev, z té vody jsem prostě cítila takovou divnou chuť (jak se uvolňují částečky filtru na pročištění natočené vody) a skutečně mi to nebylo příjemné. EOS balzámky také nedoporučím, já z nich byla dost zklamaná. Možná že příjemně voní, ale na rtech působí divně a hydrataci nečekej žádnou. Ale také jsem všechno musela osobně vyzkoušet a nenechala si říct. :) A boty jsem si teď koupila, cvičím už jedině v Nike Air Max Thea. :) GIVEAWAY O AUTORSKÝ ŠPERK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvá zkušenost s Bobble lahví mě vážně mrzí :-(, ještě si koupi tedy promyslím. Jinak Naked 3 je prostě dokonalost, kterou by si přála mít asi každá z nás doma ♥ :-).

      Vymazat
  6. Eos mám a je to totální špička :) doporučuji :) vlastním také Naked1 a ve 3 nevidím extra nic moc :) je taková nijaká, ale nevymlouvám :)

    OdpovědětVymazat
  7. Naked 3 je naprosto jasná ^_^ :-*

    OdpovědětVymazat
  8. Láhev a boty bych taky potřebovala :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Eod balzámy si taky přeji, tak snad na ně někde narazím za rozumnou cenu:)

    OdpovědětVymazat
  10. bobble nevlastním, ale kamarádka ano a voda z ní chutná jako ze studánky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za informaci :-), jsem opravdu již na vážkách zda-li do této koupě jít či nejít, takže jsem moc ráda za každý nový tip.

      Vymazat
  11. Všetci chcú Naked paletku :D Eos balzámy majú krásny design, keby som sa nebála objednávaž zo zahraničia určite by som do nich šla. Bežecké topánky by sa mi tiež šikli.
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec se nedivím:-D, ta paletka je prostě boží :-)!

      Vymazat
  12. taky mám bobble (500 a 750 ml ) doporučila bych tu větší,má měkčí plast...v Brně je voda nechutná,ale s touhle lahví je to vyřešeno,tahám ji všude s sebou :) a trik je v tom,že když poprvé naliješ do lahve vodu,tak ji musíš prostříknout přes ten filtr,vyplaví se ti ony částečky,jak zmiňoval někdo v komentářích, a hotovo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc :-), určitě dám na tvé rady, tohle by mě jinak snad ani nenapadlo :-).

      Vymazat
  13. Anonymní23/1/14 08:49

    Bobble už mám asi dva roky a jsem naprosto spokojená. Samozřejmě musíš pravidelně měnit ty filtry, rozhodně ale z filtru nejdou nečistoty, ani vodě nepřidává nějakou nepřijemnou chuť. Takže můžu doporučit, já bych se bez ní nikam už nehnula, pořád ji tahám s sebou:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, díky :-), právě se mi tahle láhev vážně dosti dlouho zamlouvá O:-).

      Vymazat
  14. Moc hezký wishlist :) až na tu Naked3 bych chtěla taky všechnoo :))

    OdpovědětVymazat
  15. Tyhle lahvicky maji ted v albertu v akci:)))
    jinak naked paletky bych chtela vsechny tri. A bb bych chtela stetce:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? tak to díky moc za info, skočím se tam mrknout O:-).

      Vymazat
  16. Jo a jinak ja pouzivam doma konvici britu, take cisti vodu od nevim ceho vseho. Ale ta musi byt stale v lednici, aby fungovala:)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak to já jsem spíš na Naked 2, ale od UD už nějaké stíny mám a docela mi stačí, další zatím v plánu nemám :) EOS si pořídím, až spotřebuji všechny balzámy (cca za 10 let :D)
    FairyChain

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já balzámů naštěstí moc nemám, horší je to s rtěnkami...a stejně si pokoj nedám a chci nové a nové, ach ta závislost :-D.

      Vymazat
  18. Bobble láhev jsem dostala letos k Vánocům a jsem za ni moc ráda! Voda mi z ní chutná mnohem více:) Takže ti ji rozhodně doporučuji<3 Tortilla girls<3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže do ní vážně asi půjdu :-) díky moc.

      Vymazat
  19. Bobble láhev jsem dostala letos k Vánocům a jsem za ni moc ráda! Voda mi z ní chutná mnohem více:) Takže ti ji rozhodně doporučuji<3 Tortilla girls<3

    OdpovědětVymazat
  20. Bobble fľaša je super, nedám na ňu dopustiť, minulý týždeň mali v TESCU výpredaj fľašiek aj filtrov za trápne ceny - filter bol zlacnený z 10€ na 99centov :D kúpili sme snáď všetky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy mě teda lákáte holky :-D, jak to tak vidím, půjdu se po ní v brzké době vážně mrknout, ještě pokud je teď v akci :-).

      Vymazat