25.08.13

To nejlepší za srpen

Krásný večer moji nejmilejší,
nemyslím to ironicky, i když dnešní počasí zrovna o ničem hezkém nevypovídá. Pro mě je však ideální, s radostí si mohu lehnout ke knížce, seriálům či zasednout sem k blogu a napsat vám:-). Jelikož se pomalu, ale jistě blíží konec měsíce, je myslím jasné, jaké články lze očekávat. To nejlepší za srpen je tu! Pokud chcete mrknout, co za tento měsíc nejvíce zasáhlo mé srdíčko, neváhejte♥.

1) Sérum s pečujícím olejovým elixírem a zlatavými částicemi Gliss Kur (169 Kč)-Tohle bezvadné sérum je tím nejlepším řešením pro oslabené a mdlé vlasy bez života, které potřebují nějakou tu vláhu a hlavně druhý dech:-). Výsledkem jsou jemné, hebké a zářivé vlasy. Tak se pak nedivte, že tento výrobek prostě miluju♥.

2) Denní elixír s oleji Gliss Kur (169 Kč)- Tak tohle je další zlatíčko do party:-). Opět nemá jedinou chybu a opět jej zbožňuji. Nechci přehánět, ale v tomto případě to jinak nejde. Přípravek každý den nanáším od poloviny délky vlasů až ke konečkům. Ty jsou poté zacelené, lesklé a netřepí se. Denní elixír je především určen pro poškozené a suché vlasy. Takže pokud někoho trápí mdlé, unavené a zničené vlasy bez lesku, dejte Hair Repair šanci, zatím jsem se všemi výrobky z této řady opravdu velmi spokojená.

3) Lipcolor Butter Astor (169 Kč)- Tento výrobek si dokonce zasloužil i svůj vlastní článek. Sama jsem podlehla této blogové senzaci a utíkala si pro něj do drogérie také. Na rtech totiž krásně drží, hydratuje a pigmentace je též perfektní. K dostání je mnoho pěkných odstínů, takže si myslím, že si každý přijde na své. Lipcolor má navíc perfektně zkosenou rtěnku, která vaše rty vážně bezchybně namaluje.

4) Color Tattoo Maybelline (149 Kč)- Color Tattoo je také takovou příjemnou klasikou. Díky perfektní pigmentaci, dlouhé výdrží a krásným odstínům si získal srdce mnoha dam i dívek. Já nejsem žádnou výjimkou a dlouho házím očka i po zlatém odstínku, vypadá totiž velmi lákavě a já brzy neodolám.

5) Pink Grapefruit Cream Wash (129 Kč)- Další nedávná recenze se týkala výrobků plného svěžích grepů. Jelikož jsem chtěla své pleti dodat to nejlepší, rozhodla jsem se pořídit si aspoň kvalitní peeling a při té příležitosti jsem narazila i na tuhle čistící pěnovou emulzi. Ta je v podstatě podobného charakteru jako peeling. Je však i vhodná pro citlivou pleť, což jsem v popisu peelingu neobjevila (i když myslím, že citlivé pleti rozhodně neublíží). A emulze v první řadě neobsahuje drobné částečky. Oba výrobky je však doporučeno používat dvakrát denně. Já je střídám a používám jednou za den. Má pleť je po aplikaci vždy úžasně jemná, hebká a hlavně pročištěná bez jakéhokoli podráždění, což byl hlavní účel, který jsem požadovala.

6) Lak Rimmel London (29 Kč)- Pravidelným čtenářům budu možná připadat jako ohraný gramofon, protože jsem o tomto laku psala včera. Objevil se totiž v mém kosmetické New in a přidávám jej hned bez obav do toho nejlepšího za srpen. S tímto lakem totiž již zkušenosti mám a tentokrát jsem se setkala pouze s jinou barvičkou, která je však také božská. Co se týče ceny, lak jsem si pořídila ve skvělé slevě, jinak se pohybuje okolo 69 Kč. Jinak se jedná o odstín 260 Funtime Fushia.

7) Pretty Fabulous vůně Avon (129 Kč)- O této krasavici jsem vám v minulosti již také mnoho prozradila. Dlouhou dobu jsem hledala nějakou lehkou vůni na léto, která by byla rovnou i v praktickém balené a v kabelce by nezabírala zrovna moc místa, tahle se stala tou vyvolenou. Nedávno jsem odolala a pořídila si k ní další, kterou vám brzy představím. V současnosti obě krásky můžete sehnat právě za těch 129 korunek,

8) Tělové mléko do sprchy Nivea (okolo 100 Kč)- Někým velmi vychvalované, pro někoho to zase až takové wow nebylo, ale mě vcelku nadchlo. Doma máme jak bílou variantu pro normální pokožku, tak i tu modrou pro suchou pleť. Nějaký výrazný rozdíl v tom tedy nedivím a obě sprchová mléka ráda využívám. Má pokožka se zdá opravdu hezky hydratovaná a příjemná na dotek. Sem tam ještě péči doplním nějakým tím klasickým tělovém mlékem a jsem spokojená. Určitě čekejte obsáhlejší recenzi těchto dvou diskutovaných produktů.

9) Maska s minerály Avon (59 Kč)- Tuhle masku mám sice jen chviličku, ale i za tu krátkou dobu jsem si ji velmi oblíbila. Je ségry, abych vše uvedla na pravou míru:-). Nebyla bych to však já, abych ji nevyzkoušela. Maska má redukovat kožní maz, čistit pleť do hloubky, odstraňovat nedokonalosti a zanechat ji svěží a matnou. Po aplikaci je má pleť na dotek krásně hebká, jemná a hlavně se zdá i hezky vyčištěná. Se ségrou si ji chválíme ve velkém, zrovna je i v akci.

Jaké výrobky jste si za srpen nejvíce oblíbily vy, milé dámy? Piště, komentujte, však se už moc těším♥, vaše V.

19 komentářů:

  1. Color tattoo už mám v pláne si kúpiť dosť dlho :) a aj ten lak , som rada , že sa aj tebe páči . O dôvod viac si ho kúpiť :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda:-), myslím si, že zklamaná určitě nebudeš, ba naopak♥.

      Vymazat
  2. ja sa chcem tej pretty fabulous zbaviť, strašne sa mi zapáčila v katalógu keď bola voňavá strana, ale na živo je pre mňa strašne sladká a strašne ma z nej bolí hlava:/

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu?:-O Mně teda strašně moc voní, je pravda, že se jedná o sladkou vůni, ale nepřijde mi jako nic přehnaného, ale tak každý z nás máme čich pro něco jiného:-).

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní26/8/13 06:21

    Lak od Rimmelu chci vyzkoušet a tahle barva se mi zrovna hrozně moc líbí. Já jsem měla od Avonu dřív nějaký mentolový peeling a také mi moc vyhovoval.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Lak od Rimmelu jsem si pořídila také, jsou super :) Zaujal mě Gliss Kur, ale už mám těhlech olejů habaděj :D A ten Astor, ach no musím si ho příště v drogérii vzít..

    OdpovědětVymazat
  6. O Color tattoo přemýšlím dlouho, v tom zlatém odstínku :-) Jinak si mi teď dost navnadila na tu tyčinku od Astor :-)) A také na ten elixír, mám dost suché a zničené vlasy, tak díky za tip :-) A přesně ten lak od Rimmel mám, ze srpnové Elle :-D

    http://fashionbeautycollection.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ta maska zavonu ma celkom zaujala aj ten Lip butter od astoru:))

    OdpovědětVymazat
  8. Denní elixír oleji je i moje zlatíčko :)

    OdpovědětVymazat
  9. Gliss Kur vlasovku nemohu, ale jejich kúry a oleje jsou nejlepší :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  10. Tak koukám že si pár výrobků na Tvé doporučení určitě pořídím :).

    OdpovědětVymazat
  11. Zlaté color tattoo sice vypadá moc krásně, ale celkem špatně se nanáší, protože dělá šupinky, ale jinak je skvělé! :-) je zajímavé, že každá barva se chová úplně jinak! Růžové ani bronzové mi to nedělá! A stříbrné bude v další řadě :-) jinak to "másilko" od Astoru musím už konečně taky vyzkoušet! :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní26/8/13 12:56

    musím vyzkoušet ty olejíčky od Gliss Kur a ten lak na nehty mám taky je suprovej laky od Rimel taky miluju hlavně ty 60s :)

    OdpovědětVymazat
  13. to sérum od Gliss Kurr si musím pořídit!:) a na peelingy a pěnové emulze od Neutrogeny nedám dopustit:) a color tattoo mám snad v 5 odstínech už:-D tenhle mám taky a je asi můj nejmíň oblíbený..né že by nebyl špatný, jen mi podle mě nesluší tahle barva:)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty tu máš snad všechno, co si chci pořídit! :-D Hlavně se chci mrknout na tu Lipcolor butter Astor. :-)
    PS. Tvůj blog čtu moc ráda, a proto jsem Tě u mě na blogu nominovala na cenu Liebster blog award zde- http://blondiever.blogspot.cz/2013/08/liebster-blog-award.html

    OdpovědětVymazat
  15. Glis Kur je skvely! Tak isto nemam co namietat. Podareny clanok :)

    siburn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Skvělý výběr! :)
    No a Color tattoo už si sakra musim pořídit, jen pořád nevím jaký odstín :)

    OdpovědětVymazat
  17. denní elixír od Gliss kuru a Rimmel laky mám též moc ráda! no a Nivea sprchové mléko je super! mám to samé, a paradoxně mi přijde lepší, jak to modré provedení. hydratuje hezky, ale nohy si stejně musím vždycky domazat :D

    OdpovědětVymazat
  18. Vendulko, nominovala jsem tě na Liebest Award. Tak tak ses mi vešla do limitu. Koukám, že už tě nominovala Nikolka, tak to kdyžtak nevyplňuj dvakrát:-) Ale já prostě musela, tvůjblog se mi moc líbí a nemohla jsem si nominaci odpustit :)

    http://hedwica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat