20.07.13

Testujeme!

Hezký večer vám všem:-),
ani dnes jsem na vás nezapomněla a jsem tu konečně s novým článkem. Dnešní den byl poměrně hektický, proto se k psaní dostávám až teprve teď. Konečně jsem si pořídila většinu věcí z kosmetiky, které jsem si přála vlastnit. V mém nejnovějším wishlistu jsem vám psala o výrobcích značky Bioderma, na které mám sice stále zálusk, ale nakonec se před ně dostalo ještě několik kosmetických produktů. Máte chuť se na ně podívat?:-) Tak hurá do toho!

Tentokrát jsem si vážně každou koupi aspoň dvakrát promyslela. Doma mi leží dost výrobků, které jsem si pořídila ve zbrklosti a nakonec je vůbec nevyužiji. Většinu věcí jsem si pořídila v D&M, zabrousila jsem však i do Yves Rocher:-).

1) Rimmel London- Kate-03- Nevíte jak jsem mohla doposud bez téhle rtěnky žít?:-) Na tuhle úžasnou krasavici jsem narazila jenom díky Janičce, která si tyhle skvělé Rimmelky pořídila hned dvě. Musím se přiznat, že jsem měla nejdřív zálusk na konkurentku od Astor. V finále však jednoznačně zvítězila právě tahle od Rimmelu. V rychlosti jsem měla již možnost ji vyzkoušet a jsem maximálně nadšená. Rtěnka má  božský odstín, který na rtech vypadá prostě fantasticky. Navíc je hezky krémová a rty jsou po ní báječně hydratované. Určitě o ní neslyšíte naposledy:-)!

2)CC krém Max Factor- Že by záplava BB krémů nestačila? Zřejmě tomu už tak bude. Obchody pomalu, ale jistě začínají zaplavovat právě produkty, na kterých nelze přehlédnout nápis CC. Nebudu lhát, že už této vlny nemám také občas dost, ale co bych to byla za milovnici kosmetiky, kdyby přeci jen i ten "cící" nevyzkoušela. Tento výrobek si však pořídila sestřička a můj CC úlovek je až ten vedle od Mixy, na kterou se za chvíli dostane řada.

3) Mixa- CC krém- Když jsem tuhle značky viděla na pultech obchodů poprvé, ani ve snu by mě nenapadlo, jak mě přeci jen tahle novinka okouzlí. Začalo to krémem, který jsem nalezla v Ladyboxu. Z počátku jsem mu moc velkou šanci nedávala, ale vážně mě překvapil. Pleť se s ním hned od začátku perfektně snášela a žádná nežádoucí reakce se nekonala. Poté když jsem narazila na článek u Rendy, nebylo již žádného pochybu o tom, že tohle zlatíčko musí být moje a také se tak stalo. Na pořádné hodnocení si však samozřejmě musíte počkat. Krém jsem si nanesla na pleť pouze jednou, takže pořádný závěr vám z toho bohužel nevykouzlím. Musím však říci, že stejně jako u hydratačního krému, je mi parfemace velmi příjemná a žádná vyrážka či něco podobného se mi na obličeji neobjevilo.

4) Saloos- bio Karité- konopný balzám- Další takové must have:-). Na různé nedokonalosti mám jednu výbornou tyčinku. Její účinnost však začala poslední dobou pokulhávat. Rozhodla jsem se tedy ještě mrknout po nějakém dalším pomocníkovi. Ideál jsem nalezla v bio konopné masti. Ta slibuje pomoc například s problematickou pletí, také při vysušování a popraskání pokožky a tak dále. Myslím, že v mé poličce s kosmetikou si své místo určitě najde.

5)Yves Rocher- vyživující tělové mléko s hydratačními účinky- Na tento výrobek jsem prostě narazila jako na zavolanou. Moje pokožka se totiž začala nehezky loupat a co se týče její hydratace, tak opravdu jedna velká katastrofa. Doma jsem na sebe naplácala snad všechny možné krémy, ale bohužel požadovaný výsledek se nedostavil. Jakmile jsem ve výloze zahlédla tohle lákavé tělové mléko, hned jsem se vrhla dovnitř, abych jej mohla detailně prozkoumat. Moc se mi líbilo, že vedle stál hned tester, takže jsem si doslova na vlastní kůži výrobek vyzkoušela. Jak to asi dopadlo, co myslíte? Samozřejmě, že jsem si ho odnesla domů, navíc bylo mléko i ve slevě, tak se dalo jen horko těžko váhat.

6)Bioderma- Sebium- Tak tohle už je vážně jen takový bonus na závěr. V lékárně se mi dostalo na ozkoušení právě tohle sébium. Ne, že bych po něm už hodně dlouho neházela očka. Takže nyní jej můžu hezky otestovat a poté se až rozhodnout, zda-li tento produkt stojí za pořízení.

Máte něco z těchto výrobku ozkoušeno?:-) Užijte si zbytek večer a brzy papa, vaše V.


14 komentářů:

  1. Vendulko, já nic z toho nevyzkoušela, ale už delší dobu si dělám zálusk na produkty od Yves Rocher. Každopádně jsi mě navnadila na tu rtěnku od Rimmelu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě neváhej, Yves Rocher mohu jedině doporučit:-) a ta rtěnka je vážně jedinečná♥.

      Vymazat
  2. ó, ten rúž od Rimmel má skvelú farbu a už som o ňom počula, má naozaj dobré ohlasy... asi si jeden kúpim aj ja!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc:-), ta růž je vážně super, mohu jen doporučit:-)!

      Vymazat
  3. Odzkoušeno nic nemám, ale ta rtěnka vypadá moc hezky!

    OdpovědětVymazat
  4. Doufám, že budeš s CC od Mixy spokojená minimálně tak z poloviny jako já :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem a moc:-), děkuji za doporučení♥!

      Vymazat
  5. Jsem moc ráda, že se ti rtěnka líbí :-* jinak na CC si už taky dělám zálusk! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líbí a moc:-)♥, ještě jednu děkuji! Jinak CC (aspoň ty které jsem ozkoušela jsou super), ale zase moc velký rozdíl mezi BB a CC nevidím:-(.

      Vymazat
  6. Anonymní23/7/13 11:18

    na rtěnky od Kate Rimmel mám taky dlouho zálusk :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla jsem překvapená, jak fantastická je:-). Skvěle krémová, hezky pigmentová a rty pěkně hydratuje:-).

      Vymazat
  7. ta rtěnka od rimmelu mě dost láká.. :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Neváhej, jedna z nejlepších rtěnek, které vlastním:-).

    OdpovědětVymazat