07.01.14

Nakupování ve slevách i beze slev

Hezký večer Vám všem,
jelikož tu již nějaký ten den nepadl žádný nový článek, rozhodla jsem se Vám aspoň v rychlosti ozvat. Jelikož nejen u mě, ale určitě i u mnohých z Vás vypuklo zkouškové, času není rozhodně nazbyt. Úspěšně mám za sebou první zkoušku z chemie a další čtyři mě bohužel ještě čekají, tak se opravdu těším, až to budu mít všechno za sebou:-). Během Vánoc jsem se vydala zase jednou pokořit pár obchodů. Pokud Vás případně zajímá, kde se dají ukořistit pěkné věci za přijatelné ceny, bude tento článek pro Vás třeba přeci jen trošku inspirativní :-).

Největší radost jsem měla upřímně asi ze sportovních věcí v podobně trička a tepláků na cvičení, které jsou pořízeny z A3 sportu. Myslím, že koupit vše o polovinu levněji se rozhodně vyplatí. Konečně mám tak menší výbavičku pro své sportování, které mě mimochodem bere den ode dne víc. Dalším překvapivým úlovkem je pro mě "bundo-mikina" ze Sinsay. Tu jsem si původně vůbec kupovat nechtěla, ale nakonec jsem moc ráda, že jsem tak učinila. Dá se skvěle nosit již nyní třeba pod bundu či kabát a na jaro či podzim ji využiji určitě i jako samotnou. Nedávno jsem s ní dokonce přidávala i outfit (zde). Dále se dostáváme k svetru klasického střihu z Gate, který je z velmi příjemného materiálu a ve finále vyšel též za opravdu pěkný peníz. Ohromnou radost mi udělala také šálka z Mohita, jenž byla opět "sražena" na poloviční cenu. Šála skvěle sedne snad ke každému outfitu a navíc je opravdu teploučká a příjemná na dotek. Posledním kouskem oblečení jsou klasické černé punčošky, které mají snad 100+ 1 využití, hlavně třeba i při zmiňovaném zkouškovém pod šaty či sukni vážně bodnou, pořízeny jsou z Takka.

Myslím, že bych to nebyla ani já, kdybych si nepořídila i něco z té kosmetiky. Dlouho jsem nevydržela odolávat všem ódám směřovaných k australské značce Aussie a chtěla jsem tento div vyzkoušet sama na vlastní kůži, respektive řečeno na vlastních vláskách O:-). Upřímně řečeno, vlasových přípravků jsem vyzkoušela vážně nespočet a v nějakou obdivuhodný efekt jsem ani nedoufala. Světe div se, změna však vážně přišla. Prvně jsem si pořídila pouze šampón z řady Volume, který je určen pro oslabené a jemné vlasy. Hned po prvním použití jsem byla příjemně překvapená, vlasy plné objemu, lesklé, jemné, provoněné! Vážně nepřeháním, ale přesně taková byla realita :-). Ještě bych málem zapomněla na božskou vůni po žvýkačkách. Tím pádem netrvalo dlouho a pořídila jsem si i dalšího zástupce tentokrát z řady Miracle Moist, aby péče o mé vlasy byla kompletní. Více vám však nepovím, jelikož na tohle téma chystám jednu velkou recenzi. Jinak jsem si z kosmetiky pořídila ještě řasenku a lak značky Max Factor. Zrovna tahle má milovaná baculatá řasenka se s mými řasami kamarádila již od pradávna. Vždycky s ní bez problémů vyčaruji krásné a dlouhé řasy bez žmolků. Tudíž jsem zase jednou vsadila na ozkoušenou kvalitu a nemohu si stěžovat. A aby řasence nebylo smutno, rozhodla jsem se ozkoušet i svůj první lak na nehty od Max Factor a uvidíme, jaký bude, určitě Vám dám vědět :-).

Zastihlo Vás také povánoční nakupování? Neváhejte a komentujte a já opět utíkám usednout nad školou, mějte se krásně a brzy zase papa, vaše V. ♥


44 komentářů:

  1. Já mám celoživotní problém s tím, že mě nakupování zastihává pořád :D Čili ani teď se mi nevyhlo :D
    Nakoupila jsi super věci :) A asi budu muset Aussie taky vyzkoušet, když ho všichni tolik chválí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tě mohu utěšit, že v tom nejsi sama :-D! Jinak moc děkuji za milý komentář :-) ♥, Aussie rozhodně za vyzkoušení stojí, básním o této značce neustále.

      Vymazat
  2. Koupila sis samé božské věci, ta šála z Mohita je famózní!!! Ale brala bych úplně všechno :D

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/sera-na-roztrepene-konecky-garnier-vs.html

    OdpovědětVymazat
  3. no samé pekné veci :) Aussie plánujem vyskúšať tiež :)

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem si zatím pořídila pouze svetr, a to ještě není ze slev :) uvidím zítra, nač narazím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě také na něco pěkného, i když některé obchody byly již pěkně vybrakované :-/

      Vymazat
  5. Já jdu zítra, uplne si me navnadila :D

    OdpovědětVymazat
  6. No hezké, zítra musím taky vrazit! :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  7. Aussie mám také nově :) použila jsem ho teprve dvakrát a jsem nadšená :) !
    Hrozně se mi líbí ta šálka, má kouzelné provedení barev :)! A ta bundomikina je nádherná, obdivovala jsem ji už v outfitu :)!
    Krásné věci Vendulko :)!

    OdpovědětVymazat
  8. krásne nákupy zajtra vyrážam i ja do ulíc :)))

    OdpovědětVymazat
  9. No dnes jsem se po zkoušce stavovala v obchodech, ale nic moc, je to dost vybrané, ani nemám náladu utrácet..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé obchody opravdu pomalu zejí prázdnotou :-/

      Vymazat
  10. Anonymní7/1/14 22:20

    těším se moc na recenzi :) krásné věcičky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuji ♥, koukám, že i milí anonymové ještě existují O:-)!

      Vymazat
  11. Taky jsem si pár věcí už pořídila, ale musím říct, že pořád jsem se ještě "nerozjela", čekám na ještě větší slevy :)

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ať poté ještě něco pěkného nakoupíš :-)

      Vymazat
  12. povánoční nakupování mám celý rok, řekla bych :D moc pěkné věci, hlavně ta šála! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No..něco mi říká, že v tom nebudeš sama :-D :-), jinak díky.

      Vymazat
  13. Super nákup:-)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. moc pěkný, ta šála je boží <3 a aussie jsem si taky už koupila, až dopotřebuji aktuální šampony tak budu taky zkoušet.. :D no jo, podlehla jsem nátlaku dobrých recenzí.. :D

    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Niky :-), jinak ten šampón je prostě boží, boží a boží, jeho koupě za žádnou cenu nelituji a rozhodně si pořídím i další balení :-).

      Vymazat
  15. Krásne fotky a hlavne vecičky na nich ! Hned by som brala :-)) .. Vydím,že asi obľúbuješ tieto vianočné výpredaje,no niekedy sú tam naozaj lepšie veci ako inokedy !! Moc pekné !

    Môj blog: http://susikubalova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  16. Já jedu omrknout slevy v sobotu, tak snad tam něco bude no :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Aussie 3MM jsem si taky teď koupila, ta vůně je úchvatná!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? jako bych kolem sebe měla nespočet žvýkaček :-D

      Vymazat
  18. Krásné věci. :) Aussie doslova miluji a šálu z Mohita neskutečně závidím, také bych chtěla podobnou. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  19. těší mě komentáře od "nofood" bloggerek:) díky!
    já po slevách ještě nijak neútočila, nejsem hrr do nakupování, ale nové tepláky by se mi taky hodily! i novinky na vlásky..
    do zkouškového ti přeju hodně úspěchů, měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  20. krásné! nejvíc se mi líbí ta šála ♥ už se moc těším na všechny věci v outfitech :))*

    OdpovědětVymazat
  21. Tak tie nákupy ti závidím, ja mám stále samé skúšky a celé dni sa len učím, že som výpredajové nákupy ešte ani nestihla :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se Ti vůbec nedivím :-(, já se naštěstí zázračně na nějakou tu chvíli do obchodů dostala, ale více myslím už také nestihnu skrze ty všechny nepříjemné zkoušky. Jinak ať se Ti u zkouškového daří ♥.

      Vymazat