14.10.13

Kosmetická příprava na podzim

Krásné odpoledne moji nejmilejší čtenáři,
tentokrát jsem se rozhodla odbočit od stereotypu a připravit si pro Vás něco netypického. Napadlo mě přichystat takový souhrn mých nejoblíbenějších kosmetických výrobků, bez kterých v tohle roční období nedám ani ránu. Vybrala jsem opravdu všechno možné od šampónů po krémy a velmi ráda bych Vám tyhle TOP podzimní výrobky ukázala.


1) Hydratační balzám na rty s mateří kašičkou, Avon- Neznám lepšího pomocníka v boji proti vysušeným a popraskaným rtům. Jelikož mě během chladného počasí trápí právě tyto problémy, tento výrobek je pro mě jako dělaný. Vaše rty hezky zvláční, zjemní a hydratuje. Jeho cena se pohybuje okolo 50-70 Kč, to vám již bohužel přesně neřeknu.

2) Hydratační krém na ruce s mateří kašičkou, Avon- Báječný pomocník proti suchým a popraskaným packám. Velmi intenzivně hydratuje a zvláčňuje vaši pokožku, která je poté jemná a hebká na dotek. Jak můžete vidět na obrázku níže, konzistence je opravdu velmi hutná a takového gelového charakteru. Cena krému se pohybuje plus, mínus, okolo 50 Kč.

3) Excipal u hydrolotion emulze- Tentokrát nakoukneme i do koutků lékáren, neboť tento výrobek je právě odtud. Kdo z Vás čeká cenu pohybující se okolo několika stovek, tak je vedle jak ta jedle, tuto emulzi si můžete pořídit za necelou stokorunu. Emulze je především vhodná pro přesušenou pokožku, která jistě mnohé z nás v tohle období trápí. Navíc se dá hravě používá místo podkladové báze. Výrobek je také vhodný pro citlivou i přecitlivělou pleť.

4)Kerasilk Goldwell- Skvělá vychytávka pro poškozené a vysušené vlasy. Tento přípravek dokáže bezchybně zacelit i roztřepené konečky volající o rychlou pomoc. Navíc se skvěle nanáší díky praktické pumpičce a příjemné konzistenci. Kerasilk není sice zrovna nejlevnější záležitostí, ale investice do něj se rozhodně vyplatí. Doporučení jsem dostala rovnou od kadeřnice, v případě zájmu doporučuji objednat z Parfums.cz, často jej tam naleznete i v akci.

5) Ultimate Oil Elixír, Gliss Kur- Určitě vám bude již povědomý, tento báječný výrobek jsem nejednou chválila.Charakterizovala bych ho jednoduše jako zázrak pro poničené konečky, které potřebuji zregenerovat. Na chvíli jsem odložila mou oblíbenou péči s arganovým olejem, ta si také zaslouží palec nahoru. Nyní jsem však u olejíčku značky Gliss Kur, který v drogériích seženete za cenu pohybující se okolo jednoho sta.

6) Vyživující šampón, Elseve Loréal Paris- Hledáte dlouhodobou výživu, hebkost a lesk pro vaše vlasy? Myslím, že mám řešení. Tento šampón s mateří kašičkou si vždy jednou za čas velmi ráda koupím, jelikož mé vlásky hezky zacelí, dodá jim lesk a dostatečnou péči. Má hříva je hned více posilnění a hebká na dotek. Vlásky jdou poté také mnohem lépe rozčesat. Pokud chcete dosáhnout efektivnějšího výsledku, nezapomeňte si koupit masku či balzám ze stejné řady. Nyní mají v Albertu akci právě na šampóny a balzámy značky Elseve, které seženete za 49 Kč.

7) Vyživující pleťová maska s mlékem a medem, Avon- Mléko, med a piškot, ano, často neodolám, ale v kosmetice raději upřednostním mléko, med, kokos a čokoládu, jelikož právě tohle je pro mě ten pravý symbol chladného období. Je libo fantastickou hydratační masku? Tahle Vám určitě vykouzlí úsměv na tváři, důvod je jednoduchý, božsky rozjasněná pleť, jemná na dotek, nepodrážděná a hlavně dostatečně hydratovaná a připravená na chlad. Nyní si ji můžete pořídit za pouhých 39 Kč.

A jsme u konce:-). Jaké jsou Vaše podzimní kosmetické vychytávky? Budu se moc těšit na Vaše odpovědi, brzy papa, V.♥

36 komentářů:

  1. Ahoj :) Krém na ruky vlastním ^^ je super a krásne vonia. Dermálnu emulziu mám tiež, pre suchú pokožku hotový zázrak. Inak super článok :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krém z Avonu si nemůžu vynachválit, je naprosto skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekný príspevok aj blog:)

    http://julca-fashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za tip na šampon od Elseve :) Kouknu po něm :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Bez Excipialu se na podzim/zimu neobejdu :) Jé a ten šampon jsem měla hrozně ráda, musím si ho zase koupit :)

    OdpovědětVymazat
  6. zaujal me ten Kerasilk :) asi si o nem poctu vice...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vážně výborná věcička, doporučuji:-)

      Vymazat
  7. Moc hezký článek, ale abych řekla pravdu, tak se té komerční kosmetice (jako je L'oreál, Avon,...) snažím vyhýbat. Raději něco přírodního

    ANYTHING ELSE blog

    OdpovědětVymazat
  8. Já ty Tvé články zbožňuji Vendulko :) hltám každý, jen co se objeví :)
    S krémem na ruce od Avonu s tebou naprosto souhlasím, má ho kamarádka a je to opravdu poklad co se týče hydratace. Já mám bohužel v zimním období nehezky suché ruce ale stačilo pár použití tohohle krému a je to pryč :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji, jsem opravdu nadšená z toho, že se Ti líbí:-). Jinak mám to s tou hydratací pokožky stejné, takže se takoví pomocníci se vážně vždy hodí:-)

      Vymazat
  9. Z Avonu si moc věci neobjednávám, ale krém vypadá, že bude dobrý. A pleťová maska s mlékem a medem by asi také stála za vyzkoušení. Navíc jen za 39,- .. musí hezky vonět. Jinak já mám také ráda kokosové vůně v kosmetice. Teď jsem si pořídila tělové kokosové mléko a to voní naprosto božsky od Freemana !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vřele doporučuji především na tohle chladné období:-). Jinak díky moc za tip, kokosová mléka miluji:-)

      Vymazat
  10. Excipal si mamka patlala na tvár, keď ju mala extrémne vysušenú a doktorka jej túto emulziu predpísala. Poviem pravdu ja som si ju tiež patlala ale na ruky, bo som ich mala až biele ako boli vysušené. Obom nám to pomohlo... Myslím že si ma nakopla správnym smerom a v najbližších dňoch sa objavím v lekárni :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ji také nemohu vynachválit:-), zdá se mi, že umí opravdu zázraky:-)

      Vymazat
  11. Excipal <3. Nejlepší věc na světě, používám ho už od malička :) Ten Elséve s mateří kašičkou jsem si před nedávnem koupila a zatím jsem celkem spokojená, tak uvidíme dál:) Jinak ten olej od Gliss Kuru vypadá celkem fajn, já si pořídila ten od Elséve, teprve se ho chystám zkusit, ale už se moc těším:)

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olejíček od Elseve jsem zatím v rukou neměla, že bych porovnala, ale podle mě si budou s tím od Gliss Kur hodně podobné:-)

      Vymazat
  12. Je pěkný, jak je to všechno sladěný i do podzimní barvy :) Určitě jsi mě navnadila pro Kerasilk Goldwell a Ultimate Oil elixír :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc:-), přímý záměr to nebyl, ale nakonec se to tak opravdu poštěstilo :-)

      Vymazat
  13. Excipial je skvělý pomocník..:) jinak vše hezky sladěno do jedné barvy :D :)

    OdpovědětVymazat
  14. tento clanok mi velmi razantne pripomenul ze sa blizi zima a mala by som si ist dokupit kozmetiku :D dakujem :)) x

    Pavla
    siburn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Oil Elixír od Gliss Kur naprosto miluji. Beru ho už dlouhou dobu jako můj TOP výrobek na vlasy. ÁÁ ta jeho vůně, libuji si v tom, když mi každý chválí jak mi krásně voní vlasy:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě, také na něj pěji zatím samou chválu:-)!

      Vymazat
  16. zaujal mě hodně ten kerasilk.. musím na něj na parfums juknout

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  17. Tyhle Care věcičky od Avonu mám taky a jsou super, celkově od Care i tělová kosmetika :)... Emulze vypadá skvěle, mrknu po ní :)... Moc hezky napsaný článek :)

    L.L.

    OdpovědětVymazat
  18. musím vyzkoušet ten vyživující šampon na ty roztřepené konečky :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ta emulze se mi moc moc líbí :-) Možná si pro ní dojdu:)

    Hedwica

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vřele doporučuji:-), za tu cenu je více než skvělá:-)!

      Vymazat