24.08.13

Mé kosmetické úlovky

Krásný víkend, moji nejmilejší,
doufám, že si jej užíváte naplno. Já jsem sice musela dnes do práce a zítra valím též, ale naštěstí jsem brzy doma, tak mi to vůbec nevadí. Na dnešek jsem si naplánovala detailní úklid pokoje, kdy bych si ráda udělala pořádek v kosmetice, bižuterii i oblečení. Myslím, že je to jednou za čas prostě potřeba. Mám potom ve všem hned větší přehled. Zpátky však k hlavnímu tématu dnešního článku. Sice pomalu připravuji New in za celý srpen, ale říkala jsem si, že vám sem hodím aspoň ochutnávku věcí z kosmetiky, takže určitě čtěte dále♥.

Nedávno se mi konečně poštěstilo mrknout do Rosmanna, DM je sice fajn, ale co se různých akcí týče, Rosmann je pro mě větší jednička. Domů jsem si tak odnesla hned několik výrobků, které jsem už začínala pomalu postrádat. Všechno bylo za báječné ceny, však posuďte sami.

1) Řasenka Rocket Volum Express Maybelline- Nejsem žádný blesk, protože tento hit určitě zná každá z vás, ale musela jsem si tuhle krasavici prostě pořídit. Řasenka mě nakonec stála pouhých 149 Kč. Zatím jsem s ní velmi spokojená, na internetu byla vychvalovaná ve velkém. Já si ji chtěla pořídit v době, kdy byla v báječné sadě se stíny Color Tattoo, díky mé šnečí rychlosti jsem tuhle akci tak trošku prošvihla. Konečně je však tahle paní dokonalá má. Musím říci, že řasy báječně natočí, dodá jim objem a díky skvěle tvarovanému kartáčku řasy hezky prokouknou. Pokud vás zaujala, určitě si pro ni do Rosmanna skočte.

2) Lak Rimmel London- Tento lak jsem neměla, tak docela v plánu si vůbec pořizovat, doma začínám mít totiž "přelakováno". Když se na mě, ale z regálu usmívala cena 29 Kč, bylo jasné, že se mnou půjde domů. Myslím, že by byl hřích nechat ho tam:-O! Vlastním už podobného kamaráda akorát v korálovém odstínu. Lak schne rychlostí blesku a na nehtech vydrží opravdu dlouho, takže dle mého názoru super investice. Regál s těmito miláčky byl již poměrně vybrakovaný, takže bych vám doporučovala si pospíšit, pokud by jste si ho také rádi pořídili.

3) Gelové linky- Další strefa do černého, tyhle gelové linky jsem potřebovala jako sůl. Opět mě potěšila cena-> 129 Kč. Hned po otevření krabičky jsem se spokojeně usmívala. Balení obsahuje báječný štěteček a stíny se zatím jeví také skvěle. Vše se perfektně nanáší, prostě jedna báseň. Myslím, že tahle sleva také stojí za povšimnutí, ale opět musíte utíkat do Rosmannu.

4) Color Whisper Maybelline- Odstín 210 Oh La Lilac jsem si zprvu neměla v plánu kupovat. Říkala jsem si, že tahle fialková nebude nic pro mé rty. Nakonec jsem však usoudila, že právě ona bude tou vyvolenou a s Petal Rebel, tak mohou tvořit mou TOP dvojku. Jinak řeknu vám, že rozhodnout se pro jeden odstín bylo opravdu těžké. Měla jsem sto chutí odnést si domů všechny odstíny! Rozhodování mi tedy trvalo vážně snad dva dny a nakonec dopadlo takto.

5) Gumičky H&M- Tak tohle je takový bonusek navíc:-). Zase jsem jednou po čase poztrácela většinu gumiček, tak jsem musela do obchodu běžet pro nové. Rovnou jsem si vybrala i nějaké hezky pestré, protože černá, hnědá a bílá klasika se ještě doma najde. Za celý svazek jsem dala 49 Kč.

Tak a to je vše:-), narazil tu někdo z vás také na nějaké fajn slevy? Vždy se moc ráda inspiruji, takže určitě piště, mějte se krásně a dnes určitě nezůstanu u jednoho článku, vaše V♥.

27 komentářů:

  1. Na blogu mám teď líčení s tou color whisper a taky jsem si zezačátku vůbec nebyla jistá, zda je to odstín pro mne...ale nakonec jsem ráda, že ji mám

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Na color whisper som závislá! lak od rimmelu som si včera kúpila v mint farbe, je úžasný <3
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta mintová barvička je také úžasná! Tu už tam bohužel neměli, jinak bych po ní také hned sáhla:-).

      Vymazat
  3. Musím povedať- skvelé fotky. Nad tou špirálou som rozmýšlala aj ja kedže je aj super cena. A závidím ti maybelline rúž, všetky z tejto kolekcie sú super kedže sú aj balzamové iba škoda že není také balenie ako v anglicku/amerike.:)

    http://anetabjelakova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc:-), jinak jsou vážně super, to mohu jen potvrdit.

      Vymazat
  4. Musím povedať- skvelé fotky. Nad tou špirálou som rozmýšlala aj ja kedže je aj super cena. A závidím ti maybelline rúž, všetky z tejto kolekcie sú super kedže sú aj balzamové iba škoda že není také balenie ako v anglicku/amerike.:)

    http://anetabjelakova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Ten ruž ma krasnu farbu jemnu velmi pekny:)

    http://aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. tá špirála je vážne dobrá :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Laky od Rimmelu jsou nejlepší :) Drží dlouho a mají úžasný štěteček! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím! Jsem s nimi také maximálně spokojená, ani nevím, co bych jim vytkla:-O.

      Vymazat
  8. Tak ten lak na nehty má moc krásný odstín. Prý mají super výdrž, tak už bych si taky měla nějaký pořídit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Peti:-), opravdu mají, neloupou se nic.

      Vymazat
  9. Ten lak mám, je perfektný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsem si tedy dobře vybrala O:-)

      Vymazat
  10. Musim se přiznat, že laky od Rimmelu jsem nikdy nezkoušela, budu to muset napravit:D

    http://hedwica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednou zkusíš a zamiluješ si je, to ti garantuji:-D♥!

      Vymazat
  11. Great items!!

    Join my Yves Rocher Make-up giveaway: http://www.sarandaadriana.com/2013/08/giveaway-yves-rocher-expert-make-up-set.html

    xoxo
    SarandaAdriana.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ja som teraz využila zľavy na stránke Dermacolu, dávajú 8 € zadarmo na nákup, len sa stačí registrovať a je to :) Úplne perfektná zľava, už len čakám keď mi v pondelok dorazí :) A ináč laky na nechty Rimmel sú podľa mňa úžasné, rúž color whisper ma kedysi lákal no chválabohu to opadáva :D Daj na blog potom nejakú fotku kde ho máš, tie odtiene vyzerajú také strašné pestré a krikľavé, zaujímalo by ma či tak vyznejú aj na perách :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak, linky si koupím - děkuji moc :-* a ten lak... cena je skvělá, ale mi se hned sloupává:( a CW je prostě produkt léta :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Jé, tak konečně vyzkoušíš Rocket! :-) Jinak linky můžu taky jen doporučit! A to stejné platí o Color whisper :-) skvělý nákup, kočko :-*

    OdpovědětVymazat
  15. Lak i rtěnku mám, a na ty linky si už brousím zoubky :P :*

    Coffee with milk and two sugars.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Rimmel 60 Seconds je úžasný výrobok pri mojom večnom nestíhaní. ;D
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat