12.09.13

Líčení s LUXE

Krásné odpoledne,
doufám, že se všichni máte báječně. Počasí nám sice zrovna moc nepřeje, tak třeba vás aspoň potěší nový článek. Tentokrát jsem si přichystala líčení. V plánu jsem měla outfit, ale právě díky nepříznivé obloze se toho zrovna moc vyfotit nedalo. V tomto příspěvku bych vám velmi ráda ukázala nejednu báječnou paletku, také se můžete přesvědčit, že vykouzlit ucházející líčení jde i během několika minut. Dneska se navíc můžete těšit na článek, který tu doposud ještě nebyl a garantuji, že bude stát za to. Brzy vám také prozradím více informací skrze další spolupráci, která se mi poštěstila, takže do žádného stereotypu se určitě nezařadím♥.

 Líčit dnes budeme především s výrobky značky Avon, které spadají do "luxusní" kolekce. Co se dekorativky týče, přednost dávám spíše jiným značkám než právě Avonu, ale tahle řada určitě stojí za povšimnutí. Výrobky z řady LUXE mi zatím většinou vyhovovaly, výjimku tvořila akorát řasenka. Na té se mi líbilo, tak akorát pěkné balení, ale tím to haslo. Další věci však mohu jedině vynachválit, k líčení jsem použila paletku stínů, tvářenku, pudr a rtěnku. Zbytek tvořily mí oblíbenci v podobně BB od Garnier a tak dále, ale na to všechno se určitě dostane, stačí se pustit do čtení:-).
Než začneme s líčením, tak samozřejmostí je důkladné vyčištění pleti, nanesení podkladové báze či krému a poté se teprve může jít na věc. Po milionté a první použiji můj oblíbený BB krém od Garnier, který na pleť nanesu pomocí prostředního štětce. BB se dá samozřejmě také snadno nanést i bez štětce, ale já si poslední dobou tento způsob nanášení docela oblíbila. Všechno drží, tak jak má a pleť působí hned více sjednoceně.
Poté mám hned ve zvyku celý make-up zafixovat (nevím, zda-li je tento postup zcela bezchybný, ale žádnou profesionální vizážistkou opravdu nejsem). Nedávno se ke mně dostal také pudr v tomto úžasném zlatém balení, takže další zlatíčko do sbírky. Doma jsem již měla tvářenku a paletku očních stínů. K dispozici jsou sice pouze dva odstíny pudru, ale ten světlejší mi padne docela dobře. Jakmile máme vše zafixováno, pokračujeme.
Tak a konečně se dostáváme k paletce stínu. Musím říci, že tahle patří mezi mé opravdové TOP výrobky. Nejen, že zlatý obal působí opravdu luxusně, ale i obsah není vůbec k zahození, ba naopak. K dispozici jsou odstíny, které opravdu často využívám. Většinou světle hnědou barvičku nanesu na pohyblivé víčko, tmavší hnědou vystínuji koutek oka a prostřední (zároveň nejsvětlejší barvičku) používám jako rozjasňovač. Se zbývajícími dvěma odstíny se dá také krásně pohrát. Balení navíc obsahuje šikovný aplikátor. Já však ještě používám dalšího mého pomocníka, kterým především nanáším rozjasňovač nebo s ním stíny maluji "do ztracena".
Oči bude samozřejmě potřeba dozdobit. S pomocí řasenky od Maybelline to bude raz, dva. Jak jsem již v úvodu psala, řasenku z řady LUXE, jsem sice vlastnila, ale podle mého názoru nestála ani za zlámanou grešli. Kartáček klasika, řasy skoro vůbec nenatočil a hustší je rozhodně neudělal, takže nikdy více. Řasenka Illegal Lenght naopak mým řasám dodá objem, natočí je krásně a hezky rozčeše, takže bych jí ohodnotila jedničkou s hvězdičkou.
Tak nyní trošku zvýrazníme tváře, ano, ano, na řadu tedy přichází tvářenka. Musím říci, že tahle se opravdu vyvedla. Pravidelně ji střídám s tou z Inglot, u které mi však nevyhovuje nepraktické balení. Tvářenka z řady LUXE je vážně božská, hned po všech směrech, například velmi příjemně voní. Opravdu nepřeháním, tahle příjemná parfemace nejde ignorovat. Na tvářích se vám ve chvíli vykreslí takový příjemný meruňkový odstínek - žádná výrazná oranžová ani růžová, prostě ideálka pro všední a romantické líčení. Balení navíc obsahuje štěteček, který občas při cestování využiji. Na aplikaci tvářenky jsem si však pořídila i větší, který je samozřejmě lepší.
Pomalu, ale jistě se blížíme ke konci dnešního líčení. Samotnou třešničkou nakonec bude nečekaně nějaké to mazadlo na  rty. V tomto případě jsem použila moji oblíbenou rtěnku opět z řady LUXE. Když jsem ji poprvé otevřela, docela jsem se zalekla, protože mi připadala dost tmavá a přehnaně červená. Na rtech však vytvoří příjemnou meruňkovou a vaše rty okamžitě hydratuje.
Nakonec můžeme vše opět zafixovat pudrem a je hotovo. I když celý postup vypadá velmi zdlouhavě, dá se stihnout za pár minutek. S líčením očí si však můžete vyhrát a dosáhnout, tak lepšího a zajímavějšího výsledku. Tentokrát jsem se snažila zdůraznit především očka. Rty dostaly spíše takový přirozenější nádech, protože výrazná kombinace očních stínů a rtů působí většinou přehnaně.
S příspěvkem jsem si opravdu snažila vyhrát, tak doufám, že mou snahu oceníte:-). Jaký je váš nejoblíbenější kosmetický produkt současnosti? Mějte se nádherně a budu se na Vás těšit, s láskou V.♥

51 komentářů:

  1. Já tu katalogovou kosmetiku typu avon, oriflame nemám ráda, ale líčení se ti povedlo. Jsi nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  2. krásná, moc ti to sluší!

    http://michaelasynkova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. krásna :)) tie tiene vyzerajú fajn :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Vendulko ty jsi tak krásná !!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě se budu červenat, opravdu veliké díky, jsi nejmilejší♥

      Vymazat
  5. Krásný článek a krásné líčení! :-) Určitě dělej podobné články častěji, protože jsou úžasné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky kočko:-*, pokud se líbí, tak se určitě budu snažit tvořit je častěji:-))

      Vymazat
  6. Anonymní12/9/13 18:46

    Stíny, tvářenka a rtěnka se mi moc líbí..mají i pěkný obal. A celkové líčení je také fajn ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné líčení a Avon se mi taky moc nezdá, ale tu novou kolekci jsem nezkoušela, tak nemůžu hodnotit. A tobě to moc sluší!!;-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:-), ono jak co no, dost věci mi tam z dekorativky také nesedne, ale něco zase naopak ano :-)).

      Vymazat
  8. Tobě to moc sluší :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. krásne líčenie :) mohla si sa odfotiť aj trošku spredu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Verunko, příště se vynasnažím, fotky ze předu byly špatně zaostřeny všechny:-((

      Vymazat
  10. I takhle z profilu ti to sluší, ráda bych viděla fotku zepředu, tuhle řadu luxe jsem vždycky chtěla vyzkoušet stejně jako štětec na make-up :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příště se polepším:-) a štěteček na make-up je vážně moc fajn, hned je vše precizně naneseno:-))

      Vymazat
  11. Krásné! A ty jsi hrozně sladká <3

    OdpovědětVymazat
  12. tutoriály já moc ráda a tobě se navíc moc povedl, jsi krásná:-)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc:-*, jsem opravdu ráda, že se článek líbí.

      Vymazat
  13. líčenie je super, prosim ťa aký je to odtieň rúžu?

    OdpovědětVymazat
  14. ta balenicjsou opravdu krasna :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tobě sluší vážně všechno :-) Moc krásné líčení.

    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  16. Vendulko, zase ti to moc sluší!! Jak to děláš?

    http://hedwica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Hrozně krásný Vendulko :-*.
    Tuhle řasenku jsem měla asi 2x a byla jsem spokojená, BB mám taky, ale bohužel ten tmavý odstín :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Romanko:-), já mám naštěstí světlý a je moc fajn, jinak ta řasenka mi taky moc vyhovuje:-))

      Vymazat
  18. krásné líčení! moc Ti to sluší<3:*
    Vendulko.. vlastně.. můžeš mi vysvětlit, proč jsem Tě ještě neviděla na titulce nějakého časopisu!?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky kočko:-*, jsi vážně zlato! Jinak to nevím, co by se mnou v nějakém časopise dělali:-O:-D*

      Vymazat
  19. Beruško moc ti to slušíí ! ♥ Na BB od garnieru si brousím taky už chvíli zoubky :P
    V současnosti jsem si oblíbila leskle růžovou řasenku od Dermacolu (na název si nevzpomenu:/)

    Také chci pozvat tebe i tvoje čtenářky na Giveaway na mém blogu ;)
    GIVEAWAY 2

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ten BB zkus, je vážně skvělý a hlavně vydrží snad věčnost:-). Jinak tak tu řasenku musím omrknout, protože Dermacol mám velmi ráda. A na GA už jsem koukala a hezky soutěžila:-*

      Vymazat
  20. Řekla bych že toto výraznější líčení ti sluší o mnoho víc! :) Jsi krásná..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc:-), budu jej tedy zkoušet častěji.

      Vymazat
  21. Anonymní13/9/13 12:49

    Moc krásné líčení:-) Škoda, že jsi nehodila i fotečku zepředu :-) Ale nevadí. Tyto výrobky vypadají opravdu dobře! A to Avon moc nemusím:-).
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc:-), příště se určitě polepším. Jak jsem psala někde výše, fotky zepředu se jaksi špatně doostřily a byly celkově na dvě věci:-(.

      Vymazat
  22. Budu se už opakovat, ale jsi vážně krásná. Pro mě je to moc fajn isnpirace, je vidět, že sis na článku dala hodně záležet (a tak jsem si ho na Tvou počest pročetla dvakrát). Já v poslední době nedám dopustit na všelijaké rozjasňovače a pomády na rty od Rose&Lips. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc milá Vivi:-), Tvé komentáře mně vždy dodají tolik pozitivní energie a především chuť tvořit. Jsem opravdu ráda, že se Ti článek líbí, dala jsem si na něm vážně záležet a je báječný pocit, když to někdo ocení, takže veliké DÍKY♥

      Vymazat
  23. No to nééé, tady má někdo můj nejoblíbenější obraz z celé Ikea ;-) Zebřičku <3
    Jinak moc pěkný odstín rtěnky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ho chodila obdivovat snad rok a půl ♥ :-D a konečně mi visí na zdi, moc děkuji Domi.

      Vymazat