12.08.13

Má péče o pleť

Krásné pondělí odpoledne:-),
tak jsem zpátky moji milí čtenáři. O svém víkendovém výletě, vám brzy s radostí povykládám. Nyní mám pro vás článek, který jsem měla již rozpracovaný a konečně jsem jej dotáhla zdárně ke konci:-). Péče o pleť je dle mého názoru takové docela diskutované a probírané téma. Sama moc ráda koukám po různých rubrikách a sbírám tipy a triky, jak dát mé pleti tu nejlepší péči. V současnosti jsem zakotvila u několika výrobků, které moc ráda používám a ráda bych je představila i vám:-).

1) Pleťová voda Bioderma- Tahle minerálka je pro mě naprostou jedničkou. Pleť skvěle vyčistí, osvěží a rozhodně ji nepodráždí. Používám ji každé ráno a večer. Bioderma má často různé akce, kdy při koupi jedno výrobku dostanete druhý zdarma. Stejně tak to bylo i v tomto případě. Vodu jsem dostala zdarma ke krému, který vidíte hned vedle. Musím se, ale přiznat, že na léto mi přijde možná malinko lepší zelená řada. Výrovky z ní si půjčuji od ségry:-). Zelená řada je určena spíše pro mastnou pleť, růžová pro pleť přecitlivělou.

2) Sensibio Rich krém Bioderma- Další zlatíčko z růžové řady. Vaši pleť skvěle hydratuje a dodá jí potřebnou vláhu. K pleti je maximálně šetrný a hravě si poradí i s podrážděním a začervenáním. Je určen pro suchou až velmi suchou pleť. Krém nanáším opět dvakrát denně po veškerém čištění. Musím se přiznat, že pleťové krémy hojně střídám, protože mám pocit, že jejich účinnost v mém případě po nějaké době ztrácí efekt. Stejné to mám i s vlasovými přípravky. Takže měním a měním, co se dá. Po čase se ke svým oblíbencům však vracím:-). Tento krém brzy spotřebuji, takže přemýšlím, že mrknu po nějakém ze zelené řady, ale nic akutního to není, moc spokojená jsem s hydratačním krémem od Mixy, jenž vám brzy představím.

3) Neutrogena čistící peeling s grepem- Miluji, miluji a ještě jednou miluji. Tento peeling je prostě naprostá bomba a vyplatí se do něj v každém případě investovat. Brzy o něm napíši pouze samostatný článek, protože tento výrobek si to více než zaslouží. V první řadě vás zajisté brnkne do nosu svěží a kouzelná vůně grepů. Je vážně jedna radost pleť si pravidelně čistit s tímto provoněným zázrakem. Peeling obsahuje drobné částečky, které bez problému odstraní odumřelou kůži. V finále mám tak vyčištěnou, provoněnou a hebkou pleť. Tento poklad se snažím své pleti dopřát každý den, je doporučeno čistit ji tímto přípravek dvakrát denně-> tedy ráno a večer.

4) Slupovací maska Avon- Tahle maska je především silná zbraň v boji proti černým tečkám. Jedná se o slupovací masku, kterou si na určitou dobu nanesete a poté ji jednoduše sloupnete. Píši jednoduše, ale ono to zase až tak jednoduché není. Sama jsem s tím měla zprvu problém a kamarádka také. Přišla jsem však na super vychytávku. Stačí nanést větší množství a vše půjde jako po másle. Masku se snažím používat jednou týdně, ale střídám ji však ještě s jinými. Oblíbené mám však například i podobné výrobky z řady Planet Spy.

5) Čistící pěnový krém pro všechny typy pleti Vichy- Další skvělý parťák při čištění pleti. Jedná se o hypoalergenní přípravek bez parabenů. Pleť příjemně vyčistí, tonizuje, odličuje a zanechá ji čistou a provoněnou. Opět se hodí čisti s ním pleť ráno a večer.

Jak se staráte vy o svou pleť, milé dámy?:-) Mějte se krásně a brzy pa, vaše V.♥




15 komentářů:

  1. Používáš ráda stejné přípravky jako já, já jsem moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také:-), jsem ráda, že ti sednou podobné věci jako mně:-)

      Vymazat
  2. Super, já teda používám přípravky od Yves Rocher ale co vím, tak např. Biodermu si zatím všichni chválí:)
    www.enarastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yves Rocher mám také moc ráda. Myslím, že nastal čas, abych z této kosmetiky vyzkoušela i něco na pleť:-)

      Vymazat
  3. Biodermu si musím také koupit, samá chvála :)
    http://petrusha1992.blogspot.cz/ budu moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Už idem asi pre tú Biodermu do obchodu :) Každý ju ospevuje :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Tu masku od Avonu mám taky a musím říct že poprvé jsem teda trochu trpěla při slupování :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To s tebou souhlasím, po dalším pokusu to šlo, ale naštěstí lépe:-).

      Vymazat
  6. Tyto články mám velmi ráda :-) tenhle čistící gel od Vichy mě zbavil pupínků :-) velmi mi pomohl, ale moc vysušuje, takže krém a vše je ideální :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě moc těší, že jsem se ti strefila do vkusu:-*

      Vymazat
  7. Anonymní13/8/13 17:29

    Je Vichy nejak parfemovaný? Vypadá lákavě:)
    www.beautyinatub.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. bioderma najlepšia (forme určite) !
    a ako si to zladila pekne :)

    www.em-petrik.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat