19.07.13

Skandální řasy se Scandal Eyes od Rimmel London

Hezké dopoledne,
jste připraveni na další dávku recenzi?:-) Dnes tu mám pro vás jednu úžasnou řasenku od značky Rimmel London. Řasenka však nepatří mně, ale mé sestřičce, ta byla natolik hodná, že mi ji půjčila na zrecenzování a ozkoušení. Jaký je můj názor?:-) Stačí číst dále.Řasenka vás možná již na první pohled zaujme neonovým obalem. Jak jsem již minule psala, přednost dávám spíše klasickým barvám jako je černá, zlatá a stříbrná, ale tak na léto je to fajn zpestření. Navíc obal samozřejmě nehraje hlavní roli. Řasenka obsahuje baculatý a objemný kartáček a další pozitivní věcí je fakt, že je voděodolná.
Co všechno tahle řasenka slibuje? Chcete ohromné řasy beze žmolků? Tahle řasenka obsahuje extra dávku kolagenu pro plné a skvěle tvarované řasy. Dále také super dávku keratinu, díky kterému budou vaše řasy silné, zdravé a okouzlující. Dalším lákadlem je právě onen kartáček, jenž je hustý a pružný, díky čemuž jednoduše dosáhne do každého koutku oka.

Jaká je realita? Tento výrobek mi docela padl do oka. Po aplikaci mám opravdu řasy hezky dlouhé, objemné a beze žmolků. Nedočkala jsem se ani nežádoucích "obtisků". Navíc se s řasenkou nemusíte bát skočit třeba do bazénu, což jsem zatím nezkoušela. Moc se mi na výrobku líbí právě objemný a hezky tvarovaný kartáček. Řasenky takového typu mám moc ráda, připomíná mi jednu od Max Factor, která byla vážně výborná a vydržela opravdu dlouho. Cena této krásky se pohybuje do 200 Kč, což je určitě přijatelná cena za kvalitní řasenku.

Vyzkoušely jste dámy už také tuhle novinku od Rimmel London? Řasenka má ještě parťáka v zeleném obalu, který jsem zatím neměla možnost ozkoušet, ale odhaduji, že bude podobného charakteru jako tahle:-). Pokud máte nějakou skvělou oblíbenkyni, určitě mi ji sem nezapomeňte připsat, těším se, V.

25 komentářů:

  1. Moje oblíbenkyně je přesně ta, co jsi mi dneska donesla :-D Super shock od Avonu :-) mám ráda ty plastové kartáčky, protože s nimi řasy nádherně oddělím a jak říkáš, dosáhne do každého koutku oka :-) jinak fajn recenze, určitě ji zkusím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu:-), ta je také skvělá, já ji jeden čas používala pořád a pak se rozhodla pro změnu, tak se k ní v budoucnu určitě ještě někdy vrátím:-)

      Vymazat
  2. O "skandelájce" teď slyším skoro ze všech stran, a mám v plánu si ji co nejdřív koupit, hlavně do té vody bude super :)
    Jinak mně teď moc vyhovuje HYPNÔSE DOLL LASHES MASCARA od Lancôme. Tvůrcem je skvělý Alber Elbaz :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to moc děkuji za super doporučení, určitě se po ní mrknu:-)!

      Vymazat
  3. Tak tato řasenka je skvělá, mám ji doma i ve verzi s lycrou, sice v nich až na tu lycru není žádný rozdíl, kartáček mi naprosto vyhovuje!

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle řasenka je super! :-) Taky ji mám. Má skvělý velký kartáček! ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Taky ji mám a jsem moc spokojená :-) mám voděodolnou a na léto je ideální! Můžu být celý den ve vodě a ona je, kde má být! Mamka má tu zelenou flex a ta je taky skvělá! Prostě palec pro Rimmel :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda:-), nebudu se bát, jít si s ní zaplavat.

      Vymazat
  6. ups, řasenka mi došla.. hledá se nová!§ a jé, už se našla ♥ díky za tip :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec za co:-), jsem moc ráda, že jsem se strefila do vkusu <3

      Vymazat
  7. Děkujeme za navštívení našeho blogu, tuto řasenku jsem měla také a byla jsem s ní velmi spokojená:)
    Nechceš si navzájem dát follow?:)
    www.enarastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj:-), váš blog se mi moc líbí, takže už jsem se vašim pravidelným čtenářem stala:-). Jinak budu samozřejmě moc ráda, když mě budete také sdílet:-)!

      Vymazat
  8. Anonymní20/7/13 08:22

    Ahoj. Dnes jsem objevila tvůj blog a projela jsem každy tvůj clanek. :-) mimochodem v tom posledním článku vypadáš uchvatně. A máš taky super postavu. Cvičíš nějak nebo tak?:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj:-), jsi moc milá, nevím za co dříve poděkovat :-)<3. Co se týče toho cvičení, moc ráda jezdím na in-line a na kole, ale jinak tomu cvičení moc nedám, ale plánuji začít pro zlepšení kondičky, měj se krásně a ještě jednou děkuji:-)

      Vymazat
    2. Anonymní20/7/13 19:55

      Takže geny! No to jsem naštvaná:-D! Ne fakt, máš super postavu. Já vlivem šťastného vztahu uz přibrala 7kg! A četla jsem tu, ze máš taky přítele, ale tvoje figura neutrpěla..asi se přiznám, závidím:-D a stravu nějak řešíš nebo tak?:-) promin, jestli jsem otrava, ale fakt ti to sluší:-)

      Vymazat
    3. Vůbec neotravuješ:-), klidně se ptej, vždy moc ráda odpovím:-). Co se týče stravy, tak ji upřímně skoro vůbec neřeším, sním to, na co mám zrovna chuť:-D. Ale třeba zeleninu, zeleninové nebo těstovinové saláty a ovoce mám strašně ráda, takže se jimi láduji ve velkém :-D:-). A já mám spíše opačný problém, jakmile jsem třeba nemocná a chuť k jídlu zrovna není, hubnu jako divá, což taky není zrovna ideální :-/:-D. Jinak kdybych mohla něco doporučit:-), tak určitě se snažit jíst pravidelně, zahrnout do jídelníčku hlavně kuřecí a rybí maso a také tu zeleni s ovocem:-). Když k tomu ještě přidáš nějaký ten sport, tak to by v tom byl čert:-):-P! Měj se krásně a určitě se kdykoli ptej, piš, komentuj, budu jedině moc ráda:-*!

      Vymazat
    4. Anonymní23/7/13 16:06

      No abych vrátila 7kilo tak budu muset zabrat víc:-D ale děkuji za rady, jsi moc hodná:-):-*

      Vymazat
  9. Díky za tip, určitě ji vyzkouším:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Až mi dojde moje současná, tak si ji asi koupím.....

    OdpovědětVymazat
  11. Je to naprostá jednička, stačí jedna vrstva a řasy jsou úžasné. Jen má jedno mínus - má být voděodolná, ale bohužel se po setkání s vodou rozpouští stejně jako ostatní řasenky :/ Ale mám ji už asi druhý měsíc a pořád maluje suprově a nevysychá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak aspoň vím, že na vodu si budu muset dát malinko pozor:-)

      Vymazat
  12. Anonymní23/7/13 11:06

    Já měla tuhle jen měla černo oranžový obal a byla perfektní řasy mi natočila krásně byly objemné a dlouhé a oddělené :)
    Teď jsem si koupila tu novinku tu zelenou a nic řasy krátké ani moc černé tak jsem vyměnila kartáčky a super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu zelenou jsem neměla možnost vyzkoušet, tak aspoň budu vědět:-).

      Vymazat