11.10.13

Maska na vlasy Ultimate Oil od Gliss Kur

Hezké odpoledne milí čtenáři,
jak se dnes máte?:-) Dnes jsem se rozhodla ukázat Vám jednu úžasnou regenerační masku, která rozhodně stojí za povšimnutí. Jelikož mě poslední dobou vlasy docela zlobí, posilující maska se vážně hodí. Máte velmi namáhané a lámající se vlasy? Maska Ultimate Oil Elixir s pečujícím olejovým elixírem a komplexem tekutého keratinu, by pro Vás měla být to pravé ořechové. Jedná se pouze o reklamní tah nebo je maska opravdu taková, jak ji výrobci vykreslují? Čtěte dál!

Maska nebyla rozhodně prvním výrobkem Ultimate Oil Elixír, který se mi již dostal pod ruce. Tekuté sérum, balzám v rozprašovači nebo olejíček, se všemi výrobky jsem byla opravdu maximálně spokojena. Jakmile jsem se začala shánět po nové regenerační masce, výběr padl právě na tuhle, z řady Ultimete Oil. Masku jsem na svou hřívu aplikovala již několikrát. Bohatě stačí nanést malé množství a budete velmi příjemně překvapeni. Lesk, hebkost, svěžest a příjemná vůně, ano, přesně takové byly mé první poznatky a pocity po aplikaci. Ultimate Oil má takovou specifickou vůni, která mi prostě vážně sedí. Ani nevím k čemu bych ji přirovnala, číší z ní takové tajemno a netypičnost. Dalším velmi významným plusem je báječná konzistence. Maska rozhodně nepatří k těm, které se vám hned po otevření málem vylijí, ba naopak, je krásně máslovitá a hustá, což se rozhodně hodí. Stačí ji nanést na pouhých pár minut a vaše vlásky budou vypadat jako znovuzrozené. Aspoň takový je můj posudek a dojem. Cena této báječné vlasové masky se pohybuje okolo 99 Kč a jen tak ji nespotřebujete.

Jaká je vaše oblíbená masky na vlasy, milé dámy, milé slečny? Už nyní se těším na všechny Vaše nejmilejší komentáře. Dnes večer Vám navíc ráda oznámím výherce GA, která včera skončila, mějte se krásně vaše V.

26 komentářů:

  1. Úplně jsi mě nalákala na její koupi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, maska je vážně božská:-)

      Vymazat
  2. Masku z drogérie nikdy, jedině z kadeřnických potřeb.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem typ člověk, který zkouší vše. Masky z kadeřnických potřeb jsou samozřejmě trošku jiná liga, ale i v drogeriích se dají najít poklady. Tahle maska je jedním z nich:-).

      Vymazat
  3. já mám nejraději gestil wonder, to je takový můj zázrak na vlasy

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za doporučení, určitě po ní mrknu:-)

      Vymazat
  4. Já masky nějak nepoužívám. Jsem lenoch :) ale tahle vypadá fakt dobře...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  5. tiež by som sa dala hneď zlákať, lebo vyzerá perfektne, ale odolám :) teraz používam Loreal professionel Absolut Repair a Kallos Latte a som nadmieru spokojná :)
    eR.Ka.

    OdpovědětVymazat
  6. Wow díky za recenzi, v příštích dnech si ji koupím :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Po ostříhání vlasů se snažím, aby dorostly co nejrychleji a tyhle skvělý masky mi v tom pomáhají, určitě vyzkouším!
    Super článek :-)
    thevoguebyme.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to stejně, také se snažím vlasy si maximálně regenerovat a moc je netrápit:-), jinak díky moc, jsem ráda, že se článek líbí a byl snad i trošku inspirativní♥

      Vymazat
  8. Maska vypadá hezky. Ono Gliss Kur je vůbec moc fajn.

    OdpovědětVymazat
  9. Táto maska je naozaj skvelá :) Máš veľmi krásny blog

    werushberry.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Gliss Kur mě už jednou rapidně zklamal a teď se hrozně bojím vrátit se k němu zpět. Slyším na něj povětšinou kladná hodnocení, ale stejně, nevím nevím:/

    TheHugeLover.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se ti nedivím, ale poslední dobou jsem s výrobky od Gliss Kur opravdu moc spokojená:-), takže určitě něco vyzkoušej.

      Vymazat
  11. Nejak ma odradzuje od masiek to, že ten vlas tak zaobaľujú. Šampóny používam bez silikónov pretože mám pocit šetrnosti a neviem či sú aj podobné masky na vlasy :) Nejak ich nezvyknem používať, no vážne priznávam, že táto ma dosť láka a ešte jedna od Elseve :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elseve mají také skvělé masky to souhlasím:-), jinak šampóny bez silikonů se také snažím používat, ale někdy zhřeším i na jiném šampónu, přiznávám se:-).

      Vymazat
  12. Už som o tejto maske počula, ale nejako sa neviem na schwarzkopf namotať... Radšej používam prírodné kondicionére, aj to raz za čas.. Ale ako sa vraví, sto ludí sto chutí :) Ak sa smiem spýtať, nemáš po tejto maske po krátkej dobe mastné vlasy? Niektoré masky to vedia robiť...
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se můžeš optat:-). Po aplikaci vlasy mastné rozhodně nemám. Masku nanáším především ke konečkům a ke kořínkům minimálně a ještě se nestalo, že bych pak měla vlasy mastné a to se mi mastí docela dost:-(. Jinak souhlasím s tím, že mnoho výrobků tohle bohužel dělá, ale tahle maska mezi ně nepatří:-)

      Vymazat
  13. hmm ta vypadá výborně!:) já používám Macadamia masku, se kterou jsem moc spokojená, ale chtěla jsem časem zkusit také něco nového!♥

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Gliss kur masky jsou skvele, taky jednu doma mam :)

    OdpovědětVymazat