04.08.13

To nejlepší za červenec

Přeji vám hezký den moji milí.
Jak to tak vypadá, horka nás zase až tak rychle neopustí. Sama těchto tropů začínám mít tak leda plné zuby a toužebně koukám po každém mráčku na obloze. Kdyby se přihnal třeba i celodenní liják, vůbec bych neprotestovala:-). Dnes máme již 4.8 a já si pro vás nachystala příspěvek s názvem To nejlepší za červenec. Že jsem se zbláznila? Spíše jen trošku nestíhám, proto mi budete mi muset prominout menší zpoždění. Článek jsem nestíhala připravit, proto jej zveřejňuji teprve teď. Přemýšlela jsem, že bych ho jednoduše přeskočila, ale myslím, že by to byla škoda. Tyhle články totiž mají mezi čtenáři velkou oblibu, aspoň, co podle statistik mohu posoudit:-).

1) Řasenka Dermacol- Tahle růžová krasavice mi sloužila nějaký ten pátek. Řasy mi vždy krásně natočila a dodala jim patřičný objem. Jedno velké mínus však má. Zkusíte si tipnout? Dobře nebudu vás napínat, jedná se o zdeformovaný kartáček. Ten totiž vypadá, jak kdyby ho přežvejkal nějaký kůň. V takovém stavu si řasy moc pěkně již bohužel neupravíte. Z druhé strany však nějaký čas poctivě sloužil a mým řasám dodával to nejlepší-> objem, délku a hustotu. Sice jsem zastánce spíše zlatých, černých či stříbrných obalů, tento design řasenky se mi také velmi zamlouvá.

2) Krém na nohy s rybízem Oriflame Pořádná dávka letního osvěžení a zároveň hydratace pro vaše chodidla. Na léto preferuji právě především ovocné a lehké vůně. Stačí malé množství krému a vaše nožky se budou mít jako v bavlnce.

3) Zklidňující, hydratační pleťový krém pro citlivou pleť Mixa- S touhle značkou jsem se poprvé setkala díky krému, který se vám právě chystám v rychlosti popsat. Našla jsem jej v Ladyboxu. Z počátku jsem byla trošku skeptická, co se téhle značky týče. Názory na Mixu byly spíše rozporuplné a dejme tomu, že nemám zrovna poslušnou pleť, která vše snese. Nejvíce mi vyhovují pečující přípravky od Biodermy, které mé pleti skvěle sedí. Tento krém mě však vážně překvapil. Pleť skvěle hydratoval a příjemně provoněl. Brzy se můžete těšit na obsáhlou recenzi, kde vám tuhle francouzskou novinku blíže přiblížím:-).

4) Dvoufázový odličovač Garnier- Poslední dobou se mi zdají dvoufázové odličovače jako skvělou pomůckou pro rychlé a perfektní odlíčení. Stačí několik tahů a je hotovo.Tento odličovat je opravdu moc příjemný a vše pečlivě odlíčí. Dále jsem zkoušela třeba i odličovače značky Nivea a Avon, oba jsou taktéž super.

5) Pudr Rimmel London- Tento pudr jste určitě viděli asi milionkrát, ale když on je táák úžasný. Přišlo mi docela fajn, zveřejnit ho znovu i v tomto příspěvku, protože teprve při tropických teplotách vás přesvědčí dvakrát tolik, že opravdu stojí za to. V kombinaci s BB či CC nebo jiným tónovacím krémem, jsou pro mou pleť tím největším ideálem. Pudr pleť hezky zmatní a dodá jí zdravý nádech. Na strach z pomerančového nádechu opravdu mít nemusíte. A to nejlepší nakonec, stojí pár korun a výběr odstínů je docela bohatý:-).

6) Rtěnka Avon-Luxe- Tuhle "avonku" s oblibou střídám s mou současnou jedničkou od Rimmelu. Rtěnka je krásně sytá a rty hydratuje. Je moc pěkného odstínu, která lichotí snad každému:-). Hodí se jak na odpolední kávu s kamarádkou, tak třeba na nějakou party.

7)Rtěnka- Rimmel- Moje oblíbenkyně číslo jedna. Již několikrát jsem vám o ní i psala, je opravdu fantastická. Velmi mě překvapila svou krémovou konzistencí a taky hydratací, kterou rtům dokáže poskytnout. Odstín je také moc pěkný, přirovnala bych ho tak trošku k nádechu nude. V budoucnu si plánuji pořídit ještě nějakou do sbírky.

8) Vyživující tělové mléko s hydratačními účinky- Yves Rocher- Má první pomoc pro suchou pokožku. Jelikož jsem to trošku přehnala se sluníčkem a má pokožka byla doslova jako strouhadlo, hledala jsem nějaké účinné řešení. Tohle vyživující zlatíčko svůj úkol splnilo na jedničku s hvězdičkou. Pokožka je krásně hydratovaná, příjemně voní a je po suché pokožce žádné stopy.

9)Podkladová báze Essence- Je mi jasné, že existují mnohem lepší a kvalitnější podkladové báze. Já jsem však s touto docela spokojená. Díky ní stíny i linky zůstanou hezky na svém místě a nezdolají je ani vysoké teploty. Cena je také přijatelná, takže pokud chcete, aby vaše namalovaná očka chvíli vydržela, zkuste po ní mrknout.

Jaký kosmetický výrobek vás v poslední době nejvíce zaujal, milé dámy? Mějte se moc hezky a nezapomeňte mi zde zanechat nějaký pěkný komentář, vaše V.♥



15 komentářů:

  1. musím vyzkoušet Essence:)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím, že pudr od Rimmelu je senzační, podle mě je jedním z nejlepších, ketré jsem kdy vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám stejný názor:-), používám ho téměř každý den a jiný už snad ani nechci:-).

      Vymazat
  3. Anonymní4/8/13 18:31

    nejsi z kunštátu? nebo z boskovic, nebo tam odněkud? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Boskovic přímo nejsem, ale mám je kousek:-).

      Vymazat
  4. s pudrem od rimmelu jsem taky moc spokojená, jeden z mála pudrů, co mi vyhovuje už déle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mluvíš mi z duše:-), byla jsem až překvapená, jak je ten pudr úžasný:-).

      Vymazat
  5. Já bych chtěla zkusit Mixu, viděla jsem v tv, že má sjednotit barvu pleťi, takže se těším na článek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám od ní zatím 2 krémy a s oběma jsem maximálně spokojená:-), zdá se mi jako taková druhá Bioderma:-).

      Vymazat
  6. S pudrem, rtěnkou Kate a odličovačem souhlasím! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak a za tu rtěnku moc děkuji, jako za žhavé doporučení:-*!

      Vymazat
  7. ta rtěnka z avonu mě láká :D :)

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Essence je naozaj dobrá značka! :°)
    SUMMER GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat