31.07.13

První pomoc pro zničené vlasy

Přeji vám krásný den,
tentokrát vám mile ráda představím jeden výborný S.O.S výrobek pro vaši hřívu. Poslední dobou mě trápily velmi suché a poničené konečky. Takový lesk mým vlasům také chyběl. I když jsem pravidelně zkoušela různé masky, nikdy nebyl výsledek takový, jak bych si přála. Konečky vypadaly vskutku utrápeně. Změna, a to přímo nečekaná, přišla až po použití tohoto výrobku.
Kokosový zázrak není žádnou revoluční novinkou, aspoň mezi blogerkami je profláknutou záchranou v boji proti poškozeným vlasům. Produkt seženete v drogeriích DM a jeho využití je opravdu velmi bohaté. Pro vaši hřívu bude tento olej zajisté stejnou bombou jako pro tu mou. Co se týče aplikace, každému myslím vyhovuje něco jiného. Někdo kokosový olej nanáší na suché konečky například místo olejíčku, někdo spíše více preferuje zábaly. Já jsem zastánce druhého příkladu. Zhruba tak půl hodinku před mytím vlasů, nanesu olej na konečky. V tomto případě bych se nebála nanést i větší množství, když vše důkladně opláchnete, s výsledkem budete určitě spokojeni. Sice se nedoporučuje olej nanášet i ke kořínkům, ale já malé množství nanesu i po celé délce vlasů. Ono je to v podstatě jedno, jak jsem již psala, stačí poté vše důkladně umýt. Výsledkem jsou krásně jemné, hydratované, lesklé a spokojené vlasy. A konečky vypadají jak po zásahu kadeřníka.
Jaká je vaše vychytávka pro neposedné vlasy? Ráda se inspiruji.Pokud vás trápí podobný problém jako mě, opravdu dejte na mou radu, nebudete zklamaní:-). Mějte se krásně a během dneška očekávejte dlouho slibované NEW IN za měsíc červenec, vaše V.

18 komentářů:

  1. tuším sa naň v dmke pôjdem pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moje vlasy teď taky celkem trpí. :-D Chlorovaná voda, sluníčko. :-D Přijde mi, že mám na hlavě slámu. Určitě skvělý tip. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to tak stejně:-/, tohle období je pro vlasy docela záhul, takže jsem byla mile překvapena, že kokosový olejíček opravdu moc pomohl.

      Vymazat
  3. Na tenhle olej se chystám dlouho, ale když jsem v DM vždycky na něj zapomenu. Teď nevím, kdy se zas do DM dostanu, jelikož u nás bohužel není.. Můžu se zeptat kolik stál? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle balení přes 80 Kč, pokud se dobře pamatuji:-). Kokosový olej se prodává i velkém balení, které se pohybuje okolo 200:-).

      Vymazat
  4. Taky ho miluju. Většinou si ho dávám na noc, kdy může působit 6 až 8 hodin. Do konečků pak dávám Absolute oil od Davines: http://www.slecnajahodova.blogspot.cz/2013/02/olejova-kouzla-pro-vase-vlasy-od-avonu.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za doporučení:-), na noc ho musím teda také určitě vyzkoušet. A ten výrobek od Davines určitě omrknu:-).

      Vymazat
  5. Mě rodiče z malediv dovezli velké balení kokosového oleje, který jsem hlavně používala na mazání noh, protože jsem je mívala šíleně suché. Na vlasy jsem ho ještě nedávala, ale určitě vyzkouším! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho zkus i na vlasy, hlavně jako zábal je bezkonkurenční:-)☼.

      Vymazat
  6. zajtra naň určite pojdem pozrieť do DM-ka ! :)

    http://ilovefashion-sima.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni, mrkni, pokud si ho pořídíš, budeš určitě spokojená :-).

      Vymazat
  7. vše co jakkoli souvisí s kokosem miluji :D a k tomuto oleji se chystám už dlouho, ale stále nebyla příležitost..
    http://turquoise-bow-of-cosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě:-D, kokos miluji jak v jídle, tak i v kosmetice. Jinak další super kokosovou věcí (a za pár korunek) je šampón od Baley:-), toho se taky nemůžu nabažit:-D.

      Vymazat
  8. vypadá doooost dobře, vypadá to že jsi mě přemluvila a skočím si ho koupit :D :)

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Určitě si pro něj skoč, věřím, že budeš spokojená:-)

    OdpovědětVymazat
  10. videla som ho v DM a je maličký, mám Saloos a vzhľadom na množstvo sa vyplatí za cca 8 euro :)))

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní5/8/13 22:10

    To je tak něco božskýho, zlato! :* T.

    OdpovědětVymazat