16.07.13

Turkey!

Hezké dopoledne,
vítám vás u jednoho z předpřipravených článků. Musím se přiznat, že se mi do něj zrovna dvakrát nechtělo, ovšem poté, co jsem uviděla rekordní návštěvnost včerejšího dne, řekla jsem si, že tohle si zaslouží "odměnu". Jste opravdu úžasní a moc vám děkuji za veškeré komentáře. Vždy mě to dokáže maximálně nakopnout k lepší výsledkům. Brzy se proto můžete těšit i na slibovanou GIVEAWAY. Nyní bych vám ráda ukázala takové ty typické dovolenkové fotky, ze kterých číší sluníčko, moře, pohoda a léto. Věřte mi, hned bych se tam vrátila:-). Říkala jsem si, že by bylo škoda, kdybych fotografie zveřejnila pouze v instagram post, proto se můžete s chutí pustit do tohoto příspěvku. Snad vás potěší a dodá vám hned lepší náladu.
Některé fotografie byly pořízeny již loni, kdy jsme se nacházeli v nedalekém Konakli. Letos jsme byli ubytování v městě Alynya. Je to opravu překrásné město, které opravdu ani za ten týden nestihnete prozkoumat. Obchody, překrásná pláž, restaurace, kavárny, kluby a tak dále. Pokud plánujete dovolenou do Turecka, určitě bych doporučovala tohle místo.

Nezapomínejte mi zde zanechat své komentáře, už se na ně moc těším, mějte se překrásně, vaše V.

7 komentářů:

  1. krásne fotky a prostredie :) rodičia tiež plánujú Turecko ale až v auguste, tak dúfam že to vyjde a užijem si to tam :)
    Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní16/7/13 19:25

    Hned bych tam jela :)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní16/7/13 20:47

    Nádhera, hned bych jela taky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní17/7/13 23:35

    Moc hezké fotečky:-) Je pravda, že v Turecku je problém vyjít vůbec na ulici? Jelikož místní muži jsou "moc na ženy"?:-)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat