19.09.13

Kosmetické úlovky {září}

Přeji Vám krásné odpoledne moji milí,
hned z kraje se omlouvám za svou menší neaktivitu. Opravdu bych si přála přidávat nový článek každý den, ale jelikož den bohužel nemá 48 hodin, tak si na nový příspěvek budete muset občas počkat. Jak pak se vůbec máte? Já poslední dny opravdu silně nestíhám. O víkendu mě navíc čeká stěhování do Brna, tak si říkám jak to všechno hezky uteklo. Když zrovna nepracuji, užívám si svůj volný čas se svými nejbližším, zařizuji další x věcí a povinností a samozřejmě nezapomínám na vás♥. Jelikož se pomalu, ale jistě blíží konec měsíce, je myslím nad míru jasné, jaké články budou následovat. Rozhodla jsem se začít takovým menší kosmetickým new in, kdy bych Vám zároveň moc ráda ukázala nové laky Colorama. Ty totiž podle mě za zmínění určitě stojí.
1) Laky Colorama Polka Dost- Pořizovat si další nový lak, jsem opravdu v plánu neměla, ale
tento mě mile zaujal a jelikož doma žádný podobný nemám, rozhodla jsem se tuhle revoluční novinku vyzkoušet. Dlouho jsem přemýšlela o tom, že do své sbírky laků zařadím třeba i ten černý odstín, který u mě není zrovna obvyklý, ale tahle jemnější a hlavně zajímavější varianta byla pro mé packy prostě přijatelnější. Druhý růžový lak patří ségře, říkala jsem si proč Vám ho také neukázat:-). V obchodech mají ještě jeden odstín, který je zelenkavého nádechu. Od Colorama mám doma několik dalších laků a nemohu si je vynachválit, takže určitě dávám jedno velké doporučení.
2) Odličovací ubrousky Balea- Tak na tohle balení jsem upřímně docela zvědavá, cena byla totiž opravdu podezřele nízká, srovnám-li ji s ostatním výrobky konkurenčních značek. Nějaké takové ubrousky jsem však již akutně potřebovala, tak až je ozkouším, dám vědět.
3) Dvoufázový odličovač Ganier- Tento výrobek pro Vás není zajisté žádnou novinkou. Vychvalovala jsem si ho mnohokrát. Jelikož mi předchozí balení došlo, neváhala jsem a pořídila si úplně stejné znovu. Tentokrát na mě z regálu pomrkával hezky i se slevou, tak kupte si pak nějakého konkurenta. Líčení veškerý make-up skvěle odlíčí a poradí si i s tím, které jde třeba hůře dolů, takže za mě palec nahoru.

4) Tělový deodorant Adidas- Nemohla jsem si odpustit nedat sem tento božsky vonící produkt. Opravdu hodně dlouho mi žádný deodorant či antiperspirant tak příjemně nevoněl. Většinou si vybírám spíše takové jemné, neutrální a příjemné vůně, aby nedošlo ke krytí s parfémem. Tentokrát jsem udělala výjimku a vůbec toho nelituji, ba naopak.

5) Ubrousky proti lesku pleti E.l.f.- Jelikož si ségra objednávala několik věcí právě z Elfu, rozhodla jsem se připojit s jednou maličkosti, po které jsem často koukala na internetu. Ubrousky jsou praktického balení, takže je jednoduše schováte v jakékoli kosmetické taštičce, s testováním zatím začínám, takže Vám další poznatky sdělím až někdy příště.

6) Color Tattoo Maybelline- Tyhle báječné stíny prostě miluji. Již dlouhou dobu jsem měla v plánu pořídit si další a tak se také stalo. Odstín Silver se dočkal nového kamaráda. Nakonec vyhrála černá barvička, kterou dle mého názoru budu využívat nejčastěji, Color Tattoo totiž opravdu perfektně drží, takže se nemusíte se tedy bát, že za pár hodin na očích nic mít nebudete.
Na souhrnné New In se můžete těšit již brzy, co se kosmetiky týče, tento měsíc jsem si pořídila opravdu pouze věci, které jsem akutně potřebovala a nebo mi padly do oka. Copak jste si během září pořídily hezkého vy, milé dámy? Mějte se moc hezky a brzy papa, vaše V.

39 komentářů:

  1. Ty laky jsem chtěla taky, ale ve stojanu jsem je nenašla. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že už to měli docela probrané:-(, tak zkusit jinou prodejnu.

      Vymazat
  2. Jeee moc hezké :) ten lak Colorama, fialový se mi moc líbí, taky o něm uvažuju... a musím si taky konečně pořídit Color tattoo :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Jani:-), laky jsou opravdu super, brzy ukáži na nehtech a CT je pro mě tou nejlepší klasikou:-)♥

      Vymazat
  3. ten Garnier jsem mela take a za me teda nic moc. odlicil, to ano, ale treba Ryor nebo Mixa odlici daleko lepe :) ty laky od Coloramy jsou roztomile :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla právě i ten od Ryoru a ten mi moc nesedl, ale od Mixy jsem nezkoušela, takže díky za tip, příště půjde na řadu on:-D

      Vymazat
  4. laky su zaujimave ešte som take ani nevidela:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V drogériích jsou myslím teprve chvíli, ale hned si získaly mou pozornost:-)*

      Vymazat
  5. Ubrousky jsem měla a byly výborné. Deodorant Adidas mám také ale červený a nádherně voní, zrovna na ně běží akce v Pennáči, myslím za 50 :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? Tak to v Penny mrknu:-), já ho kupovala v akci za 60 korunek v Tetě a ta jeho vůně je prostě božská:-)). Jinak skrze ty ubrousky jsem moc ráda, že jsem nesáhla vedle teda:-*.

      Vymazat
  6. Coloramě polka dots jsem taky neodolala :).

    OdpovědětVymazat
  7. super úlovky, ten lak (černé tečky) mám doma také a miluju kominaci tmavě fialového laku s tímto..vypadá to pak jak hvězdná obloha :D

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se už nemůžu dočkat až se s ním hezky nalakuji:-)

      Vymazat
  8. Pěkné věci kotě :* Mám ten modrý dots :D Fialový bohužel neměli :/
    GIVEAWAY 2

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měli to pěkně vybrakované no:-O, musíš mi ten modrý ukázat:-):-*

      Vymazat
  9. Laky vypadají moc hezky! A na color tattoo se musím podívat z blízka :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty laky a color tattoo to je paráda :) Musím si konečně nějaký CT taky pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc:-), opravdu všemu dávám vřelé doporučení:-)♥

      Vymazat
  11. Taky chci vyzkoušet ty laky :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Tieto odličovacie obrúsky Balea používam už viac ako tri roky (a to hovorí za všetko) mám citlivú pleť a veľmi mi vyhovujú :)) odličujem sa s nimi každý deň, a dokonca zvládnu aj vodeodolnú kozmetiku :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že koupě nebyla zbytečná:-), díky moc:-*

      Vymazat
  13. tiene color tattoo si chcem už dlho kúpiť akurát som sa k tomu ešte nedostala :D

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělé úlovky! :) Ty laky se mi líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Super věci! Takové úlovky! :)) <3

    OdpovědětVymazat
  16. Krásné laky na nehty! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní20/9/13 18:12

    Páči sa mi ako ukazujes laky ale dáš na nich palec aby ich náhodou nebolo vidno ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu fotku laků jsem trošku nevychytala no, ale tak laky můžeš hezky omrknout i na první fotografii, jestli sis třeba náhodou nevšimla:-))

      Vymazat
  18. tiež sa mi páčia laky :) a odličovacie obrúsky od Balei mám len modré, som spokojná :)

    OdpovědětVymazat