29.09.13

To nejlepší za září

Hezký nedělní dopoledne moji milí,
ani dnes jsem na Vás nezapomněla a přichystala si nový článek. Jelikož se neúprosně blíží konec měsíce, rozhodla jsem se Vám představit několik výrobků, které jsem si během uplynulých čtyř týdnů opravdu oblíbila. Převažovat bude především dekorativní kosmetika, ke shlédnutí bude také nějaká ta vlasová péče a tak dále.

Léto je již dávno za námi a podzim se hlásí o slovo. Neonové barvičky začínám pomalu opouštět, ale i přesto velmi ráda doplním outfit aspoň nějakým výrazným lakem. To stejné platí i o rtěnce či hydratačním balzámu. Ráda sahám po výraznějších odstínech, ty pak kombinuji s nude a přirozeným stylem. Například i gelové linky jdou stranou a k výrazné rtěnce použiji pouze řasenku. Důležitým bodem je určitě i pravidelná hydratace, takže krém na ruce nosím neustále u sebe, na unavené a suché nožky mám také jednu vychytávku:-)

1) Sprej pro objem od kořínků L´orel Paris- Pokud máte stejně jako já jemné vlasy bez objemu, budete si s tímto výrobkem rozumět. Ve finále jsou mé vlasy plné života, krásně lesklé, hebké a provoněné. Parfemace je totiž vážně příjemná, asi bych ani nesnesla něco, co by příliš vábně nevonělo. Výrobek můžete aplikovat na suché i mokré vlasy.

2) Glitter Nail Polish H&M- Tento lak byl opravdu jednou velkou náhodou. Jakmile se však naše pohledy střetly, byla to láska na první pohled. Miluji totiž všechno, co se třpytí a laky tohoto typu velmi ráda upřednostňuji. Než se vydám na cestu tmavších a zemitých barev, ráda si pobudu chvíli u třpytek, neboť neon už je malinko pasé.

3) Chladivá maska Ives Rocher- O této báječné masce neslyšíte určitě poprvé, věnovala jsem jí dokonce samostatný článek, kde jsem ji vychvalovala do nebes. Tím pádem není divu, že se objevila zrovna v tomto článku. Vaši pleti během několika minut dodá druhý dech, perfektně ji vyčistí a navíc zanechý hebkou a jemnou, určitě si ji mile ráda pořídím znovu.

4) Balzám na rty Love Lips Dermacol- Ze všech tří odstínů, které vlastním jsem si nejvíce oblíbila tento čokoládový. Vaše rty jsou v okamžiku božsky hydratované, hebké a čokoládová vůně je jedním velkým plusem. Balzám jsem s oblibou používala i přes léto, ale nyní na podzim se hodí ještě více. Rty mám totiž často vysušené, takže si žádají potřebnou hydrataci. Balzám je navíc velmi příjemného odstínu, který mým rtům lichotí. Brzy se těšte na zdlouhavou recenzi, věnovanou právě těmto božským Love Lips od Dermacol.

5) Řasenka Rocker Volume Maybelline- Tuhle krásku nosím neustále při sobě. Řasy krásně natočí, zvýrazní a dodá jim patřičný objem. Neposlušných, slepených očí se rozhodně bát nemusíte, řasy jsou vždy krásně odděleny. "Baculatější" kartáček mi také vyhovuje, jelikož ty "užší" mi prostě nikdy neseděly. Pokud řasenku odchytnete v nějaké akci, tak ji můžete pořídit za opravdu slušný peníz, doporučuji hlavně omrknout Rosmanna.

6) Rychle se vstřebávající krém na ruce Neutrogena- Hola, hola, zima volá. Podzim začal teprve nedávno, ale již nyní krém na ruce vytahuji z kabelky asi x krát denně. Ruce mám neustále vysušené a dokonce se mi na nich začínají objevovat nehezké krvavé prasklinky. Neváhala jsem tedy a rozhodla jsem se pořídit opravdu účinný krém. Jelikož mám velmi dobrou zkušenost se značkou Neutrogena, sáhla jsem právě po krému této značky. Musím říci, že jsem udělala opravdu dobře. Pokožka se hned zacelila a je mnohem hebčí.

7) Uvolňující mátový gel Ryor- Velmi ráda bych Vám představila opravdu skvělou vychytávku pro unavené a suché nožky, tento gel je pro mě opravdovým zázrakem. Stačí aplikovat malé množství gelu a Vaše nohy se budou mít jako v ráji. Co všechno výrobek vašim nožkám poskytuje? Napomáhá relaxaci celého organismu, prokrvuje unavené nohy a dokonce pomáhá například odpuzovat létající hmyz. Velkým plusem je určitě příjemná mátová parfemace a chladivý efekt.

Jaké výrobky jste si za září nejvíce oblíbili, vy? Těším se na Vaše názory, mějte se moc krásně a nezapomeňte psát, vaše V.


38 komentářů:

  1. Anonymní29/9/13 12:03

    Páni, vypadá to lákavě, určo něco vyzkouším:).Supr článeček.

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní29/9/13 12:09

    Chladivá maska vypadá zajímavě. Ještě jsem nezkoušela kosmetiku od Ives Rocher, ale plánuji něco vyzkoušet.. třeba to bude právě tato maska :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YR určitě stojí za to, já mám většinou pozitivní zkušenosti s touto kosmetikou:-))

      Vymazat
  3. Ještě jsem nic od Ryoru ani od Neutrogeny neměla, díky za tip Vendulko :) Oba výrobky jsou určitě potřeba.

    OdpovědětVymazat
  4. Z těchto věcí mám vyzkoušené pouze 2 a ani jednu nemám ráda :D Ten elseve mi hrozně cuchá vlasy. No a balázmky od Dermacolu mám také 4, ale prostě je nemám ráda. Vydrží sotva půl hodiny a mají nekvalitní balení, takže se mi jeden už zlomil...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéda, to já jsem zatím moc spokojená a ani o jednom nemohu říct křivého slova :-O:-).

      Vymazat
  5. Ten gel od Ryoru jsem zkoušela zatim jednou a myslela jsem, že se zbláznim, jak mi nohy začly mravenčit, vůbec mi to příjemný nepřišlo. Yves Rocher mě láká. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to zase vůbec nevadí, ba naopak, je mi to velmi příjemné:-), ale každé sedne něco jiného, to je jasné:-*. Jinak YR vřele doporučuji:-)!

      Vymazat
  6. Maska od YR vyzera dobre :D A tiez ten lak, krasna farba! *.*
    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. ten sprej nemusi byt spatny a glitrove laky mam take rada :)

    OdpovědětVymazat
  8. Také jsem si oblíbila gel od Ryoru :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. ten sprej na objem mám, voní krásně, ale moc mi nepomáhá :-(

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahá:-(, brzy navymýšlím článek ještě s dalšími produkty a snad tam najdeš něco, co se bude hodit:-)♥

      Vymazat
  10. Love lips dermacol je boží :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. ten sprej môže byť fajn :)) a ten lak je krásny :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. Já s řasenkou nejsem spokojená vůbec :(

    OdpovědětVymazat
  13. Ach, jak já závidím každému, komu sedí Love Lips, já je kvůli těm obalům naházela do koše, protože mi tyčinky pořád vypadávaly... A Rocket Volume mi také vůbec nesedí:( Ale Neutrogenu s sebou tahám už několikátým rokem, to je prostě zimní klasika:)

    kissabee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu?:-( No koukám, že vznikly takové dva tábory. Jednomu Love Lips perfektně sedí a nedají na ně dopustit (kam se řadím i já) a ten druhý je tvořen těmi komu tedy vehementně LL nesedí:-(. Mně osobně tyčinky krásně drží i poté, co jsem jedno balení nešikovně upustila na zem a trošku se rozbilo, ale balzám drží na svém místě, tam kde má.

      Vymazat
  14. Koukám,že maska od Yves Rocher je opravdu opěvovaná,asi bych ji měla zkusit :)
    Krém od Neutrogeny už používám pěknou dobu a nemůžu si na něj stěžovat,norská kosmetika je fakt kvalitní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta maska mě vážně velmi příjemně překvapila, čekala jsem takový ten průměr, ale ono světe div se:-). Jinak Neutrogena je pro mě prostě též jednička:-)*

      Vymazat
  15. na ten glitrovaný lak z H&M som už dávnejšie pozerala, aale nakoniec som mu odolala :P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se, také musel být hned můj:-):-D

      Vymazat
  16. jo ten čokoládový love lips miluju, psala jsem na něj nedávno recenzi ..
    http://turquoise-bow-of-cosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Pekná kozmetika. Tú masku od YR mám tiež a chválim si ju ! :3

    Gabrielle Crystal RoseBonniee ~

    OdpovědětVymazat
  18. sprej na objem som používala aj ja a bola som s ním nadmieru spokojná, keďže aj ja mám jemné vlasy :)
    eR.Ka.

    OdpovědětVymazat