07.09.13

Tělová mléka do sprchy NIVEA

Krásný podvečer,
musím říci, že dnes se počasí opravdu vyvedlo. Díky tomu, že jsem měla volno a dostatek času, konečně jsem stihla udělat většinu věcí, kterou jsem si již dlouho plánovala. Nezapomněla jsem ani na vás:-). Dnes se koukneme na zoubek hodně diskutovaným tělovým mlékům. Jedna strana na ně pěje samé chvály, druhá na ně naopak nadává. Jaký jsem si o nich udělala já obrázek, se můžete dočíst teď hned.

Značka Nivea přišla na trh s revoluční novinkou a to se dvěma tělovými mléky do sprchy. Hydratační tělové mléko (bílé balení) je určeno pro normální pokožku. Výživné tělové mléko (modré balení), je určeno přímo pro pokožku suchou ,takže zde se určitě dočkáte větší schopnosti hydratace, což se projevilo i na konzistenci, která je více krémová. V čem jsou vůbec oba výrobky tak výjimečné?

1) Výživné tělové mléko do sprchy- Mandlový olej suchou pokožku nejen dokonale vyživuje, ale zároveň jí poskytuje i dlouhodobou ochranu před vysušením. Zatím jsem doposud nezmínila hlavní tah, na který tyhle produkty lákají. Tělové mléko si stačí vzít jednoduše do sprchy, hezky se namazat, pár minut vydržet, poté vše smýt a je hotovo. Pak už není zapotřebí žádného dalšího krému. Nyní jsem spíše citovala výrobce. První, co mě na výživném mléku zaujalo byla velmi příjemná konzistence, překvapivě hezky krémová. Podle návodu jsem prvně použila klasický sprchový gel a po opláchnutí nanesla tuhle novinku. Po aplikaci jsem ji hned opláchla. Světe div se, má pokožka byla opravdu moc pěkně vláčná a hydratovaná, jedno ale to však má. Běžné tělové mléko jsem přeci jen použila. Mám totiž opravdu dost suchou pokožku a pořádná hydratace je přímo nezbytná. Tělové mléko do sprchy mě však příjemně překvapilo. Často nestíhám a pokud použiji tento výrobek, tak je má pokožka docela přijatelně hydratovaná a i bez toho klasického tělového mléka. Další plus musím určitě připsat intenzivní a velmi příjemné vůni.

2) Hydratační tělové mléko do sprchy- Tento výrobek samozřejmě funguje na stejném principu jako ten předešlý. Hydratační tělové sprchy je akorát určeno pro normální pokožku, kterou má opět dostatečně hydratovat. Místo mandlového oleje obsahuje pro změnu mořské minerály. Jelikož mám spíše suchou pokožku, více jsem se spřátelila s výživným mlékem do sprchy, ale rozdíl v jejich účinnosti opravdu není radikální. Jediné, co jsem postřehla, tak trošku odlišnou konzistenci. Hydratační tělové mléko není tolik hutné jako to výživné, ale jinak jak říkám, žádný šokující rozdíl, tedy aspoň pro mě.
Mé celkové dojmy jsou takové, že vřelé doporučení dávám těm, kteří nemají jako já času nazbyt a ocení pomocníka tohoto typu. Pokožka je po aplikaci přijatelně hydratovaná a navíc moc pěkně provoněná. Doufám, že dnešní recenze byla i tentokrát přínosná a zanecháte mi tu nějaký pěkný komentář♥. Máte již také zkušenost s touto revoluční novinkou? Tak pište, piště, budu se těšit, vaše V.

35 komentářů:

  1. veľmi pekná recenzia:) ja mám to modré na suchú pokožku a moje pocity z toho sú tak 50:50..na jednej strane je to praktické, a na druhej si myslím, že toho času človek ani neušetrí, lebo tak ako si dám to telové mlieko, tak si dám aj toto do sprchy:) jedine v tom vidím plus, že sa môžem hneď obliecť:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, jsem ráda, že se líbí:-)*. Jinak rozumím Ti no:-/, úplně taková ideálka jak s tělovým mlékem to není, ale zase to má svá plus.

      Vymazat
  2. Obidva by som chcela vyskúšať lebo niveu mám rada a som s ňou spokojná, dúfam že sa mi osvedčia aj tieto mliečka do sprchy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zkušenost nemám, ale niveu mám celkem ráda, takže na to v drogérce juknu

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem akorát vzorečky a byla jsem maximálně spokojená, takže až doberu všechny tělové mléka co mám doma určitě zvolím tyhle:)

    OdpovědětVymazat
  5. ako úplná novinka má lákali, ale už ma to prešlo práve kvôli rozporuplným recenziám
    OhLaLilac

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se z jedné strany:-/, to pak vážně člověk neví, co čekat, ale za mě tyhle mléka určitě ANO.

      Vymazat
  6. Já jsem zdělala celé modré a byla jsem naprosto spokojená. Doma mám teď velké balení bílého mléka ale to si šetřím až se přestěhuji s přítelem tak abych měla zásobu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám stejný názor Romanko:-), my máme se ségrou tyhle 2 mléka dohromady a tak nějak si je půjčujeme a střídáme, jakmile dojdou určitě si nějaké balení ještě pořídím, hlavně na zimu se bude hodit:-))

      Vymazat
  7. Hezká recenze, ale mě tyhle mléka pořád nějak nelákají :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Janičko:-), tak třeba to přijde časem a nebo né:-D, každého nas zaujme vždy něco jiného no:-)*.

      Vymazat
  8. Hezká recenze :-), já mám to modré, protože mám taktéž suchou pokožku a mám na něj stejný názor jako ty :-). Když spěchám, tak si s ním vystačím, jinak se i po použití mažu ještě jedním hydratačním krémem :-).

    www.dreamsaboutfashion.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Já si ho nemohu vynachválit :)
    Šetří čas a svůj účel náramně splní ;)
    Za sebe jen doporučuji :))

    OdpovědětVymazat
  10. Ja môžem tieto telové mlieka iba odporučiť. Používam ich a som s nimi spokojná, hlavne kvôli faktu, že šetria čas.

    http://l0veyourselffirst.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Já ho ještě nevyzkoušela, ale jak tak píšeš, určitě se po něm ohlédnu:)
    Času není nikdy nazbyt. (:

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni:-), myslím, že budeš spokojená:-)*

      Vymazat
  12. Anonymní8/9/13 11:14

    Mám doma to modré výživné a jsem docela spokojená ale ještě se jeho účinky ověří v zimě kdy se má pokožka dost vysušuje brzo budu dělat recenzi taky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto souhlasím, v zimě se takový péče bude hodit nejvíce:-)

      Vymazat
  13. mam to pro normalni pokozku a jsem s nim spokojena! ;) mozna jeste zkusim to modre, ale podle vzorecku mi prisly uplne stejne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě:-), také mi docela vyhovuje:-))

      Vymazat
  14. Přijde mi to jako zajímavá novinka, ale upřímně mi přijde naprosto zbytečná. Čas to podle mě neurychlí, a nevím. Raději se natřu tělovým mlékem po sprše. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba některá tělová mléka mají tendenci trošku lepit a čekat než se pořádně vsáknou, takto člověk skočí do oblečení a je, v tom bych tu výhodu viděla:-))

      Vymazat
  15. Taky mám hodně suchou pokožku a nedostatek času, takže s touto novinkou jsem naprosto spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě Klárko:-)), jsem za ni moc ráda

      Vymazat
  16. Anonymní8/9/13 19:22

    Suchou pokožku mám také a o tomto mléku do sprchy uvažuji ;) Hezká recenze!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, jsem ráda, že se líbí a že je aspoň trošku inspirativní:-)♥

      Vymazat
  17. Ze začátku jsem si říkala, co to je za blbost, další zbytečnost na trhu. Ale musím říct, že se mi zalíbila ta možnost, že člověk vyjde ze sprchy a může se hned obléct. Takže měním názor a za mě ano!

    http://michaelasynkova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to jsem si také říkala:-), teď jsem moc ráda, že jsem tuhle novinku vyzkoušela.

      Vymazat
  18. Já i mamka jsme testovaly a nakonec jsme se shodly, že zas tak zázračná novinka to není. Namazat krémem se pak stejně musím. Sice to není od den, ale třeba dvakrát týdně, ale té povinnosti mě sprchové mléko prostě nezbaví.. A za ty peníze mi to přijde celkem jako zbytečnost.

    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat