10.01.14

To nejlepší za rok 2013

Hezké odpoledne Vám všem,
ať se dívám, jak se dívám, myslím, že tu rozhodně chybí nějaká ta rekapitulace těch nejlepších kosmetických výrobků za uplynulý rok. Je mi jasné, že článků tohoto typu je všude opravdu plno, ale sama si je s oblibou procházím a často se nechám inspirovat, tudíž si myslím, že by byla škoda nezveřejnit něco podobného.


Tvářenka Bourjois
 Má srdeční záležitost, která tu rozhodně nesmí chybět. Psala jsem o ní snad milionkrát a i nadále mě nepřestává bavit a překvapovat. Pokud hledáte kvalitní tvářenku, dejte šanci této od Bourjois, myslím, že zklamání rozhodně nebudete.

Řasenka Max Factor
Tuhle baculku jsem vždy zbožňovala a myslím, že tomu bude i nadále. Jedná se totiž o kvalitu, která mě nikdy nezklamala. Nyní se k této milované řasence vracím po dlouhé době znovu a rozhodně nelituji.

Lak na nehty Stars Gabriella Salvete
 Nuže dobrá, myslím, že je zbytečné dodávat cokoli více. Tahle kolekce laků dokázala nalákat opravdu nejednu z nás. Ani já nejsem žádnou výjimkou a tento lak od GS samozřejmě vlastním ( odstín 16 Brown Sugar). V současnosti patří vážně k mému nejoblíbenějšímu laku na nehty a stále se jej nemohu nabažit.


Rtěnka Ultra Color Avon
Ještě do nedávna bych na tuhle pozici navrhovala mou oblíbenkyni od Rimmel London, rtěnka Ultra Color (odstín Carnation) si mě však získala více už jen pro svůj božský odstín, krémové složení a elegantní obal. Doporučuji však i další odstíny z řady Ultra Color, sama vlastním dohromady hned tři.

Oční stíny Yves Rocher
 S očními stíny si hraji nejradši především v období plesů, kdy se fantazii opravdu meze nekladou. Na všední "rychlo" líčení mám však také svého oblíbence, který dokáže vaše očka hezky rozzářit a doplnit tak klasické líčení v podobě černých linek a řasenky. Jedná se o odstín 73- Bronze.

Parfém Guess Girl
Nemohla jsem si pomoct, ale rozhodně zde tuhle báječnou vůni nesmím opomenout. Od té chvíle, kde jsem k téhle dokonalosti přičichla, bych ji za nic jiného neměnila. Tahle sladká vůně si mě prostě a jednoduše získala.

Pleťový krém Mixa
O tomto krému jste jen na mém blogu mohli slyšet mnohé. Hydratační krém se dá pořídit za pár korun, k pokožce je velmi šetrný, hezky ji hydratuje a dá se použít například i pod make-up jako podkladový krém... pro mě mé číslo jedna v péči o pleť.

Čistící pěnivý gel La Roche Posay
 Není to tak dávno, co jsem Vám básnila o sadě, ve které se nacházel i tento výrobek. Po hodně dlouhé době jsem konečně našla čistící gel, který mou pleť nedráždí a přitom ji bezpečně vyčistí, tudíž jej doporučuji dál.

Šampón na vlasy Volume Aussie 
 Nekonečná cesta hledání toho nejlepšího šampónu na vlasy je u konce. Ani já jsem nebyla žádnou výjimkou, jelikož jsem se také nechala strhnout řadou chvalitebných recenzí směřovaných právě k australské značce Aussie. Mohu však potvrdit, že veškerá chvála není rozhodně přehnaná a tyhle výrobky si svá ocenění rozhodně zaslouží.

Hydratační masky na vlasy Ziaja
 Další výborná věc, co se péče o vlasy týče. Tuhle hydratační masku jsem si rovněž zamilovala, jelikož jsou po ní mé vlasy krásně hebké, hydratované, jemné na dotek a navíc jdou hezky rozčesat.

Jaký by byl Váš seznam toho nejlepšího z kosmetiky za rok 2013? Těším se na všechny Vaše komentáře, s pozdravem V.


38 komentářů:

  1. Anonymní10/1/14 15:23

    Vendy, kolik cca stojí ten šampon?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena není zrovna nejnižší, okolo 149 Kč, stačí však nanést menší množství a dostatečně to pění, takže se šampón zase až tak rychle nespotřebovává a je vážně skvělý:-).

      Vymazat
  2. Hm, tak vidím že tých obľúbencov máme viac rovnakých, krém Mixa, ale ten 6 percentný, lícenka Borjois, šampón Aussie, čistiaci gél La roche a tiež pieskový lak Gabriella Salvette, to sú aj moji obľúbenci. Ostatné veci som neskúšala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to je báječné :-), tyhle věci si opravdu nemohu vynachválit a myslím, že ještě nějaký čas u nich určitě zůstanu :-)!

      Vymazat
  3. Anonymní10/1/14 15:39

    Vždyť Aussie máš cca od Vánoc, Guess jsi k Vánocům dostala, tak jak to můžeš řadit hned do toho nejlepšího za rok 2013?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednoduše:-), co se týče toho Aussie šampónu, tak konečně mi vlasy vydrží pěkné třeba i ty 2-3 dny, kdežto dřív jsem si je musela mýt každý den opravdu bezpodmínečně. Celkově působí, tak pěkně jak snad nikdy předtím nebo aspoň z toho mám takový pocit., což si myslím, že je hlavní opodstatnění proč tento výrobek v porovnání s dalšími šampóny beru jako ten nejlepší :-). Co se té vůně týče, plné balení sice vlastním až od Vánoc, ale dříve jsem ji měla prostřednictvím vzorečků a zatím se mi za tu dobu "neovoněla" ba naopak.

      Vymazat
  4. tu tvářenku mám doma také a miluju ji stejně jako ty.. a ta vůůně!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. Pekné zhrnutie, Mixu by som rada vyskúšala :)

    OdpovědětVymazat
  6. S Mixou, ale předvším s lakem naprosto souhlasím! Hrozně jsem si ho zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
  7. Chtěla bych vyzkoušet ten Mixa krém, slyšela jsem o něm už několikrát:)

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Souhlasím, Bourjois tvářenky jsou dokonalé!:) Od Ziaji mám z téhle řady pleťový krém, který je úžasný. A ten gel od LRP mi moc nesedl, hodně vysušoval. Super výběr!:)
    A docela by mě zajímalo, jak voní ten parfém, moc se mi líbí balení:)
    Jenn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-), parfém určitě doporučuji skočit očuchat třeba někam do parfumerií.

      Vymazat
  9. Výrobky vypadají moc pěkně. :) Aussie je moje oblíbená značka již spoustu let a nedám na ní dopustit. Ráda bych do budoucna vyzkoušela tvářenku od Bourjois. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-), já se k Aussii dostala právě teprve nyní a opravdu mi vyrazila dech :-). Jinak tvářenka od Bourjois je další dokonalost, na kterou jsem snad prozatím neslyšela žádnou kritiku :-).

      Vymazat
  10. Masku na vlasy a šampon Aussie bych si chtěla pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Já už vážně musím od Aussie něco vyzkoušet :) Z tvého výběru mám akorát lak od GS :D No, alespoň mám inspiraci, až budu hledat nějaký nový super produkt :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, snad se nějaká ta inspirace bude hodit O:-). Jinak Aussie je vážně bomba...nepřeháním!

      Vymazat
  12. Z tohohle šamponu Aussie jsem taky nadšená, akorát ho chci jednou za čas nahradit jiným, abych objem vlasů nebrala jako samozřejmost. :D

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní11/1/14 13:32

    Juu podobne veci mame :) nejlepší Guess parfém :)

    OdpovědětVymazat
  14. tvářenku, Aussie i pískové laky mám také moc ráda! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Super článek, tu hydratační masku na vlasy asi začnu používat, často si žehlím nebo kulmuju vlasy, a řekla bych, že to na konečcích jde hodně vidět...:)

    http://www.enarastyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc :-), jinak tak to určitě, tahle maska vlásky opravdu perfektně hydratuje a celkově si mě získala jako dlouho žádná.

      Vymazat
  16. těchto laků na nehty mám doma několik a nemohu si stěžovat!!

    OdpovědětVymazat
  17. Maska navlasy Ziaja mě docela zaujala, momentálně žádnou nemám, tak vyzkouším, děkuji za tip :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač :-), doufám, že s ní budeš spokojená stejně jako já.

      Vymazat
  18. S většinou naprosto souhlasím! :-) skvělý článek :-*

    OdpovědětVymazat
  19. ta tvarenka vyzera super :) citala som nanu iba pozitivne recenzie :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu výborná, jinou v současnosti ani nepoužívám :-)

      Vymazat
  20. Mixa krém jsem si také oblíbila;)

    OdpovědětVymazat