23.07.13

Velký letní speciál

Hezký den vám všem,
jak si užíváte dny plné sluníčka a tropických teplot? Já dnešek sice strávila v práci, ale zítra mě čeká volno, tak doufám, že bude počasí krásné stejně jako dnes. Včera jsem si lámala hlavu nad tím jaký článek by se sem asi tak nejvíc "šíkl ". Samozřejmě, že vyhrály vaše oblíbené recenze a k tomu s letní tématikou. Nakonec jsem došla k názoru, že článek se bude skládat ze dvou částí. Ta první bude obsahovat pečující kosmetiku a ta druhá pouze kosmetiku dekorativní. Léto je sice v plném proudu již dávno, ale předpovědi zvesela hlásí i další dny jako tropické. Co se pro takové počasí nejvíce hodí vlastnit? Stačí číst dále:-).

PÉČE PRO VAŠE VLASY
1) Avon-Péče s marockým arganovým olejem bez oplachování pro všechny typy vlasů- Tento olejíček je prostě opravdová jednička. V žebříčku oblíbenosti nevede pouze u mě, ale také u mé maminky, ségry nebo kamarádek. Olejíček slibuje lesklé, zdravé a zářivé vlasy. Obsahuje totiž arganový olej, provitamín B5 a vitamín E. Tyto složky pomáhají vyživovat suché a poškozené vlasy. Vlasy mám během léta velmi vysušené a utrápené právě od sluníčka. Olej vtírám především do konečků, které se poté hezky zacelí. Nanášet jej můžete do mokrých či do suchých vlasů. Výsledkem mají být hebké, vyhlazené vlásky, které jsou příjemné na dotek. Realita opravdu taková je:-)

2) Gliss Kur-Regenerační expres balzám- Tento sprej předčil veškerá má očekávání. Vlasy jsou po něm prostě přímo úchvatné. Sedne mi jak zajímavá parfemace, tak především skvělý účinek produktu, díky kterému se mi vlasy tolik necuchají, jdou skvěle rozčesat a jsou perfektně lesklé.


PÉČE O POKOŽKU
1) Avon- Třpytivý tělový olej ve spreji- Od té doby, co jsem sprej vyzkoušela poprvé se pro mě stal naprostou závislostí. Na opálené pokožce vypadá prostě božsky. Drobné třpytky opálení krásně zvýrazní a celkově vaše pokožka bude na pohled vypadat o moc lépe.

2) Avon- Třpytivý sprchový gel s minerály- Když jsem vám v minulosti psala, že se chystám tuhle třpytivou řadu testovat, čekala jsem ledacos. Celkově moc výrobky se třpytivými částečkami nemusím. Na make-upy a krémy s obsahem třpytek jsem přímo alergická. V případě sprchového gelu se tyhle miniaturní ozdůbky naopak hodily. Nejedná se o nic přehnaného, naopak sprchový gel je krásně krémový a voní příjemnou, zajímavou a hlavně nevtíravou parfemací.

3) Avon- Třpytivé tělové mléko s minerály- A do třetice všeho dobrého. Tohle mléko tu rozhodně nesmí chybět, protože zmíněnou řadu perfektně doplňuje, pokožka je skvěle hydratovaná a jemně se třpytí. Tohle mléko používám během léta jako divá,. Je opravdu báječné a přijde mi jako nejlepší výrobek z této trojice, i když ten sprej je také bezkonkurenční no:-).

4) Bourjois- Sprchový gel- Abychom nezůstali jen u Avonu, mám tu ještě jeden výborný sprchový gel. Čtenářky Elle jej mohly, stejně jako já, nalézt v minulém čísle. Podle mě to byl skvělý dáreček, co potěšil. Krásný zlatý obal sprchového gelu se mi moc líbí, samotný sprcháč je takové neutrální parfemace. Nejlepší je na něm podle mě to, že skvěle pečuje o opálenou pokožku. Nemohu se však zbavit pocitu, že na můj milovaný Dermacol prostě a jednoduše nemá. Ten byl vážně bezkonkurenční.

PÉČE O PLEŤ
1) Max Factor- CC krém- Ať se jedná o CC, BB nebo tónovací krém, podstata je stejná, na léto představují ideál číslo jedna, tedy alespoň dle mého mínění. Teprve až teď si uvědomuji jak je má pleť krásně odpočatá. Na make-up jsem celé léto ani nesáhla a myslím, že jsem udělala dobře. Všechny krémy tohoto typu jsou velmi lehké, dobře hydratují a také i skvěle kryjí. Poté stačí pleť malinko přepudrovat, aby se zabránilo nežádoucímu lesku, troška řasenky, lesku a tadá:-). Pro tuhle recenzi jsem vybrala oblíbence ségry, která se do něj hned po prvním použití doslova zamilovala. Svůj CC krém od Mixy si záměrně schovávám až na pozdější dobu, kdy bych této značce ráda věnovala rozsáhlý článek.

2) Avon-Opalovací krém na obličej SPF 30- Opalovací krémy k létu prostě neodmyslitelně patří. Nechtěla jsem zde zveřejňovat širokou škálu podobných krémů, radši jsem dala přednost i jiným produktům. Jako takového zástupce opalovacích krémů jsem vybrala právě tento výrobek. Mnoho lidí (třeba jako já), zapomíná nejen na pravidelné mazaní při pobytu na sluníčku, ale někdy i zcela na celý svůj obličej. Není pak divu, že jsem mnohokrát skončila jako rajče. Určitě doporučuji pořídit si na léto podobného kamaráda:-).

Jaké TOP výrobky používáte na léto vy?:-) Jinak v pozadí můžete vidět překrásnou taštičku, kterou jsem dostala jako dáreček od kamarádky, víc vám, ale neprozradím, více uvidíte v budoucím new in. Přeji příjemný zbytek dne a budu se těšit na všechny vaše komentáře, V.








14 komentářů:

  1. vidno ze mas moc rada Avon :)

    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní24/7/13 19:04

    Tu třpytivou řadu od Avonu mám v plánu vyzkoušet ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní25/7/13 09:35

    Bezva článek,tvůj super blog jsem objevila teprve nedávno, ale přidávám se k pravidelným čtenářům.Ať se ti daří :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé:-), tak to jsem moc ráda, že se ti tu líbí a děkují, měj se krásně ♥:-)

      Vymazat
  4. tééda, ty jsi ale avon závislačka! :D ale musím uznat, že jej mám taky moc ráda :) zamilovala jsem si hlavně olejíček na vlasy :))

    http://fashionladyan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím se přiznat, že ano:-D. Ten olejíček je vážně skvělý, ale konečně musím vyzkoušet i jiný, zaujal mě třeba ten od Gliss Kur.

      Vymazat
  5. dobry clanok..mas rada avon ako vidim:)

    OdpovědětVymazat
  6. Avon- Třpytivý tělový olej ve spreji - ten je supeeer a krásne vonia na môj vkus :)

    OdpovědětVymazat