27.09.13

Zářijový LADYBOX

Přeji krásný večer mým milým čtenářům, náhodným návštěvníkům i Vám všem ostatním,
jak jsem dnes na své FB stránce slibovala, recenze nového LB Vás rozhodně nemine. Pokud chcete být informování s patřičným předstihem, určitě mě sledujte i tam:-). Co se LB týče byla jsem opravdu velmi překvapená, jestli v dobrém či špatném, se dozvíte již za chvíli. Stačí jen číst dál!
Myslím, že se ještě nestalo, že bych s nějakým balíčkem byla vehementně nespokojená. Kolikrát jsem byla některými výrobky sice zklamaná, ale v krabičce se nikdy neukrývalo nic, co bych nevyužila. Proto si vždy za čas mile ráda jeden tento box objednám a doplním si tak svou kosmetickou zásobu o několik nových věcí. Tentokrát jsem však při otevření boxíku doslova skákala radostí:-).
 

Co všechno tento měsíc krabička obsahovala?

l) Palmer´s CBF Lotion- Začněme cestovním, ale užitečným balením. Tělové mléko z kakaového másla má dokonale hydratovat být užitečné především pro suchou pokožku, která potřebuje dodat dostatečnou vláhu a nějaké to nakopnutí třeba po ránu. Tento kakaový zázrak jsem hned vyzkoušela a výsledek je více než uspokojivý. Mléko božsky voní, je báječné krémové konzistence a vaši pokožku opravdu bezpečně hydratuje. Navíc všechna cestovní balení tělových mlék jsem dávno vypotřebovala, takže se mi tento produkt do party rozhodně hodí.

2) Dermacol Perfect Cleanser 2in1- Odličovací a čistící voda, která dokáže hravě odstranit voděodolný make-up a další nečistoty? Jupí jou, sem s ní. Tyhle výrobky se u mě totiž střídají jak na běžícím páse, jelikož se pleť snažím vždy pravidelně a důkladně čistit. S tímto dobře vypadajícím krasavcem zatím žádné zkušenosti nemám, ale zatím mě opravdu zaujal. Jakmile spotřebuji svůj oblíbený Garnier 2v1, tento jde na řadu.

3) Colgate Max White One Luminous zubní pasta- Další plné balení, jenž jsem v boxu objevila. Sice chápu, že milovníky dekorativky, tento výrobek asi moc nezaujal, ale mně přijde jako skvělé doplnění tohoto boxu.
 
Zářijový LB se především nesl ve vlnách celosvětově známé kosmetiky MUA, která je již v ČR oficiálně dostupná. Zkušenost s touto značkou prozatím žádnou nemám, i když nebudu tvrdit, že mě již několikrát velmi lákala. MUA je totiž známá nejen svou kvalitou, ale také svými přijatelnými cenami. Díky tomu, že zářijový boxík je touto značkou přímo nadupán, mohu zvesela testovat.

4) MUA Trio Eyeshadow Innocence- Přemýšlela jsem od jakého výrobku začít, ale ani do teď jsem nedokázala zhodnotit, které "MUA" mi udělalo větší radost. Tohle krásné trio mě však zaujalo asi jako první. Na stíny tohoto typu jsem totiž přímo ujetá, pro denní líčení či kouřový efekt ideálka a k tomu ještě ideální balení, wow. Nedávno jsem si sice pořizovala podobné balení od NYC, ale stíny se u mě opravdu nikdy neztratí. Maluji totiž nejen ráda sebe, ale také své kamarádky.

5) MUA Fashionista Secter Mattiflying Primer- Sametová textura podkladové báze dokáže zkrotit mastnou pleť a redukuje její přirozenou mastnotu. Ve výsledku je vaše pleť hebká, jemná, vyhlazená a plně připravená pro aplikaci makeupu. Bože, asi jsem se zamilovala. Tento výrobek ve mě opět vyvolal pocit veliké radosti, protože nějaký Primer jsem si dlouhodobě plánovala pořídit. Věřím, že s ním budu maximálně spokojená, protože vypadá víc než lákavě.

6) MUA Kiss Proof Lip Stain- Další plné a skvěle vypadající balení. Tzv. "barvu" na rty vyzkouším velmi ráda, jelikož jsem "rtěkomil", tuhle lákavou rtěnkou jsem uvítala s otevřenou náručí. Nemohu se dočkat, až Vám o ní brzy napíši své dojmy a také nějaké ty obecné pojmy.

7) MUA Gel Liner Inderground- Tak a brada mi spadla ještě jednou. Gelové linky jsou opět mojí srdeční záležitosti, používám je s oblibou totiž téměř každý den. Vydržet by navíc měly až 24 hodin a žádného rozmazávání se bát také nemáme. Praktické balení se také cení:-).

Podtrženo sečteno, tento box splnil veškerá má očekávání, tentokrát byl totiž opravdu nadupaný po všech směrech! Všechny výrobky totiž nejen využiji, ale budu je s radostí a nadšením testovat. Kdo z Vás si také objednal zářijový LB, ladies?:-) Těším se na vaše komentáře, budu moc ráda, když mi napíšete jak se Vám tento balíček krásy líbí.

26 komentářů:

  1. Mám jinou bázi než ty...uááá, musím zjistit, jaký je v tom rozdíl :-/ Jinak já dekorativku z boxů vždy povyměňuji, takže mě to nechává kladnou + jsem ještě pěkně vytočená z chování LB ohledně vymýšlení si, lhaní a nebo ještě lépe - mlčení ohledně dodání boxu. Upřímně lituju holky, co mají ČP a budou muset na balíčky čekat do pondělí. Pěkně si s námi tento měsíc vytřeli zadel..tak asi tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem, že se v balíčku objevila ještě i jiná báze, ale podle mě v tom žádný radikální rozdíl nebude:-). Jinak skrze ono dodání se Tvému rozhořčení vůbec nedivím, mně osobně to nevadilo, jelikož mi balíček doručili tehdy, kdy jsem se zrovna vrátila domů, ale chápu, že pro všechny, kteří se na boxík těšili ve slíbený den, to muselo být pěkné zklamání.

      Vymazat
  2. Já si ho poprvé objednala, zdály se mi o něm i sny :) Když jsem krabičku otevřela, skákala jsem radostí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boxík mě tentokrát také opravdu velmi mile překvapil:-)

      Vymazat
  3. Tenhle primer by se mi hodil víc, škoda, mám ten šedý

    OdpovědětVymazat
  4. Ach jo, já zaváhala nestihla jsem objednat! No nadávám si. Hlavně, že ten srpnový jsem stihla a ten se teda s tímhle vůbec nedá srovnat (tedy pro mě, tyhle produkty bych využila mnohem víc :)) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím! Srpen je hodně slabý odvar, pokud jej srovnáme s tímto. Jsem moc ráda, že jsem si tentokrát boxík objednala, protože mě vážně příjemně překvapil:-).

      Vymazat
  5. zajímavý, taky přemýšlím, že si ho objednám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě neváhej:-), za zkoušku opravdu stojí, Zatím se mi nestalo, že bych v boxu objevila něco, co bych nevyužila.

      Vymazat
  6. skvelé kozmetické kúsky :)) budem sa tešiť na nejaké recenzie :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji:-), určitě brzy nějakou připravím:-)

      Vymazat
  7. mne stale jeste nedorazil. ale jsem zvedava, jake varianty v nem najdu ja :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? tak to mají teda pěkné zpoždění:-O!

      Vymazat
  8. Skusala si uz trio vypuklych tienov od Bourjois alebo Rimmel Trafic Stopping shadows? Ako by si to porovnala s MUA?

    Inak Ladybox ani iny box som este nemala. Je to super napad, ako sa dostat k netradicnym kozmetickym produktom a vela blogeriek s tym pracuje, ale je to zaroven aj trochu 'kralik v pytli' :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím bohužel ne, ale mám to v plánu:-)! Jinak souhlasím s Tvým názorem, jelikož však LB neobjednávám pravidelně, zatím jsem všechno, co se kdy v boxu nacházelo využila.

      Vymazat
  9. super kousky a také se těším na recenze

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  10. Ladyboxy už moc nevedu, ale MUA je perfektní! Mám pár tvářenek a chci tuhle dekorativku trochu víc ozkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě kosmetika MUA byla pro mě jedním velkým lákadlem:-), po tvářenkách tedy mile ráda mrknu:-))

      Vymazat
  11. MUA je fajn čo sa týka ceny v úmernosti ku kvalite. Za takú cenu by človek nečakal nič dobré. Ale na druhej strane, mala som možnosť vyskúšať aj drahšie výrobky a MUA je oproti tomu celkom slabota. To som však samozrejme zistila až po porovnaní. Hlavne výdrž tieňov je podľa mňa žalostná, dokonca aj s primerom sa mi tiene na oku po pár hodinách zhrčili (a to som ich nosila viac-menej v zime, kedy sa človek nepotí ako prasa, napr. Lancôme som používala v lete a bez primeru a nemala som žiadny problém s výdržou. Každopádne pigmentácia je podľa mňa celkom obstojná a oceňujem široký výber odtieňov pri všetkých výrobkoch, každý si určite vyberie to svoje. Ale čo ma ešte zarazilo bolo to, že keď som bola nalíčená MUA tieňmi, štípali ma oči, pričom mňa oči z kozmetiky nikdy neštípali a pri iných značkách ma doteraz ani neštípu. Ale to je zrejme individuálne :) Box inak vyzerá skvele, som celkom prekvapená, že obsahuje až toľko plných balení a má krásnu krabičku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to věřím, že pokud člověk vyzkouší něco kvalitnějšího, určitě přehodnotí svůj úsudek, mám v plánu zainvestovat i do něčeho na "lepší" úrovni a určitě vše porovnat:-). Jinak doufám, že mě tedy oči štípat ani trápit nebudou, ale jsem moc ráda za upozornění:-) A co se týče obsahu boxíku, sama jsem koukala, kolik se tam toho sešlo:-)♥, díky za super komentář a doporučení Domi.

      Vymazat
  12. Mě LB upřímně strašně moc potěšil. Ta pasta na zuby je super, zajímavý nápad ji tam přidat :-) o ostatních výrobcích ani nemluvím, prostě paráda!!! :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě Markétko, také jsem byla nadšená:-)!

      Vymazat