22.10.13

Seznámení s kosmetikou MUA

Krásné úterní dopoledne,
za chvíli sice pospíchám do školy, ale konečně jsem si našla čas dotvořit nový článek, který jsem si pro Vás již dlouho připravovala. Příspěvek se nebude týkat ničeho jiného než velmi opěvované kosmetiky MUA, která do ČR nedávno vtrhla doslova jako lavina. Jaké bylo mé seznámení s touto kosmetikou a jaký mám na ni dosavadní názor? Stačí číst dál!

 Kosmetika MUA se ke mně dostala díky zářijovému LB, který byl touto značkou přímo nadupán. Sice jsem již několikrát přemýšlela o tom, že vyzkouším nějakou z vychvalovaných paletek očních stínů této značky, ale nakonec se tak nestalo. První seznámení se tedy konalo teprve nedávno. MUA celkově láká na bohatý sortiment a velmi příznivé ceny. Jaká je realita se můžete dozvědět právě teď. Rozhodla jsem se rozepsat se dostatečně o každém z výrobků, které nedávný box obsahoval.

1) Mattifying Primer- Tento výrobek byl pro mě asi největším překvapením a zároveň takovým skokem do neznáma. Od podobných výrobků jsem doposud dávala ruce pryč, jelikož předchůdci mě zrovna neoslovili. Čekala jsem tedy opravdu cokoli, ale kupodivu jsem byla nakonec velmi příjemně překvapená. Začněme však hned od začátku. Primer je obsažen v praktické tubičce s jakýmsi nádechem elegance. Aspoň tak na mě lesklé černé balení působí. Co se konzistence týče, výrobek je gelového charakteru a velmi dobře se na pleť aplikuje. Stačí malé množství rozetřít po obličeji a to jednoduše zpracovat prsty nebo aplikovat pomocí štětečku. Poté již můžete zvesela nanášet další líčení a díky této věcičce by měl být váš make-up odolnější. Já osobně jsem s tímto Primerem velmi spokojená, jelikož předčil veškerá má očekávání. Především jsem se po něm neosypala ani nezčervenala a navíc plní vše, tak jak má, takže za mě ANO.

2) Oční stíny Trio- Asi tak, když si pořídíte malou cestovní sadu stínů od NYC a za pár dnů vám přijdou stíny velmi podobné. I přes to jsem se však dala okamžitě do testování, abych vám sem mohla napsat mé vřelé doporučení či naopak. Musím se přiznat, že mě stíny zaujaly okamžitě, jelikož tohle trio obsahuje přesně takové odstíny, které mám nejraději a které si na podzim moc ráda dopřávám. Nejsvětlejší odstín se navíc dá hravě využít jako rozjasňovač k tomu praktické balení stínů, kdo by odolal? Co se celkové výdrže stínů týče, s používám podkladové báze vám na očkách vydrží poměrně dlouho, pigmentace také není vůbec špatná, ale zase až taková hitparáda to úplně není. Stíny bych však v závěru ohodnotila velmi pozitivně a doporučila dál.

3) Fix na rty- Má další první zkušenost s výrobkem tohoto typu. Rovnou se hned přiznávám, že nejsem zrovna velký fanda revolučních fixů na rty. Nikdy mě podobné vychytávky prostě nelákaly a možná jsem měla v některých bodech recht, ale tak začněme tím pozitivním. První, co mě na tomto zázračném fixu zaujalo byla velmi příjemná parfemace, kterou bych přirovnala k lesním plodům či něčemu podobnému. Po aplikaci, se vám na rtech vytvoří velmi příjemný sytý odstín. Velkým kamenem úrazu však pro mě byla aplikace, přišlo mi, že vymalovat jednoduše rty, dá vážně zabrat a s hrotem fixu se velmi špatně pracuje. Navíc si myslím, že nebude trvat dlouho a výrobek jednoduše vyschne, ale to nechci předbíhat. Sečteno, podtrženo, určitě existují dle mého názoru lepší "ozdůbky" na rty než tento fix.

3) Gelové oční linky- Tak a blížíme se pomalu ke konci. Gelové oční linky bych nazvala takovou klasikou, která nenadchla, ale rozhodně neurazí. Veliké plus dávám hned za velmi praktické balení, které mám u gelových linek prostě nejraději. Součástí balení je totiž rovnou i štěteček, takže nic dalšího k aplikaci linek potřeba není. Gelové linky navíc poměrně dlouho vydrží a nanáší se jedna báseň.

Jaká je Vaše zkušenost s kosmetikou MUA? Budu moc ráda za veškeré názory, postřehy, případně další doporučení týkající se této značky. Od MUA, však jen tak neupustíme, brzy se mrkneme pořádně na zoubek právě trio stínům, které porovnáme s velmi podobnými stíny od Rimmelu. Které to asi vyhrají? Brzy Vás také čeká jeden tématický článek z focení, takže se máte určitě na, co těšit, brzy pa, V.

29 komentářů:

  1. Mě ten fix bohužel skoro nebarví. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně sice ano, ale ta aplikace s ním je vážně strašná :-(

      Vymazat
  2. já mám od MUA moc ráda jednu řasenku (stříbrný obal a trochu prohnutá). za těch pár korun se dá srovnat i s těmi dražšími. teď mám doma takové ty "pastelky", a také nejsou vůbec špatné :) řekla bych, že kdybych si koupila dražší variantu, nebude v tom moc velký rozdíl.

    jinak všechny tyto věci mám - bázi v jiném provedení, ale také funguje dobře, stíny sice dobře pigmentované, ale šíleně mi práší, no a linky...mně přišly dobré, ale nemám s žádnými jinými srovnání, takže těžko posoudit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenku jsem zatím nezkoušela, ale určitě bych to v budoucnu ráda napravila :-).

      Vymazat
  3. Nedávno jsem si taky koupila několik věcí od MUA, jednim z nich byl i Primer z článku, ale dost mě zklamal, na pleti jsem nepoznala téměř žádný rozdíl s použitím a bez něj :/

    Http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu ? :-( mně docela vyhovuje musím říct.

      Vymazat
  4. U mě našly místo jen paletky stínů. Fix mám taky a nebarví skoro vůbec.. Ale ten primer vypadá dobře :))

    beautybymichajka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta paletka mě zaujala asi také nejvíce, fix mi přijde též nejslabší :-/

      Vymazat
  5. skvělý článek ! :-)) já s fixíkem to mám asi stejné jako ty :-) stíny jsem použila jen jednou, protože ted dávám přednost jinému líčení, ale jsou moc fajn, ale to co miluju, jsou ty linky ! :-) jsou krásně syté a bomba, jsem spokojená :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Měla bych ji vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem od MUA nikdy nic neměla a upřímně mě ta značka nijak nezaujala. Oční stíny se mi ale moc líbí, mají krásné barvičky. Fix na rty asi taky není nic pro mě, přijde mi taky, že by asi brzy vyschnul, dávám přednost klasickým balzámkům, či máslíčkům:))

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klasické balzámy a másla jsou dle mého názoru také rozhodně lepší než tyhle slavné fixy :-)*

      Vymazat
  8. od MUA mám ráda hlavně paletky.. zbytek mě zas tolik neohromil

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletky jsou asi to nejlepší:-), ale ten Primer se jeví také docela dobře:-)

      Vymazat
  9. Ty stíny mi příjdou hroznou kopií Bourjois :) ale vypadají krásně... to ano :)) Já mám od MUA dvě paletky - Undress me too a Pretty Pastels a jsem moc spokojená :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám zatím akorát tady tu jednu a připadá mi také uspokojivá :-))

      Vymazat
  10. Já s těmihle výrobky jsem velice spokojená :) Paletku jsem si úplně zamilovala, na podzim je to super :) A fix ten mě celkem dost zklamal myslela jsem že ta barva bude aspoň trošku víc sytá a akorát mi vysušuje rty :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten fix je vážně velmi, velmi slabý no :-(

      Vymazat
  11. já mám od MUA nějaké paletky se kterými jsem moc spokojená a rtěnky které mi bohužel moc nevyhovují ..
    Primer mě opravdu zaujal :)
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Primer opravdu doporučuji, zatím jsem s ním moc spokojená :-)

      Vymazat
  12. No tak aspoň vím, že si nebudu kupovat ten fix. Měla jsem na něj nějakou dobu spadeno :-)
    Ty oční linky mě lákají, jenom nevím, jestli bych s nimi uměla.
    Hedwica

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten fix za to vážně nestojí :-( a těch očních linek se vůbec neboj :-), zrovna s takovými baleními se pracuje velmi dobře.

      Vymazat
  13. od tej to značky ešte zatial nič nemám, ani neviem či niečo chcem, aj ked tie gélové linky na oči by som možno vyskúšala...
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsou skvělé:-), za zkoušku myslím, že opravdu stojí.

      Vymazat
  14. Mňa tento primer tiež veľmi potešil je perfektný :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme dvě:-), zatím se mi jeví jen v tom pozitivním světle.

      Vymazat
  15. Shodou okolnosí mám tento fix na rty a linky na oči. Co se týče toho fixu na rty, tak jsem největší odpůrce. Jak sama píšeš, neprakticky se nanáší a mně osobně rty po aplikaci začaly štípat a bylo to nepříjemné. U linek dávám palec nahoru, krásně se nanáší, drží a jsou parádně pigmentované. Jen by mi do ruky asi lépe sedl stěteček o trochu delší.
    Jinak momentálně čekám na příchod paletky od MUA tak jsem zvědavá na dojmy =)
    Pieces of my world by Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím jedině souhlasit se vším, co jsi napsala :-), třeba linky jsou super, ale kdyby byl v balení lepší a větší aplikátor, jsem spokojenější. Jinak o fixu na rty nemá vážně cenu ani mluvit, dost mě zklamal :-/. Jinak, co se paletky očních stínů týče, věřím, že budeš spokojená, tuhle používám doposud a i když mi spadla na zem a trošku se roztříštila, nedám na ni dopustit :-) ♥.

      Vymazat