22.08.13

Nový vzhled blogu + co vás čeká a nemine

Krásný večer moji nejmilejší,
tak se opět poslušně hlásím. Jsem sice ve strašném časovém skluzu, ale i tak do svého rozvrhu nový článek vměstnám. Před chvíli jsem se opět vrátila z práce a zítra mě čeká konečně den volna, kdy budu hezky z pohodlí domova vyhlížet nový Ladybox. Garantuji vám, že jeho recenze bude přímo blesková:-)! Dnes jsem měla sice připraven nový článek na téma Testujeme, ale ouvej, fotografie prostě nebyly vyvedené:-(, taky fotit to navečer, ale dřív jsem bohužel neměla příležitost. No snad to do zítra ještě vydržíte. Usoudila jsem však, že by nebylo fér, kdybych se vůbec neozvala, ještě když bych se vám moc ráda pochlubila s jednou věcí. Nebo spíš, kdo si jí ještě nevšiml?:-) Ano, ano...nové záhlaví! To staré se mi už pořádně okoukalo, takže jsem se pustila do tvoření něčeho nového.


Záhlaví jsem dokončila teprve před chvíli, včera bylo sice pozměněné, ale nebylo to pořád to pravé ořechové:-). Teprve až nyní jsem usoudila, že to snad aspoň trošku ujde. Poslední dobou začínám být strašný puntičkář, který musí mít vše tip ťop, takže hrůza:-D!
Odskočme si chvíli od menší změny vzhledu, nachystala jsem si pro vás také pár upoutávek, na které se můžete určitě brzy těšit. Hned zítra vás potěším bleskovou recenzí nového Ladyboxu, ano..konečně ho budu mít zítra doma♥. Kdo také neodolal a objednal si boxík tento měsíc? Jinak určitě také očekávejte nový outfit, new in a něco speciálního nakonec. No nic, nebudu se tu dále vykecávat:-), myslím, že to nejdůležitější jsem vám již sdělila. Mějte se všichni moc krásně a brzy papa, posílám pusůů V.♥

15 komentářů:

  1. Krásné záhlaví kotě ♥ :)

    Chtěla bych tebe a taky tvoje čtenáře pozvat na můj blog na GIVEAWAY!

    OdpovědětVymazat
  2. Záhlaví je krásné:-)

    http://onceuponatimeside.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. top :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní22/8/13 22:31

    Wow! Tak z Vendelína se nám stává "ajťák" :-D! Máš to moc hezký a už budu psát komentáře častěji jinak se fakt bojím tvého nebezpečného pohledu! A díky za pusůů :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti moc Miško:-D! Vystihl jsi to opravdu správně, takže pozor:-O! A jednu "smajlíkovou" Ti klidně zase pošlu, pokud budeš hezky číst příspěvky pana Vendelína:-D.

      Vymazat
  5. Krásné záhlaví a na Ladybox se těším též :-) bude to můj první a taky moje první recenze na něj :-)

    OdpovědětVymazat
  6. ty ho uz budes mat? mne sa este ani neozvali :(

    OdpovědětVymazat
  7. Záhlavie je super, tie čiernobiele fotky sem skvele zapadajú a moc Ti to na nich sluší :)

    http://eldormovitz.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Záhlaví se povedlo! A jsem zvědavá na tu slibovanou recenzi. :)

    kashifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi jak modelka na těch fotkách :)

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasnej novej vzhled!!:)
    http://www.enarastyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat