01.07.13

Zmizí Senza box a Lady box z kosmetické scény?

Hezké odpoledne všem,
dnes vás ještě jednou zdravím a rovnou vám představuji další dnešní článek. Tento příspěvek má spíše takovou informativní funkci. Myslím si však, že tahle informace je především zajímavá pro všechny přívržence oblíbených boxů. Do této doby byly nejvíce na očích právě dva beauty boxy a to Lady box a Senza box. Tito dva konkurenti se uměli přetahovat o zákazníky pomocí jednoduchého triku. Nabízet lepší a zajímavější výrobky než jejich protivník. Díky tomuto každý, kdo si chtěl pořídit jeden z boxů, mohl jednoduše zvolit jestli půjde do té či oné krabičky krásy. Nyní se však mají oba boxy sloučit. Jak je tohle možné? Stačí číst dál a vše se dozvíte:-)

To, co vám zde sděluji nejsou žádné spekulace, nýbrž novinka, se kterou se setkáme již 3.7. Od tohoto dne si tedy budeme moct objednat beauty box, který ponese název Ladybox, ovšem ikonka zůstane stejná, jaká bývala právě u Senza boxu. Všem, kteří jsou touto zprávou nepříjemně překvapeni (jako například já), se tvůrci snaží zavděčit lákavými informacemi a skvělými obzoru do budoucna:

"Spojíme své vyjednávací síly vůči značkám a korporacím, abychom dokázali zajišťovat zajímavější kosmetické produkty za lepších podmínek. ČR je malý trh, pro řadu značek zcela nezajímavý."

"Možnost oslovit větší množství dam, které by také rády měsíčně kosmetické překvapení, ale zatím si nás nenašly"

"Spojíme to nejlepší, co jsme u jednotlivých značek vybudovali, a nabídneme tyto hodnoty zákaznicím v jediném produktu (služby zákaznického servisu, e-shop, ale i personalizaci či výměny produktů prostřednictvím Exchange)"

Mé pocity jsou z této informace poněkud rozporuplné. Začínám se spíše bát toho, že dojde jednoduše k úpadku. Přeci jen, když tu existovala nějaká ta konkurence, jednotlivé strany se snažily být každý měsíc lepší a lepší, aby přilákaly, co nejvíce zájemců. Nyní však nebudou existovat žádní dva skoro rovnocenní "protivníci". Samozřejmě, že na trhu existuje i mnoho dalších boxů, ale žádný se prozatím nevyrovnal právě těmto "velikánům" mezi beauty boxy v ČR. Nyní nám nezbývá nic jiného než se nechat překvapit. Sama jsem párkrát zkoušela odebírat Senza box a nyní mám objednaný první a vlastně i poslední Lady box.

Co říkáte na tuhle informaci vy? Přijde vám spíš jako pozitivní či negativní? Moc se těším na vaše názory. Ještě nesmím zapomenout upozornit na to, kde jsem vůbec k takové informaci dopracovala. Ráno mě na tohle překvapení upozornila Janička, která mi poslala odkaz k Rendy, která na tohle téma upozornila. Jinak nevím kam dřív skočit, dnes bych si vás ještě velmi ráda přesměrovala na bloglovin :-), najdete mě zde->BLOGLOVIN. Mějte se krásně a brzy pa, vaše V.

12 komentářů:

  1. Hmmm, ani mě to nepřekvapuje, ale uvidíme, co z toho bude :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to je zajimavé. To jsem vůbec netušila, je to pro mne uplná novinka. Nikdy jsem nevěděla, jestli si zvolit Senza Box nebo Lady Box. Už se nebudu muset rozhodovat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je taky fakt no, člověk bude mít najednou jednoduchou volbu:-):-D

      Vymazat
  3. Také je to pro mě úplná novinka, vážně jsem to nečekala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že se tahle informace hodila:-)

      Vymazat
  4. já to vidím pozitvně :D
    každopádně super balíček ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vůbec jsem o tom netušila jsem zvědavá jak to dopadne. Doufám, že Senzabox do tohoto spojení nepřinese své příšerné jednání se zákazníky.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě, jsem vážně moc zvědavá, jaký bude finální výsledek. Snad nás mile překvapí:-)

      Vymazat
  6. A nevíte někdo, proč se slučují?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jsem se ta dočetla, tak aby se k zákazníkům dostal lepší sortiment výrobků a tak dále... jestli tohle bylo vyústění rivality obou boxů,kdo ví, jsem vážně zvědavá :-O.

      Vymazat