21.01.14

One by one ( waterproof + satin black) řasenka

Hezký večer Vám všem,
doufám, že se máte všichni báječně stejně jako já :-). Dnes jsem si pro Vás přichystala recenzi dvou řasenek, o kterých je rozhodně, co vyprávět. Původně jsem měla v plánu make-up tutorial, ovšem fotky vyšly nakonec pěkně nekvalitně. Tím pádem jsem se musela uchýlit k plánu B. Ke zrecenzování jsem si tentokrát vybrala řasenku One by one Volume Express v klasické i voděodolné formě. Jak si obě řasenky vedly se můžete dozvědět právě teď.


One by one Volume Express (waterproof)
Řasenku používám již nějaký ten pátek, tudíž jsem si na ni mohla bez obav vytvořit vlastní názor. V první řadě chválím moc hezky tvarovaný kartáček, kterým si vykouzlíte v okamžení dokonalé řasy. Rozhodně se nemusíte obávat nepěkných slepenců. Na to, že je tahle řasenka voděodolná jde zcela bez problémů odlíčit. Bohužel je tu však i věc, která mě na této krásce poněkud mrzí. Řasenka se během dne mírně "obtiskává". Stála mě však 169 Kč, takže když zavřu obě oči, tuhle maličkost jí musím odpustit. Za super cenu ji seženete například v DM  a určitě i v dalších drogériích.

One by one Volume Express (satin black)
Dostáváme se k červené krasavici Satin black. Řasenky mohou působit podobně, ale nějaká ta rozdílnost se zde určitě najde. První věc, které si člověk samozřejmě povšimne je balení zdobené černou krajkou. Jedná se sice o naprostou maličkost, ale tento design se mi zdá jednoduše lákavější. Další podstatnější rozdílností je kartáček řasenky. Řasenka číslo jedna obsahuje kartáček mírně zkosený do strany, zatímco ta druhá má klasický rovný kartáček. Štětinky jsou u obou případů uspořádány velmi podobně. Musím se přiznat, že právě obdobná struktura štětinek mi vyhovuje snad nejvíce. Nemám moc ráda především takové ty "hřebínkovité" kartáčky. Avšak chápu, že každému z nás vyhovuje něco jiného.

Pokud hledáte pomocnici, díky které vaše řasy získají objem a krásně se prodlouží, máte mé vřelé doporučení. Těžko říct, která ze zmíněných řasenek je ve finále nejlepší. Voděodolná má určitě širší využití a také mě zde více zaujal zajímavě tvořený kartáček, ovšem Satin black vytvoří zase naopak o něco více objemnější řasy.

Jaká je vaše nejoblíbenější řasenka?
 Doufám, že se Vám dnešní recenze líbila a budete se těšit na další příspěvek, V.




35 komentářů:

  1. Řasenky od Maybelline mám úplně nejraději :-) Jsou skvělé a za dobrou cenu. One by one jsem ještě nezkoušela, ale zdá se mi, že by byl na mě kartáček moc obrovský :-O více mi vyhovují menší. Jinak úplně nesnáším, když se mi řasenka obtiskuje. To mi myslím dělala občas Rocket. Nicméně krásná recenze, Vendulko ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě Janičko ♥. Já si teda poslední dobou ještě oblíbila řasenky od Max Factor, které jsou také vážně výborné :-). Jinak moc děkuji za krásný komentář :-*.

      Vymazat
  2. Klasickou OnebyOne jsem měla a byla prima, vesměs všechny řasenky od Maybelline dělají dobrou službu. Voděodolné variatny nepoužívám vůbec, protože se mi s nimi špatně pracuje. Hezká recenze <3

    OdpovědětVymazat
  3. ja mám uplne najradšej od Loreal Telescopic tú striebornú :) ale už ju neviem nikde zohnať iba na nete:/

    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to ti asi neporadím, jelikož jsem ji neměla možnost ani vyzkoušet, ale od Loreal jsou řasenky také báječné, třeba ta ve zlatém provedené (na název si bohužel teď nevzpomenu) :-).

      Vymazat
  4. Ahoj Vendy :), když už děláš nějakou takovou recenzi, tak bych ji ráda viděla na Tvých očích :) jak vypadá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veru :-), to s tebou musím jedině souhlasit, polepším se! Řasenku Vám ukáži v "akci" v brzkém líčení :-).

      Vymazat
  5. Mohli by být super, ale já raději Oriflame a Miss Sporty :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, každý máme své oblíbence O:-).

      Vymazat
  6. Na recenzích nejvíce miluju fotky produktů v akci :) tak třeba příště?

    OdpovědětVymazat
  7. Nejoblíbenější řasenka je od Estée Lauder. Z drogerkových mi ovšem nejvíce vyhovují ty od Maybelline a to přesně ta fialová s černou krajkou, promin nevím z hlavy název :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mi ty názvy často vypadávají, ale asi vím jakou máš na mysli O:-). Jinak řasenka od Estéé Lauder musí být úžasné :-), ráda bych od nich nějakou konečně vyzkoušela :-)).

      Vymazat
  8. Ja väčšinou používam aj klasickú, aj hrebienkovú:) Takže mne vyhovujú aj také:) momentálne mám od Astor - Play It Big - a sú si veľmi podobné, aj tvarom aj obalom :) Ale porovnať ich neviem, lebo tieto maybellinky som ešte nemala :) a čo sa týka vodeodolných, tak mám jednu z Oriflame (Wonder Lash) a používam ju už asi sto rokov, keďže ju často nevyužívam :) Erika's Life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji za tipy :-), až budu pátrat zase po něčem novém, ráda se nechám inspirovat :-)!

      Vymazat
  9. Mě teď teda strašně vyhovuje ta žlutá :)) colossal volume a to už proto že má klasický kartáček, ne silikonový, s těma si rozumím jen u některých řasenek :). Vendulko recenze se Ti moc povedla, nepátrám už po ničem, vím všechno ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, opravdu ? teď si nejsem jistá, ale myslím si, že zrovna ta žlutá, o které píšeš byla právě v akci s balzámem na rty :-), to abych ji teda určitě ráda vyzkoušela :-), díky za tip Romanko :-*.

      Vymazat
    2. Jojo s tím Baby lips :) mám modrý a řasenka je opravdu skvělá, krásně prodlouží a zvýrazní řasy. Nemáš zač přece :).

      Vymazat
  10. ta voděodolná mi nevím proč, prostě nevyhovuje.. jinak mám ale celkově maybelline řasenky moc ráda:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, opravdu ?:-/ já jsem s ní spokojená, i když to její "obtiskávání " mě někdy pěkně štve.

      Vymazat
  11. Voděodolná má sice dobrý kartáček, ale co je nejdůležitější, tak voděodolná vůbec není.. Zrovna včera jsem s ní byla plavat, oči jsem si ani jednou neprotřela a jen parkrát na mě voda jen šplíchla, obličej jsem vůbec do vody nenamáčela.. i přesto mě přítel neustále upozorňoval, že ji mám rozmazanou a když jsem se konečně v šatně dostala k zrcadlu, tak jsem byla zděšená.. Z řasenky mi na řasách téměř nic nezůstalo. Docela teď lituji těch peněz, protože vím, že už ji po této zkušenosti víckrát nepoužiji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu ?:-O tak to jenom koukám. Já jsem s ní ještě bazén nezkoušela pokořit a radši to teda ani zkoušet nebudu :-).

      Vymazat
  12. Já se přiznám (stydím se) měla snad jen žlutou Maybelline řasenku, jinak jsem spokojená s řasenkami od Rimmelu :)
    Momentálně je má oblíbená černobílá Rimmel Scandaleyes a je fajn :)
    Moc dobrá recenze, možná se k nim přesunu a vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rimmelky také nejsou vůbec špatné :-), jinak určitě vyzkoušej, jsou moc fajn :-).

      Vymazat
  13. Taky mám od Loreal, jou top:)

    OdpovědětVymazat
  14. Obě dvě vypadají skvěle zlato :-* :)) Taky mám slabost na Maybellinky, nedám dopustit na růžovou dermacolku na objem a teď testuji celkem úspěšně od Catrice "Better than false lashes" taky objemka :))
    Coffee with milk and two sugars

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc zlatíčko :-*, jinak děkuji za tip, ráda se příště inspiruji :-)

      Vymazat
  15. Já ti nevím... ten kartáček se mi jaksi nezamlouvá :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  16. Já mám zkoušenost jen s tou žlutou s fialovým nápisem, název si nevzpomínám :D a byla jsem spokojená. Teď každý mluví o té modré Rocket Volume, třeba se zase k nějaké dostanu, ale podle tvé recenze musí být fajn :P.
    To je tvá nejoblíbenější? :) A používáš jen tuhle nebo ještě nějakou ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rocket Volume, kterou jsi zde zmínila, jsem také jeden čas používala a musím říci, že byla vážně moc fajn :-). Jinak v současnosti používám ještě například řasenky od Max Factor O:-).

      Vymazat
  17. Na tuhle se chystám...slyším na ni totiž samé chvály, a to ze stran amatérů i make-up profíků ;).

    OdpovědětVymazat
  18. Odkud jsou ty nádherný košíčky na kosmetiku? <3 :)

    OdpovědětVymazat