19.12.13

La Roche- Posay, Effaclar aneb sada za hubičku

Krásný večer Vám všem,
máte chuť přečíst si jednu lákavou recenzi na ještě lákavější sadu od La Roche Posay? Pokud nemáte například ještě nakoupené všechny dárky, tak by Vám tento článek mohl přijít také vhod, jelikož si myslím, že tahle sada potěší určitě každou z nás :-).


Řada Effaclar je určena spíše pro mastnou či smíšenou pleť, která se potýká s nedokonalostmi. Tuhle sadu zmiňuji především z toho důvodu, protože dle mého názoru může ušetřit nemalý peněžní obnos. Jednotlivé výrobky nepatří zrovna k těm nejlevnějším a péče o pleť je pro každého z nás samozřejmě čistě individuální. Takže nač si kupovat rovnou plný výrobek, když nám ve finále nemusí vůbec sednout, zrovna mně se tohle přihodilo opravdu mnohokrát. Balení obsahuje minerální vodu, čistící pěnivý gel a tři vzorečky krémů Effaclar Duo. Jednotlivé produkty jsem dokonce zvládla zlehka otestovat, takže se můžeme rovnou mrknout na výsledné hodnocení.

Minerální voda- Upřímně řečeno, myslela jsem si, že na klasiku v podobě zelené Biodermy nebude mít naprosto nic. Micelárka od LP mě však přesvědčila, že existují i další výborné pleťové vody, které rozhodně stojí za ozkoušení. Effaclar je k pleti maximálně šetrná, postará se navíc o bezchybné odlíčení a navíc má i blahodárný ozdravující účinek. Já jsem s touto minerální vodou zatím maximálně spokojená a uvažuji, že si ji pořídím i v plném balení.

Čistící pěnivý gel- Další milé překvapení přichází společně s pěnivým čistícím gelem. Musím uznat, že si opravdu získal veškeré mé sympatie, jelikož vaši pleť bezchybně hydratuje bez toho, aniž by došlo k vysušení pokožky. S tímto nemilým efektem se totiž velmi často právě u různých čistících gelů setkávám.

Duo krém- Na závěr zde máme již výše zmiňovaný korekční a obnovující krém proti nedokonalostem pleti. Tento krasavec má za úkol eliminovat všechny formy akné. Póry navíc čistí a brání vůči opětovnému ucpávání. Dalším pozitivním efektem je zmatnění díky nemastné textuře. Krém je k pokožce opravdu velmi šetrný, lehce se nanáší a pokožku i skvěle hydratuje.

Všechny produkty voní takovou spíše přírodní a neurčitou vůní, která se mi zdá však velmi příjemná. Za 99 Kč může být tahle sada jen a jen vaše, takže pokud Vás zaujala, nezapomeňte si pro ni skočit do nejbližší lékárny. Já osobně své investice nelituji a přemýšlím, že si některé výrobky pořídím hned v plném balení. Pro dnešek to již bude vše a zítra se můžete těšit na další článek :-), nyní se budu snažit přispívat rozhodně častěji. Mějte se krásně a užijte si zbytek dne, vaše V.

21 komentářů:

  1. Tak to vidím, že zítra poběžím do lékárny, snad ji tady budou mít. Bude to dárek ode mě pro mě :D Nemám sice přímo akné, ale objevila se mi na čele taková krupička a mám po obličeji různé červené skvrnky a tak, zajímalo by mě, jestli by si tohle s tím poradilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem si udělala takového dřívějšího Ježíska touto sadou :-O :-D. Jinak trápí mě občas právě podobné nedokonalosti, které zde popisuješ. Tuhle sadu využívám asi týden a mám pocit, že zarudlá místečka jsou hned méně znatelná, výskyt různých pupínků je také menší, takže určitě doporučuji :-).

      Vymazat
  2. A jak jsou ty věci velké objemově?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voda a čistící gel - 50 ml, krémy jsou po 3 ml.

      Vymazat
  3. Kouknu se zítra do lékárny :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Micelárka od LRP je lepší než Bioderma, popravně já mám radši všechny ty lékárenské (Vichy, Eucerin atd) víc než od Biodermy..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím uznat, že mě vážně velmi příjemně překvapila, takže zvažuji, že si koupím radši micelárku od LP než klasicky od Biodermy :-).

      Vymazat
  5. Jeeee...tak to musím opravdu běžet :)!!!

    OdpovědětVymazat
  6. zaujímavé ale ja to veľmi nepotrebujem:)

    OdpovědětVymazat
  7. jé , super , asi pro to taky poběžím :)

    OdpovědětVymazat
  8. Už dlhšie nad týmto premýšľam a teraz som už stopercentne rozhodnutá ! ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jsi tuto sadu koupila v jevíčské lékárně? :) Asi tam skočím a půjdu si ji hned koupit :) problémy s pupínky mám, i když si ple´t čistím, jak by se měla :( bohužel mi nevyhovují čistící gely a krémy, všechny mě moc vysušují :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :-), koupila jsem ji v Brně (lékárna Dr. Max hned na hlaváku), ale určitě skoč v Jevíčku do lékárny mrknout :-), je možné, že ji tam také budou mít :-).

      Vymazat
  10. Anonymní17/1/14 17:27

    Nevíš do kdy tahle akce platí?

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní17/1/14 17:28

    Studuji v Brně, nevíš do kdy tahle akce platí?

    OdpovědětVymazat