18.08.13

NIVEA v akci

Krásný nedělní večer,
doufám, že se máte všichni moc krásně a omluvíte mou nepřítomnost.  Bohužel mi čas na blogování nezbyl, proto nový příspěvek přidávám až nyní. Určitě se většina z vás doslechla o 50 % slevě na výrobky značky Nivea, vážně nedoufám, že jsem nějaký blesk Tahle akce se blíží pomalu, ale jistě ke svému konci. Stále však máte možnost si v drogeriích Teta něco hezkého za tuhle fantastickou slevu pořídit. Pokud chcete můžete mrknout, co jsem si s mamkou a ségrou pořídila já:-).

V první řadě většinu určitě zaujmou často diskutovaná tělová mléka do sprchy. Bílé je určeno pro normální pokožku, obsahuje mořské minerály. To modré je vhodné pro pokožku suchou a obsahuje pro změnu mandlový olej. Zkoušela jsem zatím ono modré a jsem s ním náhodou moc spokojená:-). Uvidíme však dále po delším testování. O všem vás budu mile ráda informovat. Obě tělová mléka se stala velmi diskutovaným tématem snad na všech stránkách. Ani já nebudu výjimkou a ráda vám povím, zda-li tahle zázračná mléka za koupi opravdu stojí. Narazila jsem na dost rozporuplných názorů, takže jsem upřímně sama moc zvědavá. Zatím se však přikláním k té pozitivní variantě, ale nechci nic zakřiknout.
Na fotce dále můžete omrknout dva provoněné sprchové gely. Celkově sprcháče Nivea doslova zbožňuji, můj žhavý favorit je meruňkový Happy Time, ale chtělo tu už změnu. Posledním kouskem na fotografii je lak na vlasy. Zatím se jeví jako moc fajn, především moje maminka si jej maximálně schválí. Příjemně voní, vlasy hezky zafixuje, ale neslepí.
Tento článek byl spíše takového informativního charakteruKdyby přeci jen někdo tuhle akci rád využil, tak do středy má ještě stále možnost. Myslím si, že tahle koupě se určitě vyplatí. Využil někdo z vás také této akce? A nebo se do drogérie Teta chystáte až na poslední chvíli? Těším se na všechny vaše komentáře a odpovědi, mějte se nejkrásněji moji milí, V.♥

12 komentářů:

  1. Tyjo, akce mi úplně unikla O_o . .děkuji za typ :* Jinak nivea mám mléko do sprchy to bílé, a spokojenost veliká ! :)
    Coffee with milk and two sugars.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. o té akci jsem teda nevěděla! sakryš :D
    ta mléka do sprchy mě opravdu lákají, určitě si ho pořídím, akorát nevím kdy se dostanu do drogérky :D

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsme té= akce využily ... mám, z té akce asi 10 výrobků :DD

    jINAK... NA BLOGU NÁM PROBÍHÁ SOUTĚŽ O LESKY NA RTY, OČTÍ STÍNY APOD.. stačí napsat oblíbený film a všechno může být tvoje :) mĚJ SE KRÁSNĚ A BUDEME RÁDY ZA KAŽDÝ KOMENTÁŘ NEBO za případné zůčastnění do giveaway:)

    http://www.teenagestylee.blogspot.cz/2013/08/ahojj-mame-tady-giweaway-o-skvele-ceny.html

    OdpovědětVymazat
  4. Já teda používám od nivei akorát ten klasický modrý krém a nemůuže si ho vynachválit.:)
    http://misa-stylebook.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. O té akci jsem nevěděla...snad ještě to stihnu!:D Strašně mě láká to mléko do sprchy:)

    Zvu tě na Giveaway:)

    OdpovědětVymazat
  6. Vôbec som o tom netušila :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Pekný nákup, zľavu ja asi nevyužijem lebo teraz mám podobných produktov dostatok, alee napríklad mám vzorky tých 2 telových mliek do sprchy a som zvedavá či uvidím nejaký rozdiel :)

    OdpovědětVymazat
  8. eejha to musim teda navštiviť tetu niveu mam velmi rada :))

    OdpovědětVymazat
  9. Tak vidím Vendy, že i ty sis ráda nakoupila ve slevách jako já :-DD

    OdpovědětVymazat
  10. Taky mamka útočila :DDDD Vážně nekecám ale před minutou tady byla a ukazovala mi co koupila :D

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní19/8/13 21:20

    akce se stahuje jen na členy Teta klubu já sama jsem si pár věcí koupila a jedním z nich je i toto modré tělové mléko do sprchy zatím jsem nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat