19.11.13

Kosmetický poklad aneb tvářenka od Bourjois

Hezké odpoledne Vám všem,
doufám, že se máte všichni moc pěkně a rádi si přečtete nový článek třeba při šálku odpolední kávy. Dlouho tu nebyla žádná obsáhlejší recenze, což jsem se rozhodla napravit. Dnešní kosmetický příspěvek bude celý od začátku až do konce o výborné tvářence značky Bourjois. Pokud vás zajímá, čím si mě tato kráska získala, čtěte dále.

Abych se hned ze začátku nechlubila cizím peřím, jak se lidově říká, tuhle božskou kosmetickou věcičku jsem si vypůjčila od ségry. Chvály a další pozitivní ohlasy na tvářenky značky Bourjois se ke mě dostávaly již nějaký nějaký čas ze všech stran, takže jsem byla velmi nadšená z toho, že konečně mohu poodhalit údajné kouzlo a půvab těchto kosmetických zlatíček. Jaké jsou mé postřehy a finální hodnocení se můžete dozvědět právě teď. Musím se přiznat, že hned na první pohled mě zaujalo roztomilé a praktické balení tohoto výrobku. Tvářenka tak zabere minimum místa a dá se s ní lehce cestovat. Co se samotného designu týče, odstín starorůžové v kombinaci se zlatým nápisem je prostě a jednoduše úchvatný. Hned po otevření mě zaujala další věc a to velmi příjemná a zároveň zajímavá parfemace. Samotné balení obsahuje samozřejmě onu tvářenku, štěteček a také zrcátko. Štěteček je též velmi praktický a tvářenka se s ním nanáší jedna radost. Co se týče samotného charakteru výrobku, tak velká chvála padá opravdu na všechny strany.
 Odstín 34 ROSE D´OR působí velmi přirozeně a vaší pleti dodá perfektní svěží nádech.K dispozici je hned několik odstínů, ze kterých si můžete vybrat. Pigmentace tvářenky je dalším pozitivním faktem, jenž mě rozhodně nezklamal, namalovaná líčka mi vydržela překvapivě skoro celý den. Tvářenka se nikam neztratila, ani se z ní nestal nehezký flek, rozprostírající se po půlce obličeje. Tuhle krasavici si můžete pořídit v některé z parfumerií, například v Marionnaud, Douglas či Fann. Sestřička si ji zakoupila právě v Marionnaud za 289 Kč (tuším, že při registraci získáte automaticky slevu a navíc většina parfumerií pořádá často různé akce, takže vychytat nějakou tu slevu se Vám určitě poštěstí).
Podtrženo, sečteno, investice do této krásky od Bourjois se dle mého názoru rozhodně vyplatí. Vyzkoušela jsem již mnoho tvářenek především z levnější cenové kategorie a některé byly opravdu výborné, ovšem této se nevyrovnaly. Takže pokud třeba chcete udělat radost na Vánoce své mamince, sestřičce, kamarádce a tak dále, máte tu jedno malé doporučení :-), pro dnešek je to vše, mějte se krásně, vaše V.

25 komentářů:

  1. Taky ji moc chci je nádherná :) a líbí se mi ten štěteček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně božská :-), doporučuji a ještě jednou doporučuji ♥

      Vymazat
  2. Ja mám rovnakú len iný trochu tmavší otieň. Je úžasná a môžem odporučiť lepšiu som si ani nemohla vybrať :)♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvému nadšení se vůbec nedivím, sama jsem z ní na větvi :-))!

      Vymazat
  3. Já tvářenky zbožňuji, báječná inspirace :)!! Je úžasná!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-), tvářenka je opravdu skvělá, lepší neznám.

      Vymazat
  4. ten štetec je strašne pekný ! :)
    Pozývam ťa na svoj blog COLORFUL THOUGHTS :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moje je to zatím nejoblíbenější tvářenka. Zamilovala jsem si ji na první pohled. Dokonce mám i stejný odstín. Štěteček se mi po půl roce trochu zohýbal, ale to se dalo čekat, když ji používám každý den. Tu její parfemaci naprosto žerůůů nádherná vůně. Jo tohle se Bourjois prostě povedlo :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tím štětečkem mě to mírně mrzí :-(, i když této jinak úžasné tvářence se to myslím musí prostě odpustit :-))

      Vymazat
  6. Milujem vonu Bourjois tvareniek :D a tento odtien je velmi pekne, pacia sa mi zlate odlesky :D

    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně je jedinečná, také mě nadchla a mile překvapila:-)!

      Vymazat
  7. Mám jednu Lune d´or a přemýšlím o další (asi nějakou bez třpytek). :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ta vypadá nádherně, ale já bych ji brala třeba ještě ve světlejším:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že světlejší odstín se určitě ještě najde, sortiment je vážně bohatý :-).

      Vymazat
  9. mně ještě chybí v recenzi foto tvářenky na obličeji! já ráda všechno v praxi :-) ale jinak super! tvářenky této značky jsou prostě skvělé, doma jsem již také jednu měla. vidíš. další věc, co bych si mohla napsat ježíškovi
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na to jsi kápla:-), určitě by to nebylo komplet bez pořádné ukázky. Všechny kosmetické výrobky brzy ukáži v nějakém líčení :-)!

      Vymazat
  10. Jeee a pořídila sis stejný odstín jako já :))

    OdpovědětVymazat
  11. Můžu jedině souhlasit a navíc se snad ani nedá vypotřebovat, mám jí už docela dlouho a přijde mi, že z ní nic neubylo :) vřele doporučuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další plus, to máš pravdu :-), tahle tvářenka je prý nesmrtelná :-O!

      Vymazat
  12. Já po těhle legendárních tvářenkách pokukuju vždycky, když jsem v Douglasu. :) Ach, asi neodolám a taky si jednu pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu neváhej :-), nemá snad jedinou chybičku ♥

      Vymazat