01.08.13

Červencové NEW IN

Přeji vám hezké odpoledne,
konečně jsem tu společně s dlouho slibovaným NEW IN. Článek jsem dlouho a dlouho oddalovala, protože jsem si naivně myslela, kolik mám ještě mnoho času. Světe div se...srpen už je tu! Prázdniny opravdu pěkně rychle letí. New in jsem tedy ještě s odřenýma ušima stihla, ovšem mé nejoblíbenější kosmetické vychytávky, za měsíc červenec, shlédnete bohužel s menším zpožděním. Garantuji vám, že je na co se těšit ☼. Co se mých příspěvků týče, článků mám rozpracovaných několik. Brzy přijdou na řadu například příspěvky na přání:-), tak snad se těšíte. Teď bych vám ráda představila takový souhrn všeho, co jsem si za červenec stihla pořídit. Na některé úlovky jste již mohli nahlédnout v minulých článcích, není však nad to, vše hezky a přehledně shrnout.
1) Tričko Takko- Na tento kousek jsem narazila zcela náhodou. Již delší čas jsem si přála nějaké jednoduché, avšak dobře padnoucí tričko. Byla jsem docela překvapena, že jsem jej náhodou nalezla právě v tomto obchodě. Většinou zde totiž neseženu vhodnou velikost (S jsou beznadějně vyprodaná a o XS si mohu nechat zdát). Narazila jsem však zřejmě na dobře zásobovanou prodejnu. Tričko je navíc elastické  a v dekoltu oznobeno knoflíčku
2) Košile F&F- Další neplánovaný úlovek. Myslím, že každý z nás zná ten pocit, kdy něco beznadějně shání a nakonec se prostě onu věc nepoštěstí sehnat. Stejné to bylo i s touhle bílou košilí. Jednoho dne jsme s kamarádkou vyrazily do Tesca a rovnou omrkly i oblečení. Na mnoha krásných věcech na na nás mrkaly cedulky s nápisem SALE. Haha, takže jak to asi dopadlo, když košile skvěle padla a navíc byla lidově řečeno, za pusinku. Výsledek je takový, že se malinko tluču do hlavy, že jsem si ji nevzala i v černé barvě. Taková košile se dá skvěle využít na různé příležitosti a je vhodná jak na jaro, léto i podzim.
3) Top Jack Daniels- Tento top jsem si dovezla začátkem měsíce z Turecka. Mohli jste se s ním setkat již v jednom z outfitů. Top je z velmi příjeného materiálu a ke všemu se parádně hodí. Dlouho jsem sháněla nějaké jednuché tílko nebo top právě v černé barvičce a s jednoduchým nápisem. Tohle jsem si zamilovala. Jinak koukám, že "bláznovství" okolo těchto triček se pomalu, ale jistě rozrůstá i u nás.
4)Top Calliope- Další velká náhodička a další parádní kup. Na tento krásný top jsem narazila v Calliope. Nic jsem nesháněla, nic jsem akutně nepotřebovala, ale tahle krásná růžová věcička ozobená černými flitry na mě zářila již z dálky. Jakmile jsem zjistila, že je za pár korunek a výborně sedí, bylo rozhodnuto.


5) Kalhoty Tally Weijl- Ti z vás, co mě pravidelně sledují, si tyhle kalhoty určitě moc dobře pamatují z nedávného outfit postu. Musím se přiznat, že jse spíše zastáncem jeggins a klasikých džínů. Kalhotům tohoto typu jsem se vždy spíše vyhýbala obloukem, protože dle mého názoru mi prostě nesedly. Když jsem však zahlédla tyhle krásky, rozhodla jsem se, že je půjdu prostě vyzkoušet. Kupodivu mi skvěle padly a cena byla také výborná, ať žijí slevy. Kalhoty jsou navíc opatřeny moc pěkným páskem, který určitě využiji i k jinému oblečení.
6) Boty VANS- Myslím, že tyhle krasavice není třeba více komentovat. Nedávno jsem jim totiž věnovala samostatný článek. Vans a Convers byly opravdu dlouhou dobu takovou jedničkou na pomyslném Wishlistu. Když jsem se odhodlala ke koupi vysněných bot, otázkou zůstal fakt, pro které se tedy nakonec rozhodnout. Jak to dopadlo, vidíte sami.
7) Kraťásky Adidas-  Tyhle kraťasy jsou poslední věcí, kterou jsem si dovezla z Turecka a kterou jsem vám doposud neukázala. Hned na první pohled se mi zalíbila kombinace černé a oranžové neonové barvičky. Neon je toto léto prostě jeden velká trend. Doma navíc žádné podobné kraťasy nemám, takže mi něco takového chybělo v šatníku. Kraťásky jsou hezky elastické a vhodné budou třeba i na cvičení (teda pokud se k němu dokopu). Od té doby, co jsem si je pořídila, je moc ráda nosím. Hlavně v takových tropických teplotách jsou moc fajn☼ :-).
Kosmetika- Co se kosmetických výrobků týče, myslím, že není potřeba dalšího popisu na tohle téma. Své kosmetické úlovky vám představuji pravidelně a objevují se zde třeba i víckrát, pokud mě zaujmou. Fotku jsem přidala jen tak pro zpestření a vsadím se, že jsem na nějaký výrobek určitě zapomněla:-)☼.
Copak jste si za uplynulý měsíc pořídily vy?Já nyní pokukuji po jedné moc pěkné knížce, kterou každá z vás určitě moc dobře zná, v knihovně na ni čekám již nějaký ten pátek a asi se hned tak nedočkám, proto uvažuji o koupi. Zkuste si tipnout, jakou mám na mysli:-). Mějte se krásně a nezapomínejte mi sem napsat komentář, vždy je moc ráda čtu, vaše V.♥





10 komentářů: