08.11.13

Testujeme: Biosil H

Hezký večer moji milí,
tak tentokrát tu máme sice recenzi, ale výjimečně nekosmetickou. Pokud Vás trápí lámající se nehty, zhoršená kvalita nehtů a vlasů, tak určitě čtěte dále. Jelikož podzim pro mě v tomto směru neznamená nic příjemného, rozhodla jsem se hodit očko po nějakém tom "pomocníčkovi"z lékárny. Volba padla na Biosil H, ale pozor není Biosil jako Biosil, tyhle doplňky stravy prodávají hned ve třech variantách a rozdíl mezi nimi rozhodně je. Pokud se chcete dočíst více, určitě pokračujte dále ve čtení.

Jak již bylo řečeno, v lékárně můžete narazit na klasický Biosil, Biosil plus a Biosil H. V minulosti jsem zkoušela již Biosil plus a pozitivní účinek se opravdu dostavil. Největší rozdíl jsem zpozorovala především na zlepšené kvalitě svých nehtů, které se již tolik netřepily. Biosil se podepsal i na zlepšení kvalitě mých vlasů. Naopak kde jsem tak nějak změnu nezaznamenala vůbec byla má pleť. Takže sečteno podtrženo, Biosil plus bych určitě doporučila těm, kteří s ním ještě žádnou zkušenost neměli. Nečekejte však něco radikálního, výsledky se projeví až časem:-). Rok utekl jako voda a blížící se zimní období již netrpělivě čeká za dveřmi, takže zase nastal čas, abych svým neposedným vlasům, pleti i nehtům dopřála větší přísun vitamínů, které potřebují. Tentokrát padla právě volba na již zmíněný Biosil H. 

Jaký je vůbec rozdíl mezi všemi zmíněnými typy?

Biosil- V lékárně jej seženete za 59 korun, dávkování činí jednu 1-2 tabletku denně. Tabletky obsahují látku biotin, která přispívá k lepšímu udržení stavu vlasů, pokožky a sliznic. Rozhodně doporučuji spíše Biosil plus, jelikož za stejnou cenu a stejné množství zaplatíte stejně a získáte jen více :-). Tento Biosil jsem vůbec nezkoušela, jelikož šla jsem hned do toho "plusového".
Biosil plus- Jeho cena se pohybuje opět okolo 59 Kč a v jednom balení je obsaženo přesně 60 tablet. Doporučené dávkování činí 1 tabletku denně. Co se složení týče, Biosil plus obsahuje biotin, který přispívá k udržení normálního stavu vlasů, pokožky a sliznic. Další látkou je zinek, jenž přispívá též k normálnímu udržení stavu vlasů, pokožky a nehtů. Zinek dále například napomáhá k normální funkci imunitního systému a přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Poslední na řadu přichází kyselina panthotenová, které snižuje únavu a vyčerpání. Jak jsem již psala, tento Biosil bych ohodnotila, takovým půl napůl, pro mé nehty byl opravdu něčím úžasným, ale jinak se jednalo spíše o takový průměr nebo jsem změnu vůbec nepostřehla.
Biosil H- Tak právě tento výrobek jsem si pořídila nedávno. Jeho cena už je poněkud vyšší, pohybuje se okolo 150- 170 Kč. Dala jsem však na několikáté doporučení a rozhodla jsem se vytvořit si vlastní úsudek. Balení opět obsahuje 60 tablet a dávkování je též stejné. Opět je zde obsažen biotin, kyselina panthenová, biotin a místo zinku hyaluronát sodný, ten brání ukládání kolagenu a tím podporuje bezjizevnaté hojení tkáně, našla by se i jeho další využití. Upřímně jsem moc zvědavá, jak na mě bude Biosil H působit.

Jak jsem spokojená či naopak nespokojená Vám dám, co nejdříve vědět:-). Budu doufat, že se Vám dnešní netypická recenze líbila a odměníte mě nějakým tím komentářem. Já pomalu pádím na kutě, jelikož jsem se před chvílí vrátila ze školy a to rovnou po zápočtovém testu a zítra mě pro změnu čeká až do večera den čistě pracovní, brzy se Vám, ale ozvu. Nápadů na nové články je stále více a více, přeji Vám tedy dobrou noc ♥.

26 komentářů:

  1. Hyaluronát sodný by se mi zrovna hodil, beru léky v kterých je obsažen kolagen a poslední dobou právě sleduji, že se mi hůře hojí jizvičky! Jinak mně Biosil bohužel neseděl, právě s pletí mi udělal paseku a nehty/vlasy nijak neovlivnil.. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Biosil plus pro mě nebyl také žádný zázrak, uvidíme jak dopadne tento :-).

      Vymazat
  2. Já už Biosil nikdy nechci ani vidět! Na pleti mi vyrašilo tolik pupínků, nikdy jsem jich tak moc neměla. Prostě jsem se úplně celá osypala. Takže jsem je během týdne zase hezky vysadila a řekla si, že už nikdy. Ale doporučila mi je teta, které prý velmi pomohly na nehty a s pletí jí nic neudělaly, takže je to opravdu individuální:)
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě mi též připadá, že účinky jsou čistě individuální. Někdo Biosil vychvaluje do nebes, někdo stojí na neutrální straně a někomu spíš přitížil, jak tak koukám :-O.

      Vymazat
  3. Brala jsem Biosil plus a upřímě, po dobrání 60 tbl. jsem žádné extra změny nepociťovala, i když je poměrně chválený. Někde jsem se i dočetla, že je nutné ho užívat delší dobu (alespoň tři balení).....proto jsem zvědavá na Tvůj názor po dobrání:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je potřeba brát aspoň 2 balení, u Biosilu plus jsem nějaké výrazné změny po dobrání jednoho balení nepocítila, uvidíme jak tomu bude u Biosilu H, brzy dám vědět :-)

      Vymazat
  4. Je na čase jít do lékárny :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja driv mela biosil a nic moc se mi nedelo, zkusim mozna tu vylepsenou verzi
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím nemohu doporučit, ale doufám, že se tahle verze snad trošku vytáhne :-)!

      Vymazat
  6. Anonymní8/11/13 11:30

    No taky jsem tak 2 týdny zpátky začla brát biosil plus kvůli vlasům a jak jsem měla předtím hezkou pleť, tak teď jsem celá osypaná. Pořád jsem přemýšlela, čím to může být, protože už několik let jsem žádné problémy s pletí neměla a nějak mě nenapadlo, že to může být tím biosilem, ale jak to tady čtu, asi to bude ono. Tak teď váhám, pokračovat dál, že se ta pleť uklidní nebo se na to vykašlat...Jako, když člověk přece začne užívat nové látky, tak se obvykle pleť začne pročišťovat a reaguje, tak třeba by se to zlepšilo...ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :-), v takovém případě bych Biosil asi už dále nezkoušela :-(. jak to tak vypadá, tak ti zrovna nesedl. Spíše bych vyzkoušela něco úplně jiného pro jistotu :-(.

      Vymazat
  7. Biosil je to nejlepší, užívám ho už dloouho!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že po delším používání se projeví pozitivně jako u tebe :-).

      Vymazat
  8. Bohužel, mě Biosil (stejně jako i jiným uživatelkám, které tady komentovaly) udělal strašnou paseku s pletí - osypala jsem se, měla jsem opravdu nepříjemné akné a momentálně to léčím lékárenskou kosmetikou. Ani žádnou změnu na vlasech jsem nepociťovala. Místo toho teď beru dvě lžičky denně dýňového oleje, a to je tedy něco jiného. :)
    Je to prostě opravdu individuální a né každému to sedne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, tak to opravdu koukám :-(, zřejmě opravdu je to čistě individuální.

      Vymazat
  9. Super článek, změna :-)) Já už jednou Bosil měla, akorát si tedy nejsem stoprocentně jistá, jestli to byl ten plusový nebo ne. Biosil H určitě zkusím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej :-), zatím jej teda nemohu moc posoudit, ale doufám v samá pozitiva :-))

      Vymazat
  10. Chtěla bych vyzkoušet, tak budu ráda za recenzi :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. rozhodně vyzkouším ;)

    http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Já kdysi měla Biosil plus a výsledek jsem viděla akorát na nehtech:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem to stejně, účinek Biosilu plus se projevil především na nehtech :-)

      Vymazat
  13. Biosil je moje zlato!...Používám ho již dlouho na nehty a vlasy a jsem stoprocentně spokojená a s pletí mi vůbec nic neudělal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to budu muset u toho používání konečně vydržet déle :-)). Jinak moc mě těší, že tu od tebe konečně vidím komentář kočko :-*

      Vymazat
  14. Já beru Biosil plus už dlouho a nehty mi rostou až moc rychle a jsou hodně tvrdé. Beru ho ale spíš kvůli vlasům a taky s emi zdá, že rychleji rostou.
    Ten Biosil H jsem nezkoušela, dokážeš už posoudit, jestli funguje?

    OdpovědětVymazat