28.08.13

Má první spolupráce- Yves Rocher

Krásný večer moji milí,
některým možná dobré ráno. Článek píšu opravdu doslova za pět minut dvanáct, takže chápu, že většina z vás jej objeví spíše další den. Doufám, že poslouží jako menší zpestření ke kafíčku či svačince. Sama se chystám ve čtvrtek do práce, takže s vámi pracujícími soucítím. Než přejdu k věci, ráda bych vám chtěla moc a moc poděkovat za vaši přízeň. Je to opravdu pocit k nezaplacení, nikdy bych nevěřila, že mě tahle činnost natolik chytne♥. Takže vám ještě jednou z celého svého srdíčka děkuji a budu moc ráda, pokud budete můj blog navštěvovat i nadále:-). Nyní zase naťuknu ono hlavní téma tohoto článku. Nedávno jsem se dočkala své první spolupráce. Jakmile jsem zjistila, že se jedná právě o Yves Rocher, skákala jsem snad 20 metrů vysoko! Tuhle kosmetiku totiž zbožňuji. Jednou za čas si zde velmi ráda pořídím nějaký jejich výrobek a ještě se nestalo, že by mě zklamal. Od YR používám například tělová mléka, balzámy na rty nebo šampóny. K testování jsem dostala tři krásné laky, lesk na pusu, pleťovou masku a sprej na obličej. Ráda bych vám sem napsala své první dojmy a poznatky, tak určitě čtěte dále:-)

1) Osvěžující sprej na obličej- Jupí, tak konečně vlastním tak nějaký ten sprejíček na obličej. Tento vypadá opravdu moc lákavě. Ať je to příjemnou grepovou vůní (spolu s výrobky od Neutrogeny se budou určitě kamarádit, chi) či praktickým, maličkým balením. Tento sprej má jednoduše osvěžit vaši pleť kdykoli během dne. Váš make-up by, ale měl zůstat hezky na místě:-). No nic jde se testovat, uvidíme, co je na tom pravdy. Každopádně se moc těším na výsledek.
2) Brusinková maska- Tak tahle roztomilá tubička mě zaujala asi nejvíc nebo jsem se do ní spíš doslova zamilovala. Maska překrásně voní a je příjemné gelové konzistence. Menší, praktické balení se mi také moc líbí. Co na to můj obličej vám povím zase příště:-P.
3) Lesk na rty- Kdybych vám měla hned zpočátku nalít čistého vína, tak lesky na pusu poslední dobou moc nemusím, ale výjimky se samozřejmě najdou. Zaujal mě například ten z posledního LB, který na rtech hezky drží a nelepí a tento vypadá zatím také lákavě. J lichotivé barvičky, na rtech drží a vypadá moc pěkné, opět se brzy můžete těšit na výsledek mého delšího testování!
4) Laky- Když jsem otevřela obálku a uviděla jsem v ní tyhle tři roztomilé prcky, opravdu jsem se usmívala od ucha k uchu. Tahle malá balení se mi zdají totiž moc fajn. Každá z nás určitě zdá ten pocit, kdy si koupí nový lak a po nalakování zjistí, že ona barvička nebude zase až tak žhavá a nový miláček zůstane třeba navždy zavřený v šuflíku. Takže tím pádem tahle malá a úsporná balení oceňuji. Lak jsem dnes poprvé vyzkoušela. Do testování jsem zapojila i ségru, která si vybrala růžovou barvu a já šla do toho žlutého, modrý nechám myslím otestovat maminku, ať to máme komplet. Mé první dojmy jsou zatím velmi pozitivní. S drobným štětečkem se skvěle pracuje, takže se nemusíte bát, že lak skončí tam, kde si jej vůbec nepřejete. Co se týče krytí, tak bych určitě doporučovala použít dvě vrstvy. Poté je výsledek opravdu dokonalý. Výsledky z celého testování vám dám, co nejdříve vědět, protože teď opravdu jen těžko odhadnu jestli se bude lak třeba loupat či jak dlouho vydrží.

Tak a jsme u konce:-), tento článek měl být jakýmsi náhledem do budoucnosti či nažhavením, pro ty, které by zajímalo, co zrovna testuji. Zítra se můžete těšit na New in a detailní recenzi Color Whisper, které prostě miluji a třeba je budete milovat stejně i vy, milé dámy. Takže ještě jednou díky za vaši přízeň a abych nezapomněla, určitě mrkněte k Rendy, u téhle úžasné blogerky se můj blog objevil v článku Ukaž nám svůj blog. Za tohle jí moc děkuji, je to jedna z mých nejoblíbenějších blogerek, takže je to pro mě čest:-). A teď už to bude opravdu vše, mějte se krááásně, V♥.

50 komentářů:

  1. na tyhle laky jsem už koukala, jsem zvědavá na jejich výdrž :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě dám, co nejdříve vědět. Zatím se jeví velmi dobře:-)).

      Vymazat
  2. Moc gratuluju. Yves Rocher mam taky moc rada,super:)

    OdpovědětVymazat
  3. Kosmetiku Yves Rocher mám ráda,jen nemám ráda jejich kamenné prodejny a rádoby slevy na kupónech.Ale nejsou jediní...Jsem moc zvědavá na masku a sprej,ikdyž teď už bych asi využila jen masku:-D Asi nejvíc mám ráda jejich řadu Tradition de Hammam,mandlový balzám na rty,olej Monoi de Tahiti,olej na vlasy s macadamií a jojobou, sprchový gel Smoothie atd..kdysi měli takové zelené tělové mléko spa vegetal,nádherně vonělo..a ještě odličovač nutri specific a to bylo taky super...a už dost:-D No prostě mám zatím jen dobré zkušenosti(s výrobky:-D).Ikdyž to není moje nej,nej,tak myslím,že mají,co nabídnout a když jsou slevy,tak i vcelku za solidní ceny.(Koukám,že jsi hned po ránu probudila mojí vášeň na plné obrátky:-D) Děkuji za pěkný článek.Určitě mě nažhavil:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jůů:-D, já mám zase pro změnu, co číst u odpolední kávička, takže jsem moooc ráda♥. Děkuji moc za doporučení, ten olejíček na vlasy bych mohla vyzkoušet:-). Já osobně byla nejvíc spokojena asi s heřmánkovým šampónem, který byl pro blondýnky vážně jak dělaný. Ještě jednou moc děkuji za skvělý komentář, budu se těšit, třeba příště:-):-P

      Vymazat
  4. Zaujaly mě laky.. ja YR moc nemusím, mám od nich pár produktů, ale to složení není tak úžasné a ta cena taky ne.. mám raději jiné značky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad aspoň laky nezklamou, brzy dám vědět:-).

      Vymazat
  5. ten sprej na tvár a brusinková maska vyzerajú tak super! :))))

    OdpovědětVymazat
  6. Mala som od nich telove mlieko a bolo super:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme dvě:-), oceňuji, že si člověk v prodejně může tělové mléko i ozkoušet:-).

      Vymazat
  7. ZNAČKU JAKO TAKOVOU NEPOUŽÁVÁM, ALE JEJICH RTĚNKY STOJÍ ZATO!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S žádnou rtěnkou od YR jsem zatím zkušenost neměla a myslím, že to brzy napravím, je na ně zatím jedině chvála, tak moc děkuji za tip:-).

      Vymazat
  8. Yves rocher zbožňujem :) hlavne telové mliečka :)..a teším sa na tie recenzie...hlavne na tú masku :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc:-), budu se snažit, aby se recenze, co nejvíce líbila:-)

      Vymazat
  9. brusinková maska vypadá hodně dobře!

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Značku znám, ale jaksi jsem ještě od nich nic neměla :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Ke spolupráci gratuluju ;)Jsou to super věci.

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluji ke spolupráci a tiše závidím :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Janičko♥ a není důvod, máš moc krásný blog, takže se ti určitě brzy povede něco podobného:-).

      Vymazat
  13. Anonymní29/8/13 13:11

    na laky od YR jsem moc pozitiva neslyšela ale sprchače od nich miluji ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Super, veľmi ti gratulujem ku spolupráci :) a som zvedavá na túto kozmetiku, sama som zatiaľ ešte nič nevyskúšala ale vyzerá dobre :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti moc Verunko:-), jsi zlatíčko:-)!

      Vymazat
  15. Gratuluji, Vendulko! :-) Jsi strašně moc šikovná a ať Ti blogování jde nadále tak skvěle jako teď! :-* Jinak laky vypadají nádherně! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jůů:-*, moc Ti děkuji kočko, taková pochvala opravdu strašně moc potěší!

      Vymazat
  16. Také gratuluji k první spolupráci :) Věci vypadají moc pěkně, hlavně ty barvičky laků.

    OdpovědětVymazat
  17. ten krém vypadá užasně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To budeš asi myslet tu masku:-), ale jinak je opravdu lákavá, to souhlasím:-).

      Vymazat
  18. Gratuluji ke spolupráci a slintám nad těmi roztomilými laky:)

    kissabee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti♥, z těch láčků mám obrovskou radost:-))

      Vymazat
  19. Od YR jsem nikdy nic neměla, nějak mě to ničím neláká. Ale teda, tyhle produkty vypadají na fotce hodně dobře, až mi tak nějak říkají: "Skoč se na nás mrknout osobně" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se divím, že umím vytvořit takové "lákavé" fotografie:-D!

      Vymazat
  20. Od YR mám jen sprchový gel a balzám na rty, ale ten sprej na obličej a laky mě moc lákájí! :-))


    http://fashionbeautycollection.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten sprejík zatím vypadá fakt skvěle, krásně voní a docela i osvěží:-). Jinak jejich balzámy určitě nemají chybu♥.

      Vymazat
  21. Anonymní30/8/13 06:12

    Gratuluju ke spolupráci :) Ten růžový a modrý lak se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  22. gratulujem, maju uzasne ruze!


    Inak ak ta zaujima ako vyzeraju v skutocnosti AVON ruze a lesky recenzia tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/avon-ruze-lesky-ake-su.html

    OdpovědětVymazat
  23. Gratulujem ti, vyzerá to všetko dobre :)

    OdpovědětVymazat
  24. Smiem sa spýtat ako si prišla k tej spolupráci ?:)Ozvali sa ti ony alebo ty im?:) dakujem za odpoved:))

    OdpovědětVymazat
  25. Gratuluji a závidím samozřejmě! YR je super!:) jak jsi ke spolupráci přišla? Sami se ti ozvali?:)

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat