04.09.13

Líčení s Maybelline

Krásné odpoledne,
konečně vás všechny mohu potěšit novým článkem. Jelikož jsem dlouho slibovala nějaké to líčení, neváhala jsem a pustila se do něj. Nejdříve jsem chtěla vytvořit něco čistě večerního, vhodné třeba na party, ale pak jsem si říkala, že klasika pro všední dny vůbec neuškodí. Zároveň bych moc ráda upozornila na několik báječných kosmetických výrobků od značky Maybelline. Kromě klasiky v podobě BB creamu od Garnier a pudru od Rimmelu jsem využila pouze produkty právě od této skvělé značky. Proč tedy nakonec nepojmenovat celý článek právě v tomto smyslu:-).
A jde se líčit! Kdo můj blog aspoň trošku sleduje, tak jistě pochytil to, že make-up jsem vyměnila za lehký BB cream od Garnier. Ten používám prakticky pořád a radši s žádným jiným neexperimentuji, i když jisté zásoby mám. Celé líčení vždy zafixuji pudrem Stay Matte od Rimmelu, o kterém už také pomalu skládám básně. Kdybychom to vzali, ale pěkně od začátku:-). Je mi jasné, že některé kroky určitě vynechám, takže mi to odpusťte, jak jsem psala bude to spíše takový rychlo make-up do školy nebo třeba práce. Poté, co naneseme BB můžeme chytnout do rukou opěvované Color Tatto...

1) Color Tattoo (odstín Silver)- CT je mou srdeční záležitostí, má hned několik svých NEJ. Skvěle drží tam, kde má a vaše očka krásně zvýrazní. Jednoduše jsem tento výrobek použila na pohyblivá víčka a rozetřela do stran. Určitě můžete k aplikaci využít i štěteček, ale já se obešla i bez něj. Color Tattoo nabízí navíc mnoho krásných dalších odstínů, které mě rozhodně nenechávají chladnou a jednoho dne si prostě pořídím další.

2) Gelové oční linky Lasting Drama- A očka budeme zdobit dál. Tyhle linky jsem si poslední dobou opravdu maximálně oblíbila. Hezky drží, snadno se nanášejí a dokáží opravdu perfektně zvýraznit. Balení navíc obsahuje štěteček, díky kterému linky nanesete raz dva.

3) Řasenka Rocket Volum- Třešničkou nakonec musí být samozřejmě řasenka, která vašim očkám dodá teprve ten výsledný šmrnc. Nedávno jsem si pořídila právě Rocket Volum, na které jsem četla samé chvalozpěvy a mohu jen souhlasit. Řasy krásně natočí, zvýrazní a dodá jim i patřičný objem. Ale aby to bylo fér, musím přiznat, že jsem narazila na dva menší zápory. Bohužel jsem si všimla, že se řasenka malinko "obtiskává" a její odlíčení dá také trošku zabrat, ale tak to jsou spíše takové menší negativa, nic, co by mě silně odradilo.

4) Baby lips- Tento balzámek jsem si vypůjčila od ségry, sama vlastním tři podobné miláčky od Dermacol a nemůžu si je vynachválit. Celkově jsem nepostřehla žádný výrazný rozdíl mezi těmi od Maybelline a Dermacol. Rty mám moc pěkně hydratované, zvýrazněné, ale decentně. Samozřejmě kdybych se chtěla pídit po detailech, určitě by se něco našlo, ale to třeba zase příště.

Tak a jsem u konce, tohle snadné líčení se dá zvládnout i během několika minut. Sama poslední dobou nedostatek času docela dost silně pociťuji, takže jak se říká, každá ta minutka k dobru. Pokud některá z vás hledala rychlý, efektivní a myslím si, že i slušivý make-up pro všední den, doufám, že to pro vás bylo to pravé ořechové. Za jak dlouho se zvládnete nalíčit vy? Mějte se krásně a určitě piště, budu se moc těšit, posílám pusu, V.♥

26 komentářů:

  1. Moc hezké! Jediné, co mi chybí, je nějaká tvářenka. Jinak ti to strašně moc sluší


    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji:-), jinak máš pravdu, ta by se tam možná bodla:-)!

      Vymazat
  2. Moc pěkné! Tobě sluší všechno, Vendy :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  3. Super, sekne ti to:) tohle je přesně takový ten typ líčení na každý den, ale s kapkou výjimečnosti:) Od Maybelline jsem zatím zkoušela jenom Color Whisperku a ta mi připadá super, takže možná brzo do mé sbírky přibudou i další výrobky:-)

    http://hedwica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Hedi, jsi zlatá :-)*! Jinak od Maybelline mohu opravdu tyhle věcičky jedině doporučit.

      Vymazat
  4. Líčení na běžný den, moc povedené sluší ti to :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní4/9/13 17:33

    Silver color tattoo je opravdu úžasný výrobek :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné Vendulko! :-) Když se mi nechce nic vymýšlet, tak to Color Tattoo jistí :-) je skvělé, že si vystačím jen s nimi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Janičko:-), mám to stejně, na Color Tatto už nedám dopustit:-)*!

      Vymazat
  7. Chtělo by to i fotku detailu :)) ale jsi krásnáááá :) moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za doporučení Janičko, příště na tom určitě zapracuji:-*

      Vymazat
  8. Anonymní4/9/13 19:17

    Mě se líčení líbí i bez tvářenky. Ale s tvářenkou by vypadalo určitě také dobře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, fakt jsem moc ráda, že líčení zaujalo:-*

      Vymazat
  9. Odpovědi
    1. Děkuji, jsem ráda, že se líčení líbí:-))*

      Vymazat
  10. krásné líčení - supr obočí ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. krásne líčenie :) pristane ti :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. krasne nalicena! maybelline je najviac :)

    Pavla
    siburn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní5/9/13 20:52

    Tak já raději právě kosmetiku Dermacol:-) Poslední dobou jsem na ní opravdu ujetá:-)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dermacol je další bomba, to mohu jedině souhlasit:-)♥

      Vymazat