05.09.13

Zázrak jménem Macadamia

Krásný večer moji nejmilejší čtenáři,
něco mi říká, že tu dlouho nebyla pořádná recenze. Tentokrát vás snad potěší nálož vlasové kosmetiky. Rozhodla jsem se vám totiž napsat o báječných výrobcích značky Macadamia. Pokud by se tu náhodou našel někdo, kdo můj blog čte již od úplného začátku, bude mu tento článek jistě povědomý. Jelikož jsem se rozhodla doplnit nějaké informace, obměnit fotografie, dopsat určité poznatky a dojmy, rozhodla jsem se článek kompletně přepracovat. Značka Macadamia je některým povědomá například možná díky Ladyboxu, kde jste nedávno mohli nalézt vzoreček masky na vlasy. Tuhle masku bohužel nevlastním, ale doma mám tři báječné výrobky, které mé vlasy jednoduše milují. Chcete se dozvědět více o této báječné značce? Stačí číst dál.
1) Šampón Macadamia
Šampón byl první věc, kterou jsem si při objednávce z parfums.cz vybrala:-). Podle mě je to takový základ všeho, co se péče o vlasy týče. Musím však říci, že mě malinko zklamal, protože opravdová bomba přišla teprve s Moisturizing Rinse a Nourishing Leave- In Cream (ten nemá opravdu žádnou chybičku)! Zpátky, ale k Rejuvenating Shampoo. Příjemná a nevtíravá vůně, snadná aplikace, skvělá hydratace, výborná volba pro poškozené vlasy a jedno velké plus za originální balení :-). A to ještě není vše. Kromě makadamiového oleje obsahuje také olej arganový. Takže vlasy i značně posiluje a dodává jim potřebnou výživu. Jediné, co jsem tak trošku negativně postřehla, je fakt, že šampón musím po chvíli vystřídat s jiným. Tohle bych, ale nedávala za vinu šampónu, ale spíše mým vlasům.

2) Balzám Moisturizing Rinse Macadamia
Tento kondicionér jsem si pořídila společně již se zmíněným Rejuvenating Shampoo, který je určen pro všechny typy vlasů. Výraznější, ale pořád příjemná vůně, opět snadná aplikace, tohle všechno Moisturizing Rinse vašim vlasům poskytne. S leskem, vitalitou a navíc UV ochranou se také počítá. Všechny tyhle body mohu s nadšením potvrdit , mé vlasy jsou lesklé, jemné na dotek a krásně provoněné. Navíc jdou hezky rozčesat.

3) Bezoplachová péče Nourishing Leave Macadamia
To nejlepší na konec:-). Tuto bezoplachovou péči jsem dostala jako dáreček. Opravdu mě maximálně potěšila a hned jsem ji s radostí začala používat. Výrobek je skvělé krémové konzistence, která se do vlasů snadno vtírá a vaši hřívu okamžitě hydratuje. Nourishing Leave aplikuji především do konečků. Ty jsou ve výsledné fázi hezky zacelené a netřepí se tolik. Nemusíte mít však strach výrobek aplikovat i po celé délce vlasů, pokud to zrovna nepřeženete, efektu mastných vlasů se rozhodně bát nemusíte. Dalším obrovským plusem je skvělá vůně. Parfemace výrobku je opravdu mou srdeční záležitostí, ve vláskách vydrží ještě dlouho po nanesení. Navíc kondicionér obsahuje vitamín E, který posiluje vlasové vlákno a samozřejmě makadamiový olej, ten má skvělé hydratační a regenerační účinky. Praktickou pumpičku bych nazvala takovou třešničkou nakonec.

Máte zkušenost se značkou Macadamia? Kdyby někoho z vás zajímalo, kde jsem výrobky sehnala, tak jsem je jednoduše objednala z parfums.cz. Abych se vyhnula poplatku za poštovné, zvolila jsem možnost osobního vyzvednutí, jelikož se "prodejna" nachází v Brně. Je samozřejmě jasné, že tyle přípravky nejsou zrovna tou nejlevnější záležitostí, proto je používám především svátečně snažím si je hezky šetřit:-)! Objednávala jsem si je v době, kdy mé vlasy doslova volaly o pomoc a potřebovaly nějakým způsobem dát zázračně do kupy. A to je už opravdu vše, budu se moc těšit na vaše komentáře, poznatky, zkušenosti a tak dále, vaše V.♥

15 komentářů:

  1. Asi si z řady něco pořídím, měla jsem vzorek a ten stál za to ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. ta bezoplachová péče vypadá skvěle.. !

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  3. já teda zkoušela tu masku, čekala jsem od ní zázraky, ale teda za tu cenu je to pro mě průměrná maska. nic extra. takže se mi ani do ostatních produktů nechce investovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou maskou zkušenosti právě nemám:-(, ale slyšela jsem na ni docela chválu. Tak ono každému sedne něco jiného a pokud tě to zrovna neoslovilo, tak je to určitě zbytečná investice.

      Vymazat
  4. skusenosti zatial nemam, ale rada by som konecne vyskusala ten ich legendarny olejcek:)

    OdpovědětVymazat
  5. No někomu přijde dobrá a někomu zase hrozná, tak nevím no :D

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlépe někde odchytnout nějaký vzoreček a určitě vyzkoušet:-).

      Vymazat
  6. myslíš, že jsou vhodné i na rychle se mastící vlasy? :) jinak moc se mi líbí balení :)

    GIVEAWAY: budu ráda, když se zúčastníš :) -> http://triangleworld.blogspot.cz/2013/09/giveaway-zara-red.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama mám dosti se mastící vlasy a v pohodě:-)

      Vymazat
  7. Mne ten bezoplachový balzám vôbec nevyhovuje...vlasy sú po ňom hrubè a akoby zlepene...😤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu?:-O, tak to se divím, já jsem s ním vážně spokojená.

      Vymazat
  8. Já mám masku, vzoreček z Ladyboxu a pořád jsem jej nezkusila a nezkusila :D

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat