11.09.13

Péče o vlasy s Gliss Kur

Krásné odpoledne zlatíčka,
dnes se podíváme na zoubek mým nejoblíbenějším vlasovým přípravkům současnosti. Básnila jsem o nich určitě již mnohokrát, ale prozatím tu nebyla žádná ucelená recenze, což jsem se rozhodla hodně rychle napravit. Abych byla přesnější, jedná se o přípravky značky Gliss Kur z řady Hair Repair Ultimate Oil Elixír. Značku Gliss Kur celkově velmi ráda používám. Je pravda, že některé výrobky mi sedly více, některé zase méně, ale celkově jsem tuhle značku hodnotila jako lepší průměr. Jedna velká bomba přišla však teprve s příchodem "novinky"  Hair Repair Ultimate Oil Elixír. Slovo novinka jsem dala záměrně do uvozovek, protože již nějaký čas se na pultech pohybuje.
 Jelikož mé vlasy začaly být poněkud suché, lámavé, bez lesku a celkově neposedné, vymýšlela jsem všemožné způsoby, jak jim zpátky vrátit onen zdravý nádech a péči  kterou potřebují. V drogérii mě zaujala bezoplachová péče ve spreji, kterou jsem si tedy pořídila. Stačila chvíle používání a nebyl pochyb o dokonalosti tohoto výrobku. Netrvalo dlouho a ségra vyzkoušela olejíček a později i se sérum ze stejné řady. A věřte, nevěřte, jakou dokonalou trojici tyhle tři výrobky spolu tvoří.

1) Regenerační expres balzám Ultimate Oil (129 Kč)- Pokud vás trápí suché, poničené a lámající se vlasy, tento balzám ve spreji bude pro vaše vlásky to pravé ořechové. Pečující olejový elixír s komplexem tekutého keratinu usnadní rozčesání, posiluje vlasovou strukturu a snižuje lámavost vlasů. Se vším mohu souhlasit. Výrobek jsem si pořídila v době, kdy mé vlasy spíše připomínaly ptačí hnízdo. Po chvíli používání byly krásně poddajné, lesklé a jemné. Navíc mi tento balzám strašně příjemně voní. Parfemace je sice taková netypická, ale pro mě velmi příjemná.

2) Denní elixír s pečujícími oleji (169 Kč)- Můj oblíbený olejíček z Avonu jsem se rozhodla na chvíli vyměnit za něco jiného. Proto jsem s velkou radostí dychtivě vyzkoušela tento, který si pořídila sestřička. A jaký je výsledek? Mé vlasy ho prostě miluji, navíc mám pocit, že strašně pomalu ubývá. Do vlasů stačí aplikovat malou kapičku výrobku. Olejíček vtírám především do konečků, které potřebuji zacelit, ke kořínkům bych opravdu nedoporučovala.

3) Sérum s pečujícím olejovým elixírem a zlatavými částečkami pro posílení vlasů (169 Kč)- Takový ten bonbónek přichází teprve teď. Tohle sérum je opravdová bomba, nejen pro namáhané a lámající se vlasy, ale dle mého názoru pro každého, kdo by rád svým vláskům dodal druhý dech. Jak je již z názvu znatelné, sérum obsahuje i drobné zlatavé částečky. Stačí protřepat a pomocí praktické pumpičky nastříkat do vlasů. Provoněná a lesklá hříva je zárukou.

Dlouho si dělám zálusk na šampón a balzám také z této řady, ovšem prvně budu muset svoji sbírku trošku zúžit a nejprve spotřebovat ostatní produkty. Tihle tři miláčci mají ode mě jedno velké ANO. V drogérii se dají navíc vychytat i v akci, takže pokud je někde uvidíte, neváhejte. Máte už vyzkoušenou také tuhle řadu?:-) Piště, komentujte, budu se těšit, vaše V.♥

44 komentářů:

  1. Nemám vyskúšanú túto zlatú radu ale čiernu so zlatým, mám pocit že je to niečo s keratínom. Bohužiaľ, som skôr odporca silikónov a aj keď sem tam vystriedam pre zmenu bezsilikónové výrobky na vlasy so silikónovými stále to nie je ono. Gliss Kur má sám o sebe podľa mňa kvalitné výrobky ale skôr pre tie, ktorým tie silikóny napríklad nevadia. Ja už som si zvykla viac bez nich a mám pocit, že mi to viac šetrí vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je pochopitelné:-)*, já všechno tak nějak možně střídám a sem tam i nějakou tu nežádoucí látku překousnu:-))

      Vymazat
  2. Nemám vyskúšanú túto zlatú radu ale čiernu so zlatým, mám pocit že je to niečo s keratínom. Bohužiaľ, som skôr odporca silikónov a aj keď sem tam vystriedam pre zmenu bezsilikónové výrobky na vlasy so silikónovými stále to nie je ono. Gliss Kur má sám o sebe podľa mňa kvalitné výrobky ale skôr pre tie, ktorým tie silikóny napríklad nevadia. Ja už som si zvykla viac bez nich a mám pocit, že mi to viac šetrí vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám ještě vyzkoušenou tuto řadu a ani mě nijak neláká,abych byla upřímná:)
    Ale opravdu povedená recenze (y)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Maruško:-), každého zaujme něco jiného no:-)), snad se strefím přístě

      Vymazat
  4. Ten regenerační balzám není špatný, ale žádný zázrak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je z těchto 3 věciček asi nejslabší no:-), ale v porovnání s ostatními balzámy ve spreji, které jsem vyzkoušela, mi vyhovuje zatím nejvíc:-)

      Vymazat
  5. Anonymní11/9/13 16:50

    Gliss Kur má fajn výrobky, ale šampóny a balzámy mi od něj prostě nedělají dobře :( Radši si trošku připlatím a objednávám si šampón a balzám přímo od kadeřnice.

    Super recenze, Vendulko! :)*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se ti nedivím:-), ty od kadeřníka jsou samozřejmě hned na jiné úrovni:-), já to poměrně často střídá, takže mám doma vážně od každého něco:-):-D. Jinak děkuji moc, jsem ráda, že se líbí♥

      Vymazat
  6. Tahle řada mě nějak neláká :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ešte som túto radu nevyskúšala..ale ten posledný olej vyzerá fajn..keďže sa mi vlasy strašne lámu mala by som sa po tom popozerať :) ďakujem za tip :) aspoň viem , že sa to oplatí :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní11/9/13 17:53

    Regenerační expres balzám si před pár dny pořídila mamka a spolu s ním ještě šampón a kondicionér. Já s ním osobně zkušenost nemám, ale používám jiný expres balzám na vlasy od Glisskur a líbí se mi, že vydrží ve vlasech vonět a také se mi líbí to, že se po něm vlasy dají hezky rozčesávat.

    OdpovědětVymazat
  9. Gliss Kur je skutocne to najlepsie co moze byt, nemozem to ani poriadne vynachvalit :D

    Pavla
    siburn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Denní elixír s oleji mám taky a jsem s ním spokojená :))

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Ani jeden z výrobků vyzkoušený nemám, ale Gliss Kur mám moc ráda.

    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  13. denni elixir mam take a mam ho moc rada :) celkem se mi zalibilo i to serum, takze ho asi vyzkousim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ráda slyším:-), to sérum je totiž opravdu báječné:-)*

      Vymazat
  14. gliss kur mám docela eráda-hlavně ten sprej, olejíček mimoc nevyhovuje, protože mám opravdu jemné vlasy

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělý blog :-)
    Určitě ráda vyzkouším :-))
    Budeme se sledovat navzájem? :-)
    thevoguebyme.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě můžeme, Tvůj blog se mi moc líbí:-)!

      Vymazat
  16. Gliss Kur jsem jednu dobu docela dlouho používala a pokaždé mi strašně vysušoval vlasy, ale fakt hrozně :( Takže jsem ho musela přestat používat. Ale tuhle Hair Repair řadu ... No, možná zkusím ten olejíček na konečky, protože už mi dochází můj milovaný z Avonu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahá:-(, to já to mám tak, že nějaký výrobek mi vyhovuje a některý zase nikoli, ať se jedná o jakoukoli řadu. Ten z Avonu je vážně báječný:-), ale chtěla jsem změnu, tak zelenou dostal zrovna tenhle:-))

      Vymazat
  17. Ty spreje od Gliss Kur jsou neeej :) a olejíčky jsou taky super, už si to bez nich nedokážu představit ♥

    OdpovědětVymazat
  18. Právě už mi dochází olejíček z Avonu, tak asi sáhnu v drogerce po tomhle :)
    A co si tam vzpomínám, tak jsem před několika lety používala takový ten jejich růžový bezoplachový balzám ve spreji pro snadné rozčesávání a ten tak krásně voněl a byl prostě suprovej... Tuhle řadu ráda vyzkouším :)
    TerezaT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě jsem také měla doposud již několikáté balení olejíčku z Avonu a po spotřebování toho posledního jsem si řekla, že to chce prostě změnu:-)*. A určitě zkus, myslím, že zklamaná nebudeš!

      Vymazat
  19. Anonymní12/9/13 16:51

    Mam vyzkoušený šampon z téhle řady a jsem s ním strašně spokojená :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna jsem koukala, že mi dnes došla nějaká ta akce na šampónek i balzám z této řady, takže do nich taky určitě půjdu:-). Jsem ráda, když slyším, že jsou vážně fajn a nebude to marná investice.

      Vymazat
  20. Anonymní13/9/13 13:02

    Já mám ten vlasový olejíček a nemůžu si ho vynachválit! A ta jeho vůně! Jak pro miminko! :D Láká mě to sérum, určitě ho budu zvažovat:-).
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To sérum je vážně ještě lepší jako ten olejíček, takže určitě vyzkoušet:-P

      Vymazat
  21. Proč mi to děláš?:D Teď to budu zase "nutně" potřebovat! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jen dobře:-D! Mám to totiž stejně, jen co vidím nějakou recenzi.

      Vymazat