21.07.13

Ta nejlepší péče pro vaše nožky

Krásné víkendové odpoledne:-),
jak jste si užili dnešní krásné počasí? Dnes tu máme článek na přání. Kamarádka Verča by zde moc ráda viděla nějaké ty kosmetické pomocníky na nožky a ruce. Její nápad se mi moc líbil, takový článek tu dlouho nebyl a navíc taková recenze se hodí vždy, ať je léto či zima. Vybrala jsem proto mé nejoblíbenější parťáky v péči o nožky.

Avon- Chladivý krém s výražky z papáji- Máte pocit, že jste o tomhle výrobku už někde četli? Ano, máte pravdu. Psala jsem nejen o něm, ale i o dalších výrobcích, které společně tvoří skvělou letní řadu. Mrknout můžete zde. Krém není sice moc hydratační, ale na léto je přímo ideální. Je lehké, gelové konzistence, jenž se velmi rychle vsákne. Tím nejlepším je však velmi příjemná vůně. Na léto o koupí tohoto výrobku rozhodně neváhejte, opravdu stojí za to.

Oriflame-Fresh berries- Tento krém předčil všechna má očekávání, je vážně výborný. Vůně rybízu je prostě dokonalá. Navíc krém nejen skvěle voní, ale také výborně hydratuje. Je však opět docela lehounký, takže nečekejte mastná a olepená chodidla. V akci se dá sehnat za pár korunek.

Avon- Vysoce hydratační krém s glycerinem a kakaovým máslem- Tento krém je největší oblíbenec mé mamky. Pochvaluje si na něm velmi příjemnou a nenucenou parfemaci a samozřejmě zaručenou hydrataci:-). Krém je už malinko hutnější, takže bych doporučovala namazat si jej spíše na noc. Ráno pak čekejte jemná chodila jako miminka.

Avon- Noční obnovující krém na nohy- Kdyby jste radši uvítali péči určenou speciálně na noc, tak tady ji máte. S pořádnou hydratací se rozhodně počítá. Výrobek navíc obsahuje jobobový olej a výtažky ze zeleného čaje. V první řadě slibuje obnovu vaší pokožky. Já jsem s ním nadmíru spokojená a nožky si s ním pravidelně mažu.

Avon-Osvěžující sprej- máta a aloe- Přejete si lehké osvěžení na letní dny? Není na škodu mít takového pomocníka vždy po ruce. Nožky příjemně ochladí a zároveň provoní:-). Doma mám ještě jednu variantu a to s vůní papáji, která je příjemně sladká. Tahle vůně je spíše taková svěží a nenucená.

Jaké výrobky používáte na nožky vy?:-) Většinu výrobků mám z Avonu, krémy mi zde maximálně vyhovují a navíc se dají pořídit za skvělé ceny. Ráda však ozkouším i nějaké nové značky, takže budu moc ráda za veškerá doporučení. Doufám, že se vám článek líbil, vaše V.

8 komentářů:

  1. Anonymní21/7/13 18:09

    Fajn článek,Avon i Oriflame mým nožkám vyhovují.Momentálně používám od Balea růžový s ureou a jsem moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak ten bych mohla určitě vyzkoušet, Baleu mám moc ráda, tak velké díky za doporučení:-)!

      Vymazat
  2. Tomu říkám péče o nožky! Úplně se stydím, protože mám na dolní packy jen jeden krém, ale zato je opravdu skvělý. Od Dr. Hauschka Fitness Fusscreme. Sice dražší, ale nedám na něj dopustit.
    Výborný článek, nalákala jsi mě. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že se článek líbí:-). Jinak tak o tomto krému slyším poprvé :-O, o to více mě láká po něm mrknout:-).

      Vymazat
  3. Od Avonu miluji osvěžující sprej a masku :-) opravdu ideální na léto!! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. ja na nohy nic specialniho nepouzivam, koukam ze bych asi mela zacit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já kolikrát s péčí začnu teprve až je pozdě:-D

      Vymazat