08.08.13

Max Factor, aneb CC revoluce

Hezký večer moji milí,
před chvíli jsem dorazila z práce a věřte nebo ne, mám chuť jít psát. Docela se sama sobě divím, že jsem po odpracované dvanácti hodinovce ještě čilá a plná nápadů, ale odpočinek ještě chvíli počká.
Dnes jsem dostala chuť představit vám CC cream od Max Factor, který si nedávno pořídila ségra. V jednom kuse o něm básní, tak jsem se rozhodla, ověřit jej na vlastní kůži a to doslova:-)!

BB, CC, DD, ZZ? Kdo ví, kam se až dostaneme:-). Sice tomuto trendu moc nefandím, ale tónovací krémy, BB či CC celkově jsem s radostí vyměnila za všechny make-upy. V takových vedrech vážně nemám chuť plácat a sebe tunu líčidel a tihle kosmetičtí pomocníci mi přesně čtou myšlenky.  Pojďme se však zaměřit na zmiňovaný CC. Colour control či Colour correction má za úkol hydratovat a vyživovat. Samozřejmostí je také ochrana před slunečním zářením. Máte pocit, že jsem pořád u starého, profláknutého BB? Onen bonus teprve přijde. Vychytávkou, kterou CC nabízí má být vyšší schopnost krytí. Takže pokud vás trápí různá zarudlá místa, pupínky, kruhy pod očima a jiné nedokonalosti, právě CC se nabízí s řešením. Pomalu, ale jistě se dostáváme právě k CC krému od Max Factor. Jsem si jistá, že jej určitě postřehlo mnoho z vás. Jaký tedy opravdu je?
 

Co výrobek slibuje? Vaše pleť bude chráněna před UV zářením. Hydratace, patřičná výživa a rozjasněný vzhled, tohle všechno je samozřejmostí. Efektu masky se bát rozhodně nemusíte, protože CC slibuje přirozené a zároveň perfektní krytí. Výtažky z okurky, šípku, rakytníku a glycerinu jednoduše zaručí vaši pleti dokonalost.
Jaká je realita? Ségra si pořídila odstín 85 Bronze, což není rozhodně nic světlého. Na opálenou pokožku je to však moc fajn řešení. Dokonce docela dobře padl i  mně, i když světlejší varianta by byla lepší. Dalším velkým plusem je snadná aplikace. Stačí pečlivě CC rozetřít a ve chvíli máte hezky sjednocenou a hydratovanou pokožku. Na dotek mi opravdu připomíná dětskou prdelku :-). Co se týče krytí, tak bych zůstala u takového lepšího středu. Efektu masky se rozhodně nedočkáte a můžete si troufnout i na trošku toho vrstvení, což si, ale myslím, že je na léto vážně zbytečnost:-).

Vyzkoušely jste již také nějaký ten "Sísí"?☼ Těším se na všechny vaše komentáře, my ladies:-), nyní mi nezbývá nic jiného než se s vámi rozloučit, mějte se krásně užívejte si prázdniny, brzy papa, V.♥



13 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. ešte som nevyskúšala iba BB :) ale plánujem :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. budu mít te´d hodně výdajů za vlasy a v létě nepoužívám na obličej tonovací kremy a ani make-up, ale na podzim bych ho ráda vyzkoušela :-) Skvělý článek ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. zatím jsem zkusila jen milion Bíbí, ale po tomhle už nějakou dobu pokukuju :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento je vážně moc fajn, dokonce mi připadá i lepší než ten od Mixy, co jsem si pořídila já:-).

      Vymazat
  5. Dnes o něm slyším poprvé, mám za sebou pouze BB :-)


    Zvu tě do mé giveaway: http://lifeenthusiasm.blogspot.cz/2013/08/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:-), jsi moc hodná, určitě to omrknu!

      Vymazat
  6. Great blog! Would you like to follow each other on GFC? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní9/8/13 17:23

    já také ještě tento nezkoušela, ale poslední dobou jsem nad ním už přemýšlela, asi ho zkusím :-)

    OdpovědětVymazat