13.08.13

New in no. 6

Přeji vám hezký den,
doufám, že jste si úterý užili plnými doušky, neboť se dnešní den pomalu, ale jistě blíží ke svému konci. Já byla téměř celý den v práci a nyní usedám k blogu, abych vám opět představila nový článek. Dnes mám v plánu mrknout na nový dil PLL, je to má naprostá závislost. Jaký je váš oblíbený seriál?:-) Nedávno jsem byla v Olomouci omrknout slevy a přeci jen si něco pořídila. Co se nákupů týče, snažím se krotit, ale někdy přeci jen neodolám:-D. Tentokrát se, ale musím pochválit, protože jsem si pořídila pouze věci, které opravdu potřebuji:-).

1) Lak H&M (129 kč)- Tentokrát jsem se rozhodla začít od těch nejmenších věcí:-). Tento lak byl prostě láskou na první pohled, jak já ho zbožňuji :-O! Narazila jsem na něj úplnou náhodou. Do oka mi však padl hned. Bylo tedy jasné, že se mnou půjde domů. Jedině cena mi byla trnem v oku. Litovat jsem přestala v okamžení, kdy jsem si s ním nazdobila svoje nehtíky. Je opravdu báječný, překrásný a bezkonkurenční. Jinak jsem celkově koukala jaké krásné a originální laky v H&M mají.

2) Color Tatto Coloroma (149 Kč)- Konečně mám tyhle úžasné stíny doma, jupí! Dlouho jsem se rozhodovala, zda-li si pořídit stříbrné či zlaté. Nakonec to tedy vyhrál odstín Silver. Přemýšlím však, že si pro ono zlaté zlatíčko brzy zajdu. Color Tatto nemají totiž jedinou chybičku. Jsou skvěle pigmentové, lehce a efektivně se nanáší. Velkým bonusem je také fakt, že na očkách  vydrží skoro celý den a to i bez použití báze:-). Brzy se o nic určitě rozepíši více.

3) Řetízek s knírkem NY (109 Kč)- No není úžasný? Ještě před ním jsem si pořídila náramek také právě s knírečkem. Samozřejmě bych to nebyla ani já, kdybych jej zrovna nezapomněla u přítele. To stejné i s náušnicemi, které jsem pořídila za neuvěřitelnou cenu. Budu vám je tedy muset ukázat až příště:-). Co se řetízku týče vážně se mi moc líbí. Mám s ním již vymyšlených nespočet outfitů a zdá se, že se hodí opravdu ke všemu.

4) Šampón a balzám Garnier Goodbye Damage (každý 65 Kč)- Mé S.O.S pro poničené vlasy. Opět mohu tyhle výrobky jedině do nebe vynachválit. Jsem moc ráda, že jsem si je pořídila, protože moje vlásky jsou po nich neskutečně krásné, hladké a příjemné na dotek. Báječná vůně je pouze dalším bonusem! Více jsem o nic psala zde, takže můžete mrknout.

5) Oranžový a bílý top Tally Weijl (každý 79 Kč)- Co mě jako první napadá napsat? 100+1 použití. Tyhle topy jsou prostě naprosto bezchybné. Hodí se totiž opravdu ke všemu. Využít je jednoduše můžete ve všechna roční období. V létě hezky k sukni či kraťáskům, pokud se ochladí, tak džínám také perfektně pasují. K světříku či sáčku jdou také jedna báseň. Jakmile jsem tyhle dva krasavce viděla vystavené společně s cedulkou SALE, bylo hned jasno:-). I kdyby však nebyly topy ve slevě, bez váhání bych si je pořídila.

6) Top NY (129 Kč)- Má další slabost. Doma mám již doma podobný bílý krajkovaný a černý. Bílá klasika mi v šatníku však scházela. Za tuhle parádní cenu jsem se rozhodla neváhat. Dlouhou dobu jsem se však rozhodovala mezi mintovou a bílou barvičkou. Ale jak říkám klasika to nakonec vyhrála. Top opět půjde parádně kombinovat s čímkoli. Stačí si obléct legíny, jeggins či kraťásky k tomu nějaký výrazný náhrdelník a outfit je na světě.

7) Sukně NY (129 Kč)-  Mé další must have:-). Jednoduchá elastická sukýnka. Červená barvička se mi líbila nejvíc, takže nakonec vyhrála. Co se týče různých kombinací, opět myslím padne hezky k mnoha věcem.

Možná jste si všimli, že jsem k jednotlivým věcem začala psát ceny. Tento nápad mi poradila kamarádka, tak doufám, že mé články budou teď ještě přehlednější a pro vás inspirativnější. Copak pěkného jste si pořídili vy?:-) Mějte se krásně a brzy očekávejte outfit, vaše V.♥

39 komentářů:

  1. Krásný věci. Hrozně se mi líbí ty dva stejné topy :)! A přemýšlím tedy, že si po Tvém hezkém popisku pořídím Color Tatto :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji:-), jinak Color Tatto je vážně parádní, určitě jdi do toho:-), brzy napíši ještě nějakou pořádnou recenzi:-)!

      Vymazat
  2. Ten lak je super :) dúfam , že ho nájdem aj ja :) Color Tatto som si chcela kúpiť, ale nevedela som , že či sa to oplatí . Po tvojom článku len dúfam , že to ešte niekde nájdem :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě najdeš:-), mají tam i mnoho dalších úžasných odstínů, jen jsem koukala s otevřenou pusou:-D! Jinak brzy napíši nějakou pořádnou recenzi na Color Tatto. Podle mě jsou vážně super a to jsem docela rýpal, co se stínů atd týče:-), protože mi na očích často nevydrží.

      Vymazat
  3. Anonymní13/8/13 20:39

    Mám stejný lak a je skvělej:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten novej Fructis bych chtěla taky vyzkoušet, tak dej pak vědět, jaký je:-). Jinak PLL jsou naprosto best!

    http://havlikovakarolina.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už teď mohu říct, že za to vážně stojí:-), vlasy mám po něm krááásně hladké♥!

      Vymazat
  5. Parádne vecičky :) lak sa mi páči moc aj color tatto :)

    Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat
  6. Parádní nákupy, Vendi :) hned bych všechno brala! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to stříbrné color tattoo mám taky a je úžasný :))

      Vymazat
    2. Jéé, díky moc Romanko:-*!

      Vymazat
  7. pekný nákup :) inak PLL sledujem úplne od začiatku a stále ma to baví a neviem kto je A...:/// inak game of thrones u mňa jednoznačne vedie a sledujem aj TVD :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji:-), jinak s PLL naprosto souhlasím, každý díl čekám, že se to dozvím a ono nic :-O:-D!

      Vymazat
  8. Ahoj,

    tak já sleduji Suits (kravaťáky). A ten knírek je fajn, určitě rozveselí outfit :-)

    http://lifeenthusiasm.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak o tom seriálu slyším poprvé, určitě o něm musím něco zjistit, jinak moc děkuji:-)

      Vymazat
  9. Goodbye damage mám jen šampon, ale chtěla bych to vyzkoušet všechno :)
    Super věci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem přemýšlela, že si z oné řady ještě nějaký výrobek pořídím, protože prostě nemá chybu:-)♥

      Vymazat
  10. taky koukám na PLL ale nový díl jsem ještě nestihla :)
    díky za typ na šampon, určítě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nad Color Tattoo tiež seriózne uvažujem, no stále odolávam :) Inak krásne veci :)

    http://eldormovitz.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hurá do něj, budeš více než spokojená:-P!

      Vymazat
  12. Taky koukám na PLL ,ale jsem trošku pozadu.JInak mě poseldní dobou docela bere- Suits.
    Miluju když jsou trička v Tally Weijl jen za 80 kč. (no nekup to:D)
    www.enarastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně:-D, byl by hřích je tam za takovou cenu nechat :-O

      Vymazat
  13. thanks for your comment on my blog ;) I following you too :) Great blog! Kiss xx
    http;//aveilt.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní14/8/13 11:38

    Moc hezky sis nakoupila:-) Konečně někdo, kdo taky napíše, kolik co stálo :-D.
    K těm knírkům jsem nikdy nějak nehnala, ale poslední dobou se mi začínají líbit:)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to jsem moc ráda, že jsem tě potěšila, budu v tom psaní cen tedy i nadále pokračovat:-D:-). Jinak já jsem ten stejný případ :-O, asi na módní trendy reaguji nějak opožděně, protože až teprve nyní jsem knírkům přišla na "chuť".

      Vymazat
  15. Jé, konečně máš Color Tattoo :-) jinak krásné nákupy! Topy se doma nikdy neztratí ;-) jinak s PLL souhlasím :-D vždy se nemůžu dočkat nového dílu!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Janičko:-*, za doporučení Color Tatto moc děkuji, hned poté jsem letěla do drogérie a nemohla jsem již víc odolat:-).

      Vymazat
  16. Krásne vaci :)
    http://styl-in-my-live.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  17. Se slevami to mám úplně stejné, odolat je těžké :D
    Fructis je už chvíli mým favoritem, ale goodbye damage to dovedl k dokonalosti !
    Color tatoo mám doma hnědé, a zamilovala jsem si ho ! ;*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě se rozhoduji jestli zkusit i zlaté Color Tattoo, protože s odstínem, který mám, jsem fakt nadšená:-). Od Garnieru budu muset také ještě nějaký šampónek vyzkoušet, tady z toho mi vážně spadla brada až na zem :-O. Jinak moc děkuji za komentář kočko♥.

      Vymazat
  18. DObrý nákup, jojo také jsem si nějaké věci nakoupila ve slevách. Je to hrůza! Ty slevy.. Jinak se mi líbí ty trička a určitě se podívám po tom laku, protože vypadá skvěle!:)

    OdpovědětVymazat
  19. ten šampon je skvělý a slevy jsou super:)

    OdpovědětVymazat