06.08.13

Wishlist: LUSH

Přeji vám další hezký tropický den,
také už toho vedra začínáte mít plné zuby, stejně jako já?:-) Dnes jsem měla opět pracovní den, takže článek přídívám bohužel až nyní. Téma článku jsem však měla dopředu vymyšlené, Wishlist. Tentokrát se bude týkat pouze a jedině značky Lush. Již nějaký čas totiž pomkávám po několika výrobcích, s tím úmyslem, že bych si po dlouhé době zase jednou něco objednala. Do Prahy se zřejmě nedostanu, což mě celkem mrzí, protože prodejna LUSH je vážně výborná. Člověk si může vše na vlastní kůžu ozkoušet, očuchat a odnést si domů i nějaký ten vzoreček na otestování. Já si připravila takový seznam TOP 5, těch výrobků, které mě nejvíce lákají, zaujaly by i vás?:-)


Nejsem ještě zcela rozhodnutá, jaký výrobek či výrobky to vyhrají. Všechny si opravdu kupovat nebudu. S některými z nich již nějakou zkušenost mám, ale budu především moc vděčná za vaše komentáře a doporučení. A co se týče obrázku, bohužel jsem na polyvoire nenašla většinu výrobků, o kterých tu píší, takže jsem produkty vybrala náhodně a obrázek je tedy spíše tak na doplnění.

1) Šampón I Love Juicy- Tenhle šampón pro mě prostě jednoduše představuje ztělesnění léta. Papája, ananas, mango, kiwi, citrón a pomeranč. Výtažky ze všech těchto kousků ovoce v šampónu naleznete. Takovou vitamínovou bombu vlásky v létě myslím určitě ocení. Zatímco v zimě dávám přednost vůni vanilky, čokolády či kokosu, v létě jsou mým jasným favoritem vůně ovocné. Máte to také tak?:-). Jinak teno provoněný šampón slibuje svěží a perfektně čisté vlásky, žádná mastnota.

2) Šampón Fair Trade Honey- Jsem asi zřejmě šampónový závislák, ale nemohu si pomoci. Tohle hydratační zlatíčko vypadá totiž více než lákavě. Je popisován jak naprostá modla pro suché a poničené vlasy, což si myslím, že by se na léto mohlo šiknout. Co se mi méně líbí, tak fakt, že jeho cena, není zrovna moc lichotivá a momentálně není k dispozici. Ale tak za kvalitu se zaplatit musí:-).

3) Maska na vlasy- Marilyn- Tahle kráska je to pravé ořechové především pro blondýnky. Zaručuje lesklé, hebké a vyživé vlásky. Obsahuje výtažky z lněného semínka, heřmánku, šafránu a také třeba výtažky z citrónu a olivového oleje. Podle mě je skvělou alternativou pro sluníčkem namáhané vlasy, kterým chybí zdravý lesk a přirozený odstín blond barvičky.

4) Pleťová voda Tea tree water- Na chvíli si odskočíme od vlasové kosmetiky a vrhneme se na péči o pleť. Tea tree je doporučena na mastnější pokožku. Má si snadno a účinně poradit s každou nedokonalostí, která vám na obličeji vyskočí. Díky grepu a jalovci bude vaše pleť svěží povzbuzená. S detoxikací a tónováním se také počítá.

5) Pleťová maska Kosmetická katastrofa- Člověk by pod tímto názvem hledal ledacos. Ono se zatím jedná provoněnou borůvkovou parádu, která vaší pleti jistě dodá druhý dech. Maska slibuje zklidnění pleti, příjemné osvěžení a také vydatnou porci výživy. I když mám nyní pleť v pořádku a nemohu si stěžovat, myslím, že nějaká vitamínová bomba by bodla.

Používáte rády výrobky značky LUSH, milé dámy?:-) Pokud ano, tak jaké?☼ Budu se moc těšit na vaše názory a doporučení, vždy se moc ráda nechám inspirovat, vaše V.

10 komentářů:

  1. lush mě hodně láká a jak tak vidím nejsem jediná ^^ ale ještě jsem neměla tu čest něco vyzkoušet :/ snad brzy.. :)

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě stojí za vyzkoušení, zatím jsem byla se všemi výrobky maximálně spokojená:-)

      Vymazat
  2. je to jevľmi lákavé...škoda že u nás to nie je...ale ak vycestujem tak si určite niečo kúpim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás je kamenný obchod akorát v Praze:-(, takže když se rozhodnu pro nějakou koupi, postačit mi musí internet. Ale pokud budeš mít cestu do Prahy či někam jinam, kde má LUSH prodejnu, zajdi tam mrknout, stojí to opravdu za to:-)!

      Vymazat
  3. ja som mala z Lush len raz jednu sumivu tabletu. Laka ma vsak vyskusat sampuk :)

    Inak ak hladas svetly BB krem na mastnu plet dnes tip u mna: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/najlepsi-bb-krem-na-slovensku.html

    OdpovědětVymazat
  4. Mě tahle značka nějak neláká, možná je to i tou blogovou masáží :( Ale výrobky vypadají chutně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasný no, to ti věřím:-/, ale výrobky jsou vážně super, až jsem se divila:-).

      Vymazat
  5. je to veľmi lákave :)
    http://styl-in-my-live.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat